Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım iğnenin 13.günü kanda negatif çıkmıştı 19.günü ise idrarda normal gebelik testi yaptım oda negatif çıktı. Sanırım kiste dönüştü gebelik olsa çıkardı bence şimdiye
Ben geçen ay tam 20. Günde adet oldum çok şükür kist olamamıştı ama doktora git muhakkak benim doktorum 15. Gün kanda baktır yoksa. Gel demişti

Canım seninde az kaldı belirtilerin oyüzden bence ya ben bu ay senden çok olumlu bir beklentim var geçen ay 7. Günde adet oldun ya sanki hamilesin bu ay ya öyle hissediyorum
Ay ağzından bal damlıyo bebeğimmm yaa inşallah ona işarettir valla hiç umutlanmakta istemiyorum ama

Ben geçen ay tam 20. Günde adet oldum çok şükür kist olamamıştı ama doktora git muhakkak benim doktorum 15. Gün kanda baktır yoksa. Gel demişti
Demek kist olmadığı halde bile o kadar gecikti. Bende yarın için randevu aldım aksilik çıkmazsa gideceğim. Yeter ki kist olmasın benimde adetim kendiliğinden gelsin

Ay kızlar çıldırcam tam 1 haftadır 5 kilo süt ziyan ettim normalde hep yapıyorum yoğurt çok güzel olurdu son 1 haftada yaptığım hiç bir yoğurt tutmadı. Çıldırcam artık ya

Umut regl olana kadar her daim vardır umutlu ol canım güzel haber alacağız inşllah
Tamam canım inşallah
Ay kızlar çıldırcam tam 1 haftadır 5 kilo süt ziyan ettim normalde hep yapıyorum yoğurt çok güzel olurdu son 1 haftada yaptığım hiç bir yoğurt tutmadı. Çıldırcam artık ya
Aynıı dertten muzdarip olup yoğurt yapmayı bıraktım bu ay. Yoğurdu 50_75 arası derecede fırına koy tekrar. Toparlıyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…