Daha çok erken kan ver bence canım daha net olur kafan rahatlarCanım negatif çıktı bariz. Bu sabah yaptım pozitif. Öğleden sonra yaptım negatif
Adet olmazsam vericemDaha çok erken kan ver bence canım daha net olur kafan rahatlar
Dualarımdasın inşallah hayırlı haberler alacaksın canım ben inanıyorumAdet olmazsam vericem
Çok tşk ederim canımDualarımdasın inşallah hayırlı haberler alacaksın canım ben inanıyorum
Canım iğnenin 13.günü kanda negatif çıkmıştı 19.günü ise idrarda normal gebelik testi yaptım oda negatif çıktı. Sanırım kiste dönüştü gebelik olsa çıkardı bence şimdiyeTest yaptım mı var mı bişe
Ben geçen ay tam 20. Günde adet oldum çok şükür kist olamamıştı ama doktora git muhakkak benim doktorum 15. Gün kanda baktır yoksa. Gel demiştiCanım iğnenin 13.günü kanda negatif çıkmıştı 19.günü ise idrarda normal gebelik testi yaptım oda negatif çıktı. Sanırım kiste dönüştü gebelik olsa çıkardı bence şimdiye
Canım seninde az kaldı belirtilerin oyüzden bence ya ben bu ay senden çok olumlu bir beklentim var geçen ay 7. Günde adet oldun ya sanki hamilesin bu ay ya öyle hissediyorumKızlar belimin ortasında ağrı başladı ara arada karnımda. Rahim değilde daha üstü göbek deliğimin altı gibi
14.gün bugün canım ama gece oldum iğneyi ben 14.gün şuan dolduAynen öyle senin iğnenin kaçıncı günü canım
Ay ağzından bal damlıyo bebeğimmm yaaCanım seninde az kaldı belirtilerin oyüzden bence ya ben bu ay senden çok olumlu bir beklentim var geçen ay 7. Günde adet oldun ya sanki hamilesin bu ay ya öyle hissediyorum
Demek kist olmadığı halde bile o kadar gecikti. Bende yarın için randevu aldım aksilik çıkmazsa gideceğim. Yeter ki kist olmasın benimde adetim kendiliğinden gelsinBen geçen ay tam 20. Günde adet oldum çok şükür kist olamamıştı ama doktora git muhakkak benim doktorum 15. Gün kanda baktır yoksa. Gel demişti
Umut regl olana kadar her daim vardır umutlu ol canım güzel haber alacağız inşllah14.gün bugün canım ama gece oldum iğneyi ben 14.gün şuan doldusenin umut veren yanını çok seviyorum baştan beri belirtiler konusunda da ara ara modumu yükselttin
Tamam canım inşallahUmut regl olana kadar her daim vardır umutlu ol canım güzel haber alacağız inşllah
Aynıı dertten muzdarip olup yoğurt yapmayı bıraktım bu ay. Yoğurdu 50_75 arası derecede fırına koy tekrar. Toparlıyo canımAy kızlar çıldırcam tam 1 haftadır 5 kilo süt ziyan ettim normalde hep yapıyorum yoğurt çok güzel olurdu son 1 haftada yaptığım hiç bir yoğurt tutmadı. Çıldırcam artık ya
Canım. Hiç tutçak gibi değil. Bildiğin süt halen ay neden böyle oldu ki anlamadım. BenTamam canım inşallah
Aynıı dertten muzdarip olup yoğurt yapmayı bıraktım bu ay. Yoğurdu 50_75 arası derecede fırına koy tekrar. Toparlıyo canım
Sen bi dene canım ben de internetten gördüm denedim işe yaradıCanım. Hiç tutçak gibi değil. Bildiğin süt halen ay neden böyle oldu ki anlamadım. Ben
Bebiş ben geliyorum diyo bence de bekliyoruz t3stini canımKızlar belimin ortasında ağrı başladı ara arada karnımda. Rahim değilde daha üstü göbek deliğimin altı gibi
Ay canım bilmiyorum bebişmi geliyordur adetmiiBebiş ben geliyorum diyo bence de bekliyoruz t3stini canım
Afiyet olsun canımCanım kızlarr tam net çekememişim amaa, buyrun usul usul yağan kara karşı kahveyeEki Görüntüle 2783244