- 26 Temmuz 2020
- 1.632
- 918
- 29
Ayy inşallah canımHadi inşallah canım var gördüm bendee hadi ilk hamişimiz ol
Evet canım yine doktorunda doğru olanı söyler de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah canımHadi inşallah canım var gördüm bendee hadi ilk hamişimiz ol
Evet canım yine doktorunda doğru olanı söyler de
Tamam ben artık regl tarihini bekliyorummBence kafanı boşalt reglini bekle sana supriz olsun
Bekle tabi boşver kafanı yormaTamam ben artık regl tarihini bekliyorumm
Hiç bilmeden birşey içme bence canım benimde göğüslerim çok ağrıdı adet olmama yakın valla etkiliyor ilaçlar çok ama napalımÇok korkuyorum canım şuan ben de ya göğüslerde bildiğin ağrı kesici içsem içilebilir derecede sızlıyo. Benim hormonları çok etkiledi galba bu ilaçlar Hormon dengelicek bişeyler içsem bitki çayı gibi işe yarar mı acaba adetten önce dengelenirse belki ağrı da olmaz fazla
Tamam canım idare edicem artık ama cidden ara vericem ağır geldi bana biraz bünye meselesi olabilir biraz da. Vücudum yorgun hissediyorum bunu zormuş cidden devam eden herkese Allah tez zamanda evlat nasip etsin inşallahHiç bilmeden birşey içme bence canım benimde göğüslerim çok ağrıdı adet olmama yakın valla etkiliyor ilaçlar çok ama napalım
Canım ikinci yaptığınıda beklet benim 2 gün boyunca bekleyen testte çıktı çizgi hemen çıkmıyordu sonradan koyulaşıyorduİğnenin tam 14. Günü bugün. İğneden7 gün sonra ovulasyon testi yapmıştım pozitif çıkmıştı. Sonra 12. Gün dün ve bugün de gebelik testi yaptım. Testimi tekrarladım ayrıca yine negatif
Bana doktorum 15. Gün. Direk kan ver dedi varsa vardır yoksa yoktur zaten. Kanda kesin sonuç dedi eğer negatif çıkarsa gel ki kist olmasın dedi bence sen de kanda baktır direk en azından öğrenirsin yoksa adet olman bile daha kolay olur varsa erkenden öğrenmiş olursunTamam canım idare edicem artık ama cidden ara vericem ağır geldi bana biraz bünye meselesi olabilir biraz da. Vücudum yorgun hissediyorum bunu zormuş cidden devam eden herkese Allah tez zamanda evlat nasip etsin inşallah
Doğru söylüyosun canım benim. 15.gün kanda anca çıkıyo heralde galba ben saçma bişey yaptım erken test yaparak kan versem daha mantıklı olurmuşBana doktorum 15. Gün. Direk kan ver dedi varsa vardır yoksa yoktur zaten. Kanda kesin sonuç dedi eğer negatif çıkarsa gel ki kist olmasın dedi bence sen de kanda baktır direk en azından öğrenirsin yoksa adet olman bile daha kolay olur varsa erkenden öğrenmiş olursun
Canım adet tarihin ne zaman seninİğnenin tam 14. Günü bugün. İğneden7 gün sonra ovulasyon testi yapmıştım pozitif çıkmıştı. Sonra 12. Gün dün ve bugün de gebelik testi yaptım. Testimi tekrarladım ayrıca yine negatif
amin inşallah bende olmazsa biraz kendi haline mi bıraksam diye düşünmüyor değilim hayırlısı olsun canımTamam canım idare edicem artık ama cidden ara vericem ağır geldi bana biraz bünye meselesi olabilir biraz da. Vücudum yorgun hissediyorum bunu zormuş cidden devam eden herkese Allah tez zamanda evlat nasip etsin inşallah
Aynen öyle senin iğnenin kaçıncı günü canımDoğru söylüyosun canım benim. 15.gün kanda anca çıkıyo heralde galba ben saçma bişey yaptım erken test yaparak kan versem daha mantıklı olurmuş
BugünCanım adet tarihin ne zaman senin
Canım çöpe attım. Bugün adet günüm halen olmadım. Karnım kasıklarım ve bacaklarım ağrıyo. Sabahta belim ağrısıyla uyandım.Canım ikinci yaptığınıda beklet benim 2 gün boyunca bekleyen testte çıktı çizgi hemen çıkmıyordu sonradan koyulaşıyordu
Bnm de iğneden sonra 14. Gün bugün.Igneden sonra 14 asilamadan sonra 12 canim resimi cekmeyi beceremedim ama ciplak gozle baya belli cizgi insallah vardir bebis yarin yenisn yapcam ilk idrarla
Bunlar aynı zamanda gebelik belirtileri 2 3 gün devam ediyor bu ağrılar canım sen yarın git hemen kan ver en garantisiCanım çöpe attım. Bugün adet günüm halen olmadım. Karnım kasıklarım ve bacaklarım ağrıyo. Sabahta belim ağrısıyla uyandım.
Canım benimki bile çok hayali belli belirsiz yarın tekrarliycam sende durum neBnm de iğneden sonra 14. Gün bugün.
Ewt ekim ayında boş gebelik geçirdm. Aynı adet olacakmışım gibi karnım ağrıyodu hatta lekelenmemde olmuştu adet olduğumu sanmıştım.Bunlar aynı zamanda gebelik belirtileri 2 3 gün devam ediyor bu ağrılar canım sen yarın git hemen kan ver en garantisi
Canım negatif çıktı bariz. Bu sabah yaptım pozitif. Öğleden sonra yaptım negatifCanım benimki bile çok hayali belli belirsiz yarın tekrarliycam sende durum ne
Bazı insanların idrarda çıkmıyo gebeliği kanda belli oluyo bence direk kan vermeliBunlar aynı zamanda gebelik belirtileri 2 3 gün devam ediyor bu ağrılar canım sen yarın git hemen kan ver en garantisi