Ciddi mi kızAz önce bi topikte 20. Gün pozitif göreni okudum. Belirtiyim cano
Bak canım görüyorsun adet olmadığın süre umut vardırCiddi mi kızhiç adet gelcek gibi değil en azından bi kaç gün gelmez gibi hissediyorum. Ben de doktor yorumlarına baktım benim idrar testi yaptığımdan iki gün sonra anca kan testi yaptırın diyo. Hani sonuç yine negatif olabilir ama erken yaptığım kesin artık
Benim göğüsler en büyük adet belirtisi çok duyarlılarBak canım görüyorsun adet olmadığın süre umut vardır
Şuan ağrı yok dimiBenim göğüsler en büyük adet belirtisi çok duyarlılariğne etkisi geçince yırtındım göğsüm ağrımıyo diye yani en ufak hormon düşüşünde geçiyo ağrısı. Kolay kolay da ağrı olmuyo aslında. Onlar geçmeden olmam. En azından bir iki gün olmam
HahshshŞuan ağrı yok dimigeçen ay benimki yoğun bel ağrısı ile geldi. Bu akşam da belim ağrısı bitürlü geçmedi. Adaya veda etmem yakındır
Canım yaa belkide yeni yerleşiyordurHahshshyok bebeğim günde iki kez olan rahim kasılması 4_5e çıktı bugün ama kramp geliyo geçiyo
Ağzından damlayan ballarCanım yaa belkide yeni yerleşiyordur
Ahah tamam canım sna böyle geliriz ama sonra hayal kırıklığına uğrama diye çokta şeytmek istiyoruz yoksa amac senin umudunu kırmak değil yaniAğzından damlayan ballarnolur bana böyle gelin ya zaten üzülme kısmını hallediyorum ben üzülmekte iyiyim moralde kötüyüm umut etmekte kötüyüm şuan adet olursam üzülürüm yine umutlanma felan dendi mi daha da canım sıkılıyo. Bu arada kuzu sen kaçıncı deneme demişsin geç oldu kusura bakma ilkti canım ama çok yordu beni
Bağırsaklarda sorun var benim. Üç kere masaya yattık .iyim şimdi en sonra safra kesem alındı .Kuzum 3nde olduysan şuan 12. Güne giriyoruz. Cünkü iğne gününü saymayalım. Yumurta ertesi gün çatlıyorsa ertesi gün döllendiğini düşünürsek ben hep -1 gidiyorum
Geçmiş olsun canım benim 2020 hepimize çok kötü geldi. Ne ameliyatı olsun özel olmazsa
Ozaman ben 11. Günde kan verdim erken verdim ama ufakta olsa çıkmalıydı.Ciddi mi kızhiç adet gelcek gibi değil en azından bi kaç gün gelmez gibi hissediyorum. Ben de doktor yorumlarına baktım benim idrar testi yaptığımdan iki gün sonra anca kan testi yaptırın diyo. Hani sonuç yine negatif olabilir ama erken yaptığım kesin artık
Geçmiş olsun kuzum. Bidaha uğramasın inşallah. Benimde safra kesem alındı. Desene -1izBağırsaklarda sorun var benim. Üç kere masaya yattık .iyim şimdi en sonra safra kesem alındı .
Yeniden oluşuyor :) sonuçta :)Geçmiş olsun kuzum. Bidaha uğramasın inşallah. Benimde safra kesem alındı. Desene -1iz
Günaydın canımmGünaydınn
Bugün tekrardan femaraya başladıım Rabbim inşallah bu ay emeklerimizi boşa çıkarmaz
Safra kesesimi yeniden oluşuyorYeniden oluşuyor :) sonuçta :)
Tabiki hayatım :) yoksa yediğimiz yağlar nere depolanıcak :) birdaha eskisi gibi büyümez çok yağlı vs bişyler yemedğin süre sorun yaşanmaz yani.Safra kesesimi yeniden oluşuyor
17. Güne kadar umut var . Sen erken regli olmuştum dedin değilmi bir önceki iğnede ?Günaydın kızlarr
Kar yağmur dinlemeden gözümü eczanede açtım.
Bembeyaz testimle karşınızdayım 12. Günüm bugünEki Görüntüle 2783361 Eki Görüntüle 2783362
A bunu bilmiyodum bak kuzum. İnsan vücudu mucizevi bişey gercektenTabiki hayatım :) yoksa yediğimiz yağlar nere depolanıcak :) birdaha eskisi gibi büyümez çok yağlı vs bişyler yemedğin süre sorun yaşanmaz yani.
Evet canım geçen ay 7. Gün regli olmuştum. Şimdi bakalım iğne etkisi geçmiş regli olmazsam günlük tekrarlıcam testi17. Güne kadar umut var . Sen erken regli olmuştum dedin değilmi bir önceki iğnede ?
normali öyleymiş. İğneden 17. Güne regli olman gerekiyormuş. Olmayınca gebelikmiş vs. Bat tarihimiz. İğneden dolayı değişiyormuş.
daha zaman var .