Sağol canımAfiyet olsun canım
Canım geçmiş olsun. Bu ayki ilk tedavinmiydi. İlk değilse daha öncekilerde ağrılı regli oldunmu. Benim geçen ay çok ağrılı geçti. Sanırım hormonlardan dolayımı klomenden dolayı falanmı bilmiyorumKızlar selam,
İğnede 13. Gündeyim .
bilenler var aranızda cumartesi kan verdim negatif yani gebelik yok o kesinleşti.
sanırım iğneden sonra 17. Gün regli olmam gerekiyor. Öyle yazıyor. Akşamdan beri sağ kasığım beni mahvetti. Belim çok agrıo . Acaba kistmi oldu korkuyorum. Az önce pembe leke geldi peçeteye . Reglim başlıyor sanırım . Ama ben hayatımda böyle ağrı çekmedim. Sizler ne durumdasınız. Benim neden bukadar agrım var anlamadım.
İlk hayatım.negatif cıkınca evde kıyamet koptu cok agladım çok üzüldüm. Artık devam etmek istemiyorum. Reglim olsun dra ara vericecm.cok yıprandım.Sağol canım
Canım geçmiş olsun. Bu ayki ilk tedavinmiydi. İlk değilse daha öncekilerde ağrılı regli oldunmu. Benim geçen ay çok ağrılı geçti. Sanırım hormonlardan dolayımı klomenden dolayı falanmı bilmiyorum
Hayırlısı olsun o zaman ne diyelim Allah inşallah hayırlı bir şekilde nasip eder isteyen herkeseCanım iğnenin 13.günü kanda negatif çıkmıştı 19.günü ise idrarda normal gebelik testi yaptım oda negatif çıktı. Sanırım kiste dönüştü gebelik olsa çıkardı bence şimdiye
Femara değil ama bebek ateş bastırırKızlar help femara ateş bastırdı bana yanıyorum resmen
Canım biz seninle aynı gün olmadıkmi iğneyi ya benmi yalnış biliyorum. Ayın 2sindemi oldun 3ündemi. 3ündeyse eğer biraz erken çıkması için cünkü daha bugün 11. Gün yarın 12. Güne giricez.İlk hayatım.negatif cıkınca evde kıyamet koptu cok agladım çok üzüldüm. Artık devam etmek istemiyorum. Reglim olsun dra ara vericecm.cok yıprandım.
İtfaiye çağrıyorum kuzuKızlar help femara ateş bastırdı bana yanıyorum resmen
Aynı durumdayız canım ağrıdan ben de çok endişeliyim çünkü daha adet gelmeden çok can yakıcı bi ağrısı var. Bayram havası beklediğimiz evlerde yine gözyaşı hakim oldu ne diyelim Allah büyükİlk hayatım.negatif cıkınca evde kıyamet koptu cok agladım çok üzüldüm. Artık devam etmek istemiyorum. Reglim olsun dra ara vericecm.cok yıprandım.
Çağır bari sabaha buhar olurum yoksaİtfaiye çağrıyorum kuzu
Oldu canım aynı söylediğin gibi gaz da oldu ama hamilelikte de oluyomuş bunlar erken belirti de olabilirKızlar böyle bir kaç saatlik afedersiniz ama ishal olma durumları yaşadınız mı iğneden sonra bend böyle günler saatler süren ishal değil ama ara ara iğneden sonra ishal vuruyor 1 saat falan gibi her zaman değil
Ben galiba duygularımı yitirdim. Geçen ayda adet olduğumda hiç tepkisizdim. Eşime adet oldum dedim o benden çok şaşırdı. Normal devam ettim. Bu ayda yine beklentideyim. Bakalım hayırlısı adet gelicek yine yoluma devam edicez kızlar hiç ummadığımız birgünde gelmicek bu adetlerAynı durumdayız canım ağrıdan ben de çok endişeliyim çünkü daha adet gelmeden çok can yakıcı bi ağrısı var. Bayram havası beklediğimiz evlerde yine gözyaşı hakim oldu ne diyelim Allah büyük
Ben hiç anlamadım kuzu bende yaptımı yapmadımı 2 doz kullandım gerci sadeceÇağır bari sabaha buhar olurum yoksadoktor ateş yapar demişti ama bu kadr beklemiyodm
3 ünde oldum canım. 12. Gün bugun yarın 13. Gün oluyor. Bilmiyorum ama kfama çok karışık. 2020 pek iyi geçmedi benim için. İki üç sefer ameliyatlar falan bilmemne.. yoruldum galiba.Canım biz seninle aynı gün olmadıkmi iğneyi ya benmi yalnış biliyorum. Ayın 2sindemi oldun 3ündemi. 3ündeyse eğer biraz erken çıkması için cünkü daha bugün 11. Gün yarın 12. Güne giricez.
he negatifsede daha ilk aydan neden pes ediyosun ikinci üçüncü aylarda ilaçların etkisi daha güzel oluyor diye çok yerde okudum. Tamm negatifi görünce yıkılıyoruz üzülüp ağlıyoruz normal olarak ama toparlanıp en baştan da başlamalıyız. Biz elimizden ne gelirse yapıcaz. Gerisini Allaha bırakıcaz. Allah istediği zamanda vericek. Bizde en azından elimden geleni yapıyorum diye içimiz rahat olucak
Kuzu senin hiç beklemediğin bi anda gelmiş ya ondandır. Gerçi benim daha adet olma gibi durumum yok tek çizgi yıktı beniBen galiba duygularımı yitirdim. Geçen ayda adet olduğumda hiç tepkisizdim. Eşime adet oldum dedim o benden çok şaşırdı. Normal devam ettim. Bu ayda yine beklentideyim. Bakalım hayırlısı adet gelicek yine yoluma devam edicez kızlar hiç ummadığımız birgünde gelmicek bu adetler
Kuzum 3nde olduysan şuan 12. Güne giriyoruz. Cünkü iğne gününü saymayalım. Yumurta ertesi gün çatlıyorsa ertesi gün döllendiğini düşünürsek ben hep -1 gidiyorum3 ünde oldum canım. 12. Gün bugun yarın 13. Gün oluyor. Bilmiyorum ama kfama çok karışık. 2020 pek iyi geçmedi benim için. İki üç sefer ameliyatlar falan bilmemne.. yoruldum galiba.
Hamilelikte kabız belirti diye biliyordum allahım bir de varya dedik belirti aramayacağız diye ama yok hani böyle gün geçtikçe regl yaklaştıkça daha çok arar oldukOldu canım aynı söylediğin gibi gaz da oldu ama hamilelikte de oluyomuş bunlar erken belirti de olabilir
Az önce bi topikte 20. Gün pozitif göreni okudum. Belirtiyim canoKuzu senin hiç beklemediğin bi anda gelmiş ya ondandır. Gerçi benim daha adet olma gibi durumum yok tek çizgi yıktı beni
İnşallah seninkiler gerçek belirtilerdir canım benimHamilelikte kabız belirti diye biliyordum allahım bir de varya dedik belirti aramayacağız diye ama yok hani böyle gün geçtikçe regl yaklaştıkça daha çok arar olduk