Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç bilmeden birşey içme bence canım benimde göğüslerim çok ağrıdı adet olmama yakın valla etkiliyor ilaçlar çok ama napalım

Hiç bilmeden birşey içme bence canım benimde göğüslerim çok ağrıdı adet olmama yakın valla etkiliyor ilaçlar çok ama napalım
Tamam canım idare edicem artık ama cidden ara vericem ağır geldi bana biraz bünye meselesi olabilir biraz da. Vücudum yorgun hissediyorum bunu zormuş cidden devam eden herkese Allah tez zamanda evlat nasip etsin inşallah

İğnenin tam 14. Günü bugün. İğneden7 gün sonra ovulasyon testi yapmıştım pozitif çıkmıştı. Sonra 12. Gün dün ve bugün de gebelik testi yaptım. Testimi tekrarladım ayrıca yine negatif
Canım ikinci yaptığınıda beklet benim 2 gün boyunca bekleyen testte çıktı çizgi hemen çıkmıyordu sonradan koyulaşıyordu

Tamam canım idare edicem artık ama cidden ara vericem ağır geldi bana biraz bünye meselesi olabilir biraz da. Vücudum yorgun hissediyorum bunu zormuş cidden devam eden herkese Allah tez zamanda evlat nasip etsin inşallah
Bana doktorum 15. Gün. Direk kan ver dedi varsa vardır yoksa yoktur zaten. Kanda kesin sonuç dedi eğer negatif çıkarsa gel ki kist olmasın dedi bence sen de kanda baktır direk en azından öğrenirsin yoksa adet olman bile daha kolay olur varsa erkenden öğrenmiş olursun

Doğru söylüyosun canım benim. 15.gün kanda anca çıkıyo heralde galba ben saçma bişey yaptım erken test yaparak kan versem daha mantıklı olurmuş

İğnenin tam 14. Günü bugün. İğneden7 gün sonra ovulasyon testi yapmıştım pozitif çıkmıştı. Sonra 12. Gün dün ve bugün de gebelik testi yaptım. Testimi tekrarladım ayrıca yine negatif
Canım adet tarihin ne zaman senin

amin inşallah bende olmazsa biraz kendi haline mi bıraksam diye düşünmüyor değilim hayırlısı olsun canım

Canım ikinci yaptığınıda beklet benim 2 gün boyunca bekleyen testte çıktı çizgi hemen çıkmıyordu sonradan koyulaşıyordu
Canım çöpe attım. Bugün adet günüm halen olmadım. Karnım kasıklarım ve bacaklarım ağrıyo. Sabahta belim ağrısıyla uyandım.

Bunlar aynı zamanda gebelik belirtileri 2 3 gün devam ediyor bu ağrılar canım sen yarın git hemen kan ver en garantisi
Ewt ekim ayında boş gebelik geçirdm. Aynı adet olacakmışım gibi karnım ağrıyodu hatta lekelenmemde olmuştu adet olduğumu sanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…