Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2783114 Eki Görüntüle 2783115 Eki Görüntüle 2783114 Eki Görüntüle 2783115 Eki Görüntüle 2783115 kızlar dr ye sinirlenip test yaptım ve çok silikde de olsa pozitif yarın yine tekrarliycam birinci resim ilk yaptığım andaki diğeri 5 dk sonraki esimide bu saatte nöbetçi ezcane arattim yarini bekleyemadim😂
Kaçıncı günün canım çizgivar gibi😍
Evet canim. Çok düşününce stres yapıyor insan. İğneden sonra hemen çatlıyor mu yumurta yoksa beklemek mi gerekiyor?
36 40 saat arasında çatlıyor diyolar canım I imtisall

Kaçıncı günün canım çizgivar gibi😍
Evet canim. Çok düşününce stres yapıyor insan. İğneden sonra hemen çatlıyor mu yumurta yoksa beklemek mi gerekiyor?
36 40 saat arasında çatlıyor diyolar canım I imtisall
Igneden sonra 14 asilamadan sonra 12 canim resimi cekmeyi beceremedim ama ciplak gozle baya belli cizgi insallah vardir bebis yarin yenisn yapcam ilk idrarla

Var gibi geldi bana. Ben ilk gebeliğimi hayalet çizgiyle öğrendim. 2 gün sonra tekrarladım daha netti. Hayırlısı olsun. InsaAllah mucizen içindedir 😊
Insallah canim amin kan testimi carsamba gunu vercem sonucu paylasirim burdan herkes en kisa zamanda mucizesinin haberini alır inşallah dualarım sizinle

Teşekkürler canım duymuştum bu otu aslında ama hiç denemedim
ben bu ay bir arkadaşımın tavsiyesi ile denedim çok memnun kaldım, demeneni tavsiye ederim cnm :)
Kızlar testlerinizi internetten mi eczanedenmi alıyosunuz fazla alınca
İnternetten canım. Eczanede pahalı bir tık daha.
Kızlar selam, iğne olduğum günü sayarsam bugun 12.günüm dünden beri ara sıra adet sancısı giriyor.. Size de oluyor mu? Adetime de daha 8 gün var..
Regl ile hamilelik belirtileri aynı 14. günü bekleyin test yapın pozitifse kan verin derim ben :)
İğnenin tam 14. Günü bugün. İğneden7 gün sonra ovulasyon testi yapmıştım pozitif çıkmıştı. Sonra 12. Gün dün ve bugün de gebelik testi yaptım. Testimi tekrarladım ayrıca yine negatif
Canım sen iğne kullandın mı? kullandıysan testte 12. güne kadar pozitif görünür. kullanmadıysan en iyisi bir hafta daha bekle regl de yoksa kan veririsin.

Anladım canım. Önümüzdeki haftada şehir dışından görümcelerim gelecek başka bir doktor kontrolü için. 1 hafta kadar yatılı kalacaklar. Sanırım tam değerlendirme günlerine denk geliyor. Nasıl olacak bilmiyorum. Denk getircez bir şekilde 🤭 tabi yumurtalar sorunsuz büyüyüp çatlarsa 🤲🏻
Ne yap ne et değerlendir bir şekilde artık şansın bol olsun 🤷‍♀️🎈

Kan mı versem ben acaba ya 4 gün önceden çıkmaz diyolar kime negatif desem 😂 normal kaset testti erken gebelik değildi bi de ilk idrarla yapamadım
Bekleeeee biraz bekleee sen kaç aylıksıııınnnnn dayanamadığını hatta çatladığını biliyorum ama en azından reglinden 1 gün önce yap sabırsııız seni😬😬😂😂

İğneden sonra 36 saat bekliyorsun mesela bugün sabah 10 da vurdu iğneyi yarın gece 10 da ilişki lazım. O yüzden iğneyi de planı yapılmasını isteyebilirsin kendine uygun saatte.

Igneden sonra 14 asilamadan sonra 12 canim resimi cekmeyi beceremedim ama ciplak gozle baya belli cizgi insallah vardir bebis yarin yenisn yapcam ilk idrarla
Hadi inşallah canım var gördüm bendee hadi ilk hamişimiz ol 😍
O zaman dediğin gibi yapmak mantıklı 👍🏻
Evet canım yine doktorunda doğru olanı söyler de ☺️

Bekleeeee biraz bekleee sen kaç aylıksıııınnnnn dayanamadığını hatta çatladığını biliyorum ama en azından reglinden 1 gün önce yap sabırsııız seni😬😬😂😂
B byzz1 sordu dedi ki kan verirsen ne zaman verirsin dedi 20 şubatta veririm iki gün geçsin en azından demiştim düşününce bir hafta var biiir haftaa 😂😂😂

ben bu ay bir arkadaşımın tavsiyesi ile denedim çok memnun kaldım, demeneni tavsiye ederim cnm :)

İnternetten canım. Eczanede pahalı bir tık daha.

Regl ile hamilelik belirtileri aynı 14. günü bekleyin test yapın pozitifse kan verin derim ben :)

Canım sen iğne kullandın mı? kullandıysan testte 12. güne kadar pozitif görünür. kullanmadıysan en iyisi bir hafta daha bekle regl de yoksa kan veririsin.
Canım evet eczanede daha pahalı oluyor. Ama ben yarın yapmak istiyorum şimdi internetten sipariş geç gelicek bekleyemicem o geelene kadar yine gidip alıcam ecZaneden 😂 o yüzden yarın bi 5 tane alıyım diyorum eczaneden 😬

X