Anladım canım. Önümüzdeki haftada şehir dışından görümcelerim gelecek başka bir doktor kontrolü için. 1 hafta kadar yatılı kalacaklar. Sanırım tam değerlendirme günlerine denk geliyor. Nasıl olacak bilmiyorum. Denk getircez bir şekildeEvet ilaçtan sonra kontrole gidersin bakarki büyümüşse yumurtan iğne verebilir. Ama yaşa ve hormonlara bağlı olarak bazı doktorlar iğne vermiyorum bu yumurta kendi kendine çatlar diyorlarmış. Ama çoğunlupüğu iğne veriyor. İğne yapıldıktan 36 saat sonra da ilişki olması gerekiyor. Saatini bile söylüyor doktor
Canım ozaman ilk takip eder kendi çatlamasını belki iğne vermez o yüzden. Olmazsa diğer aylara ayarlar. Senin durumunla alakalı doktorun izleyeceği yolŞeyi merak ediyorum. Doktor bana demişti ki yumurtaların büyüyüp çatlıyor. Rezevrde de sıkıntı yok. Şimdi ilaçtan sonra çatlatma iğnesi mi verir bilemedim
Evet daha uygun oluyor kuzu ordan bende aldım bir iki kere de. Şimdi bilmiyorum yarın direk gider alırım eczaneden şimdi kargo bekleyemicemCanım inşallah güzel sonuç alırsın bu yeni yolda. Ama vajinal muayeneden korkma alışmaya çalış çünkü ha bire yaşanıyor bu durumben artık alıştım utanmıyorum da valla büyük ihtimalle klomen ilaca başlarsın yumurta geliştirici hap. Sonra kontrole gidersin yumurtan büyüdüyse çatlatma iğnesi olursun. Yumurtan yeterince büyümezse 2. Ayda hapın dozunu artırır vs. Korkulacak birşey yokmuş bende çok tedirgindim. Bu ay ilk benimde hatta bugün realimin 5. Günü ilk hapımı içtim inşallah güzel sonuçlar alırız.
internetten alıyorum sanki daha uygun oluyor fiyatı
Evet o dereceAhahahah çok iyiymiş o derece diyorsun
Kapat kapını sessiz sessiz değerlendir kuzu boşver bir ay çabuk geçmiyo boşa gitmesin tedaviAnladım canım. Önümüzdeki haftada şehir dışından görümcelerim gelecek başka bir doktor kontrolü için. 1 hafta kadar yatılı kalacaklar. Sanırım tam değerlendirme günlerine denk geliyor. Nasıl olacak bilmiyorum. Denk getircez bir şekildetabi yumurtalar sorunsuz büyüyüp çatlarsa
Benimde 12. Günüm canım iğne günüyle. Hafif hafif benimde ağrılarım var belimde daha fazlaKızlar selam, iğne olduğum günü sayarsam bugun 12.günüm dünden beri ara sıra adet sancısı giriyor.. Size de oluyor mu? Adetime de daha 8 gün var..
Hiç test yaptın mı?Kapat kapını sessiz sessiz değerlendir kuzu boşver bir ay çabuk geçmiyo boşa gitmesin tedavi
Benimde 12. Günüm canım iğne günüyle. Hafif hafif benimde ağrılarım var belimde daha fazla
Ağlamadan ye kuzu. Şimdi çikolata pasta ye mutluluk hormonların devreye girsinEvet o derece
M MucizegibiiiCookiie A Asenaasena96 Defneninannisi B byzz1 Ağlayarak 14 şubat pastası yemesem bari diyordum tam olarak öyle olacak birazdan
Kendime çok şaşkınım ama hiç yapmadımHiç test yaptın mı?
Teşekkür canım ❣Canım ozaman ilk takip eder kendi çatlamasını belki iğne vermez o yüzden. Olmazsa diğer aylara ayarlar. Senin durumunla alakalı doktorun izleyeceği yol
Valla bi ara otele mi gideriz acaba diye düşünmedim değilKapat kapını sessiz sessiz değerlendir kuzu boşver bir ay çabuk geçmiyo boşa gitmesin tedavi
Dün yaptığımda silik çıktı ama işte emin olamıyor insan.. hem iğne etkisi hem adet olcakmış hissi de oluncaKendime çok şaşkınım ama hiç yapmadımama yarın alıp yapmayı planlıyorum kısmet olursa
Ahahah kız valla misafirleri bırakıpta markete diye kaçıp oteleValla bi ara otele mi gideriz acaba diye düşünmedim değil
Aman ağlamadan da yemedeim demezsin boşverEvet o derece
M MucizegibiiiCookiie A Asenaasena96 Defneninannisi B byzz1 Ağlayarak 14 şubat pastası yemesem bari diyordum tam olarak öyle olacak birazdan
Kuzu görmüştüm senin testi evet iğne etkiside olabilir ama takip etmek gerek sen yine yap bu aralar gün gün bakalım koyulaşcakmıDün yaptığımda silik çıktı ama işte emin olamıyor insan.. hem iğne etkisi hem adet olcakmış hissi de oluncainşallah yarın çıkar sende ama kan testi daha garanti galiba..
İğnenin tam 14. Günü bugün. İğneden7 gün sonra ovulasyon testi yapmıştım pozitif çıkmıştı. Sonra 12. Gün dün ve bugün de gebelik testi yaptım. Testimi tekrarladım ayrıca yine negatifEvet birde ben bu geçen çıkan ikinci çizgiyi iğnenin tam 18. Gününde gördümdüşün artık inşllah güzel haberler seninle olacak bu arada iğnenin kaçıncı gününden beri test yapıyorsun ve bugün kaçıncı günündesin
Ahahah kız valla misafirleri bırakıpta markete diye kaçıp oteleşey ya hani gece falan sorun olmaz belki. Odalarınızda yakın olmazsa. Sadece duş sıkıntı işte
Canım iğneni öğlen saatlerinde vurun. Benim doktorum hep öyle ayarlıyordu. Öğlen 12 1 gibi vurun yarın gece 12 1 gibi ilişki olsun diyoduodalar yakın değil. En iyisi gece değerlendirmek. Saatleri çok düşünmucem artık. Olursa olur
Evet canim. Çok düşününce stres yapıyor insan. İğneden sonra hemen çatlıyor mu yumurta yoksa beklemek mi gerekiyor?Canım iğneni öğlen saatlerinde vurun. Benim doktorum hep öyle ayarlıyordu. Öğlen 12 1 gibi vurun yarın gece 12 1 gibi ilişki olsun diyoduDüşünme canım inan düşünmediğinde oluyor