Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bugün o kadar çok mesaj aldım o kadar güzel dualar aldım ki çok mutlu oldum moralim biraz da olsa düzeldi. Çok teşekkür ederim merak edip soran bugün test yapacaktın ne oldu diyen ya da negatif sonuç aldığımı duyunca buradan çok güzel dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Topiğin enerji kaynağı olduğum için söz veriyorum çabuk toparlanıcam inşallah Malum sevgililer günü bugün hepiniz kocalarınızla güzel güzel vakit geçirin. Yazdıklarınızı görmediysem kusura bakmayan kafam dağınık bi de çok şükür ki beni çok düşünen insan varmış o yüzden kaçırdıklarım olabilir kırılmayın bana lütfen iyi ki varsınız canım topiğimin umutlu insanları inşallah hepiniz hamilesinizdir

Anladım canım. Önümüzdeki haftada şehir dışından görümcelerim gelecek başka bir doktor kontrolü için. 1 hafta kadar yatılı kalacaklar. Sanırım tam değerlendirme günlerine denk geliyor. Nasıl olacak bilmiyorum. Denk getircez bir şekilde tabi yumurtalar sorunsuz büyüyüp çatlarsa

Kızlar selam, iğne olduğum günü sayarsam bugun 12.günüm dünden beri ara sıra adet sancısı giriyor.. Size de oluyor mu? Adetime de daha 8 gün var..

Şeyi merak ediyorum. Doktor bana demişti ki yumurtaların büyüyüp çatlıyor. Rezevrde de sıkıntı yok. Şimdi ilaçtan sonra çatlatma iğnesi mi verir bilemedim
Canım ozaman ilk takip eder kendi çatlamasını belki iğne vermez o yüzden. Olmazsa diğer aylara ayarlar. Senin durumunla alakalı doktorun izleyeceği yol
Evet daha uygun oluyor kuzu ordan bende aldım bir iki kere de. Şimdi bilmiyorum yarın direk gider alırım eczaneden şimdi kargo bekleyemicem

Kapat kapını sessiz sessiz değerlendir kuzu boşver bir ay çabuk geçmiyo boşa gitmesin tedavi
Kızlar selam, iğne olduğum günü sayarsam bugun 12.günüm dünden beri ara sıra adet sancısı giriyor.. Size de oluyor mu? Adetime de daha 8 gün var..
Benimde 12. Günüm canım iğne günüyle. Hafif hafif benimde ağrılarım var belimde daha fazla

Valla bi ara otele mi gideriz acaba diye düşünmedim değil
Ahahah kız valla misafirleri bırakıpta markete diye kaçıp otele şey ya hani gece falan sorun olmaz belki. Odalarınızda yakın olmazsa. Sadece duş sıkıntı işte

Dün yaptığımda silik çıktı ama işte emin olamıyor insan.. hem iğne etkisi hem adet olcakmış hissi de olunca inşallah yarın çıkar sende ama kan testi daha garanti galiba..
Kuzu görmüştüm senin testi evet iğne etkiside olabilir ama takip etmek gerek sen yine yap bu aralar gün gün bakalım koyulaşcakmı bende yarın başlıyım yapmaya diyorum çarşamba perşembe görürsem pozitiflik. Cuma dahiliyeye randevum var tiroidle ilgili kan tahlili yapcak büyük ihtimal. Onla bhcgyide isticem bakalım yapabilirse

İğnenin tam 14. Günü bugün. İğneden7 gün sonra ovulasyon testi yapmıştım pozitif çıkmıştı. Sonra 12. Gün dün ve bugün de gebelik testi yaptım. Testimi tekrarladım ayrıca yine negatif

Ahahah kız valla misafirleri bırakıpta markete diye kaçıp otele şey ya hani gece falan sorun olmaz belki. Odalarınızda yakın olmazsa. Sadece duş sıkıntı işte
odalar yakın değil. En iyisi gece değerlendirmek. Saatleri çok düşünmucem artık. Olursa olur

odalar yakın değil. En iyisi gece değerlendirmek. Saatleri çok düşünmucem artık. Olursa olur
Canım iğneni öğlen saatlerinde vurun. Benim doktorum hep öyle ayarlıyordu. Öğlen 12 1 gibi vurun yarın gece 12 1 gibi ilişki olsun diyodu Düşünme canım inan düşünmediğinde oluyor

Canım iğneni öğlen saatlerinde vurun. Benim doktorum hep öyle ayarlıyordu. Öğlen 12 1 gibi vurun yarın gece 12 1 gibi ilişki olsun diyodu Düşünme canım inan düşünmediğinde oluyor
Evet canim. Çok düşününce stres yapıyor insan. İğneden sonra hemen çatlıyor mu yumurta yoksa beklemek mi gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…