İğne olmadan çatlaması daha güzel sanki bi test yaptığında yalancı pozitif görme şansın yokİkinci olacak canım,kasımda denedik, iğne olmadan kendiliğinden çatladı gerek yok demişti. Bu ay da öyle olacak sanırım, kontrolde belli olur bakalım daha yeni başladım
İnşallah canım, çikolata kistinin belirtileri ne oluyordu canım, ultrasonda anlıyorlar değilmiİnşallah bakalım hepimize öyle güzel sonuçlar gelsin inşallah
Bişey olmaz da canım şimdimi içsen acaba akşamkinin yerine olurmuEvet reglm halen devama diyor. Bu Arada dün gece ilacı içmeyi unutmuşum bir şey olur mu ya
Canım şey yapacağım pazartesi bitiyor ya salı sabah o bir eksik kalanı içerim yine sayı olarak tamamlanırİnşallah canım, çikolata kistinin belirtileri ne oluyordu canım, ultrasonda anlıyorlar değilmi
Bişey olmaz da canım şimdimi içsen acaba akşamkinin yerine olurmu
Benim kistim 6 yıldır falan var. Adetlerim hep ağrılı olurdu. Kronik olarak kasık ağrım da var nerdeyse hiç geçmeyen ay boyu sabit. Bir de regl öncesi birkaç gün kahverengi leke şeklinde adet olurum sonra normal kanamaya döner. Endometriozis aslında geniş bir hastalık her yerde olabilir. Yumurtalıkta olursa çikolata kisti oluyor o ultrasonla genelde belli oluyor. Ama kesin tanısı laparoskopi ile yapılıyor.İnşallah canım, çikolata kistinin belirtileri ne oluyordu canım, ultrasonda anlıyorlar değilmi
Bişey olmaz da canım şimdimi içsen acaba akşamkinin yerine olurmu
Ben de burda çoğunluğun iğne kullandığını görüyorum acaba öyle daha mı iyi oluyorİğne olmadan çatlaması daha güzel sanki bi test yaptığında yalancı pozitif görme şansın yok
He evet canım olabilir öyle, sen kanamanla ilgili doktora yine bi danış istersen amaCanım şey yapacağım pazartesi bitiyor ya salı sabah o bir eksik kalanı içerim yine sayı olarak tamamlanır
Anladım canım çok yakın bi arkadaşım var çocukluk arkadaşıyız. Daha küçükken 15 16 yaşlarında belki aşırı ağrılı regl olmuştu doktora gitmişti ama acil bi şekilde o kadar ağrısı vardı. Doktor o zaman çikolata kistin var adetle atılcak önemli değil demiş. Ama burda görüyorum çikolata kistide hiç önemsenmeyecek bişey değil gibi. O arkadaşta o günden sonra bidaha hiç doktora gitmemiştir. Daha bekar. Şimdi aklıma o geliyor. Gitmesi gerekmi acaba diyeBenim kistim 6 yıldır falan var. Adetlerim hep ağrılı olurdu. Kronik olarak kasık ağrım da var nerdeyse hiç geçmeyen ay boyu sabit. Bir de regl öncesi birkaç gün kahverengi leke şeklinde adet olurum sonra normal kanamaya döner. Endometriozis aslında geniş bir hastalık her yerde olabilir. Yumurtalıkta olursa çikolata kisti oluyor o ultrasonla genelde belli oluyor. Ama kesin tanısı laparoskopi ile yapılıyor.
Ama kendiliğinden çatlayabiliyorsa yumurta bence gerek yokki canım dışardan hormon almana hiçBen de burda çoğunluğun iğne kullandığını görüyorum acaba öyle daha mı iyi oluyordün sordum senin ihtiyacın yok bir farkı olmaz dedi
Ne bileyim yaaAma kendiliğinden çatlayabiliyorsa yumurta bence gerek yokki canım dışardan hormon almana hiç
Benimde öylee 2 gebelik ilk denememde oldu hep. Şimdi 7 8 aydır yokNe bileyim yaabenim de iki kaybım var ve herşeyi kafaya takar oldum elimde değil,bir süredir gebelik de olmuyor, stresten diyorlar.İnşallah bu çile son bulur artık
Hayırlısı olsun canım tedavin inşallah güzel haberler verirsin bizeMerhaba arkadaşlar bende cuma gününden itibaren klomen kullanmaya başladım. Umarım bu ay birşeyler olur
Bu ikinci olacak bir ay klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum ama ne yazık ki olmadı ve kist oluşmuş doktorum bir ay kist gitsin diye bekleyelim dedi. Buda ikinci kullanmışım olacak. Ayrıca pko var bendeHayırlısı olsun canım tedavin inşallah güzel haberler verirsin bizeilk kezmi kullanıyorsun
Çatlatma olduktan sonra doktora gidip kontrol ettir canım olmadı çatladımı çatlamadımı diye,Bu ikinci olacak bir ay klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum ama ne yazık ki olmadı ve kist oluşmuş doktorum bir ay kist gitsin diye bekleyelim dedi. Buda ikinci kullanmışım olacak. Ayrıca pko var bende
Kesinlikle önemsenmeyecek bir şey değil canım. Mutlaka yılda bir veya altı ayda bir kontrol ile takip edilmesi lazım. Çikolata kisti adetle atılacak bir kist değil. Ya doktor yanlış bilgi vermiş ya da o farklı bir kist olup çikolata kisti sanılmış olabilir. Bekarken bile her yıl gidiyordum doktora. Hele ileride bebek düşünürse mutlaka takipte olsun kisti baskılamazsa sürekli büyüyüp zarar verecek yumurtalığına yumurtalık rezervine..Anladım canım çok yakın bi arkadaşım var çocukluk arkadaşıyız. Daha küçükken 15 16 yaşlarında belki aşırı ağrılı regl olmuştu doktora gitmişti ama acil bi şekilde o kadar ağrısı vardı. Doktor o zaman çikolata kistin var adetle atılcak önemli değil demiş. Ama burda görüyorum çikolata kistide hiç önemsenmeyecek bişey değil gibi. O arkadaşta o günden sonra bidaha hiç doktora gitmemiştir. Daha bekar. Şimdi aklıma o geliyor. Gitmesi gerekmi acaba diye
Güzel haberler al canım, 16 aydır istiyorum ama 2 kaybım oldum 6 ayı korunmakla geçti. 7 8 aydır tam olarak istiyoruzBen de çarşamba gideceğimne kadardır istiyorsun canım
Anladım canım. Birgün konusu açılırsa söylerim. Şimdi durduk yere de söylemek ayıbıma kaçar sanki amaKesinlikle önemsenmeyecek bir şey değil canım. Mutlaka yılda bir veya altı ayda bir kontrol ile takip edilmesi lazım. Çikolata kisti adetle atılacak bir kist değil. Ya doktor yanlış bilgi vermiş ya da o farklı bir kist olup çikolata kisti sanılmış olabilir. Bekarken bile her yıl gidiyordum doktora. Hele ileride bebek düşünürse mutlaka takipte olsun kisti baskılamazsa sürekli büyüyüp zarar verecek yumurtalığına yumurtalık rezervine..
İnşallah bu sefer sağlıklı gebeliğin olur canımGüzel haberler al canım, 16 aydır istiyorum ama 2 kaybım oldum 6 ayı korunmakla geçti. 7 8 aydır tam olarak istiyoruz
Aynen öyle hemen söylenmezAnladım canım. Birgün konusu açılırsa söylerim. Şimdi durduk yere de söylemek ayıbıma kaçar sanki ama
İnşallah bu sefer sağlıklı gebeliğin olur canım
Ben sürekli öyle olduğum için ayırt edemiyorum canımBenimde öylee 2 gebelik ilk denememde oldu hep. Şimdi 7 8 aydır yokbu femara sinir stres yapıyormu bu bir iki gündür acayip mutsuzluk sinirlilik var üstümde. Durup dururken eşime surat yapıyorum kendi kendime küsüyorum
Evet canım pandemiden oek görüşemiyoru z ama görüştüğümüZde mutlaka söylicemAynen öyle hemen söylenmezama tabi konuşuyorsanız bu konularda bir kulağına su kaçırmak iyi olabilir ben bu kadar takipte olmama rağmen bebek düşünene kadar bu kadar etkisi olabileceğini bilmiyordum açıkçası