Aaaa evet hiç aklıma gelmemişti yani öyle ağrıdı ki anlam verememiştimAnladım canım normalde femara göğüs kanseri tedavisinde kullanıyormuş. O yüzden ilaçtan olabilir. Bende kullandım ama 2 doz. Belki ağrıtacak kadar yeterli gelmemiştirgeçtiyse endişelenme canım bence
Hormonaldir canım vücudumuza hormon yüklüyoruz valla dengemiz şaşıyor artıkAaaa evet hiç aklıma gelmemişti yani öyle ağrıdı ki anlam verememiştim
Hayırlısı olsunn geçen ay doğalmı deniyordun klomenden mi geçtinAyy bnde femera gectm bu ay inşlh hepimz gebe kalrzzzzzz
4 ay önce 1 ay klomn denedm sonra eşime çakşır içrdm snra kendm soğan içtim olmayınca bu ay femera basladm btti bakalm 13 şubat bat beklemedeym :) umudum var belki bu sefer olurHayırlısı olsunn geçen ay doğalmı deniyordun klomenden mi geçtin
tiroid yüksekti düşük çıktı bu ay. Ama ilk defa bu ay prolaktin biraz yüksek çıktı. bu ikisi dışında bi sorun yok çok şükür. Rahim filmi çekilmedim hiç ama bu ay doktorum onu önerdi. sanırım bu ay çekileceK inşallah ağrılı falan değildir. KorkuyorumHormonların falan normal dimi canım, rahim filmi çekildinmi
Teşekkür ederimMerhaba canım, güzel sonuçlar al tedavinde inşallahBana da vermedi doktorum ama dediğin gibi bir çok Arkadaşa vermiş. Ben sadece yumurta büyütücü ilaçlar ve insülin direnci için ilaç kullAnıyorum birde folikasit içerikli vitamin. Bence doktorun ne diyorsa onu yap canım
Hadi inşallah. Çakşır suyu aldım bende ama eşim içemedi tadı kötü dedi keçiboynuzu pekmezi ile idare ediyoruz şu an . Nasıl tüketti eşin tadı hakikaten çok kötü bende içemezdim heralde4 ay önce 1 ay klomn denedm sonra eşime çakşır içrdm snra kendm soğan içtim olmayınca bu ay femera basladm btti bakalm 13 şubat bat beklemedeym :) umudum var belki bu sefer olur
Çay bardagına yarım temz su yarm çakşır mecitefendi aldk naneli güzeldi bz sevdk valla hüpür hüpür içtikHadi inşallah. Çakşır suyu aldım bende ama eşim içemedi tadı kötü dedi keçiboynuzu pekmezi ile idare ediyoruz şu an . Nasıl tüketti eşin tadı hakikaten çok kötü bende içemezdim heralde
Ben soğanda ölüyorm sandmHadi inşallah. Çakşır suyu aldım bende ama eşim içemedi tadı kötü dedi keçiboynuzu pekmezi ile idare ediyoruz şu an . Nasıl tüketti eşin tadı hakikaten çok kötü bende içemezdim heralde
Kendiliğindenmi çatladı canım bu ay femarayla4 ay önce 1 ay klomn denedm sonra eşime çakşır içrdm snra kendm soğan içtim olmayınca bu ay femera basladm btti bakalm 13 şubat bat beklemedeym :) umudum var belki bu sefer olur
Tiroidde etkileyebilir canım onu düşürmen iyi olmuş zaten yğksekte gebelik riskli oluyor. Nerede yaşıyorsun istanbuldaysan şişli echomarda çektirdim canım, hiçbir şekilde ağrı yoktu anlamadım 5 dk bile sürmeditiroid yüksekti düşük çıktı bu ay. Ama ilk defa bu ay prolaktin biraz yüksek çıktı. bu ikisi dışında bi sorun yok çok şükür. Rahim filmi çekilmedim hiç ama bu ay doktorum onu önerdi. sanırım bu ay çekileceK inşallah ağrılı falan değildir. Korkuyorum
İnşallah hepimiz için canımTeşekkür ederiminşallah senin de herkes içinde hayırlı sonuçlar olur. . Sen de ilk mi kullanıyorsun? kaçıncı günün? kontrole gidecek misin?
Yok bilecikteyim de Eskişehir’e giderimKendiliğindenmi çatladı canım bu ay femaraylahadi inşallah güzel haberleri ver bize
Tiroidde etkileyebilir canım onu düşürmen iyi olmuş zaten yğksekte gebelik riskli oluyor. Nerede yaşıyorsun istanbuldaysan şişli echomarda çektirdim canım, hiçbir şekilde ağrı yoktu anlamadım 5 dk bile sürmedi
İnşallah hepimiz için canımgeçen ay klomen ve merional iğne kullandım nasip olmadı. Bu ay ikinci ayım. Klomen ve femara ikisini kullanıyorum bu ayda bugün sonuncuyu içtim 5 günlüktü, pazartesi gidicem bakalım
Bizimki naneli falan değil sade ve keskin kokusu var. Ama bu ay zorla içirmem onaÇay bardagına yarım temz su yarm çakşır mecitefendi aldk naneli güzeldi bz sevdk valla hüpür hüpür içtik
Ben soğan içtim çok kötü hakikaten ama işte içiliyorBen soğanda ölüyorm sandmsabH işe giderken içiyordm aman Allahm o ne berbattttdenedğim en kötüsü soğan suyuydu
He anladım canım. İnşallah hepimiz bu ay güzel haberleri verelim canımmYok bilecikteyim de Eskişehir’e gideriminşallah güzel haberlerle gelirsin
İkinci olacak canım,kasımda denedik, iğne olmadan kendiliğinden çatladı gerek yok demişti. Bu ay da öyle olacak sanırım, kontrolde belli olur bakalım daha yeni başladımHoşgeldinhayırla sonuçlansın inşallah ilk denemenmi
İnşallah bakalım hepimize öyle güzel sonuçlar gelsin inşallahİnşallah hiçbir kötü etkisi olmadan miniğine kavuşmana vesile olur canımm, güzel haberlerini bekliyoruz
Evet reglm halen devama diyor. Bu Arada dün gece ilacı içmeyi unutmuşum bir şey olur mu yaReglinmi yani hala devam ediyor canım. Doktorum bana klomen için kısaltır demişti. Ama femara ile ilgili bi bilgim yok
Ben de çarşamba gideceğim[QUOTE="Portakalli cikolat, post: 66841516,
İnşallah hepimiz için canımgeçen ay klomen ve merional iğne kullandım nasip olmadı. Bu ay ikinci ayım. Klomen ve femara ikisini kullanıyorum bu ayda bugün sonuncuyu içtim 5 günlüktü, pazartesi gidicem bakalım