Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım normalde femara göğüs kanseri tedavisinde kullanıyormuş. O yüzden ilaçtan olabilir. Bende kullandım ama 2 doz. Belki ağrıtacak kadar yeterli gelmemiştir😊 geçtiyse endişelenme canım bence
Aaaa evet hiç aklıma gelmemişti yani öyle ağrıdı ki anlam verememiştim 🙁

Hayırlısı olsunn geçen ay doğalmı deniyordun klomenden mi geçtin😊
4 ay önce 1 ay klomn denedm sonra eşime çakşır içrdm snra kendm soğan içtim olmayınca bu ay femera basladm btti bakalm 13 şubat bat beklemedeym :) umudum var belki bu sefer olur

Hormonların falan normal dimi canım, rahim filmi çekildinmi
tiroid yüksekti düşük çıktı bu ay. Ama ilk defa bu ay prolaktin biraz yüksek çıktı. bu ikisi dışında bi sorun yok çok şükür. Rahim filmi çekilmedim hiç ama bu ay doktorum onu önerdi. sanırım bu ay çekileceK inşallah ağrılı falan değildir. Korkuyorum 😨

Merhaba canım, güzel sonuçlar al tedavinde inşallah ❤️ Bana da vermedi doktorum ama dediğin gibi bir çok Arkadaşa vermiş. Ben sadece yumurta büyütücü ilaçlar ve insülin direnci için ilaç kullAnıyorum birde folikasit içerikli vitamin. Bence doktorun ne diyorsa onu yap canım 😊
Teşekkür ederim 🌸 inşallah senin de herkes içinde hayırlı sonuçlar olur. . 🙏 Sen de ilk mi kullanıyorsun? kaçıncı günün? kontrole gidecek misin?

4 ay önce 1 ay klomn denedm sonra eşime çakşır içrdm snra kendm soğan içtim olmayınca bu ay femera basladm btti bakalm 13 şubat bat beklemedeym :) umudum var belki bu sefer olur
Hadi inşallah. Çakşır suyu aldım bende ama eşim içemedi tadı kötü dedi keçiboynuzu pekmezi ile idare ediyoruz şu an . Nasıl tüketti eşin tadı hakikaten çok kötü bende içemezdim heralde 😕

Hadi inşallah. Çakşır suyu aldım bende ama eşim içemedi tadı kötü dedi keçiboynuzu pekmezi ile idare ediyoruz şu an . Nasıl tüketti eşin tadı hakikaten çok kötü bende içemezdim heralde 😕
Çay bardagına yarım temz su yarm çakşır mecitefendi aldk naneli güzeldi bz sevdk valla hüpür hüpür içtik

Ben soğanda ölüyorm sandm :KK70: sabH işe giderken içiyordm aman Allahm o ne berbattttdenedğim en kötüsü soğan suyuydu

Kendiliğindenmi çatladı canım bu ay femarayla 😊 hadi inşallah güzel haberleri ver bize 🙏🏼💕
tiroid yüksekti düşük çıktı bu ay. Ama ilk defa bu ay prolaktin biraz yüksek çıktı. bu ikisi dışında bi sorun yok çok şükür. Rahim filmi çekilmedim hiç ama bu ay doktorum onu önerdi. sanırım bu ay çekileceK inşallah ağrılı falan değildir. Korkuyorum 😨
Tiroidde etkileyebilir canım onu düşürmen iyi olmuş zaten yğksekte gebelik riskli oluyor. Nerede yaşıyorsun istanbuldaysan şişli echomarda çektirdim canım, hiçbir şekilde ağrı yoktu anlamadım 5 dk bile sürmedi 😊
Teşekkür ederim 🌸 inşallah senin de herkes içinde hayırlı sonuçlar olur. . 🙏 Sen de ilk mi kullanıyorsun? kaçıncı günün? kontrole gidecek misin?
İnşallah hepimiz için canım😊 geçen ay klomen ve merional iğne kullandım nasip olmadı. Bu ay ikinci ayım. Klomen ve femara ikisini kullanıyorum bu ayda bugün sonuncuyu içtim 5 günlüktü, pazartesi gidicem bakalım😊

Kendiliğindenmi çatladı canım bu ay femarayla 😊 hadi inşallah güzel haberleri ver bize 🙏🏼💕

Tiroidde etkileyebilir canım onu düşürmen iyi olmuş zaten yğksekte gebelik riskli oluyor. Nerede yaşıyorsun istanbuldaysan şişli echomarda çektirdim canım, hiçbir şekilde ağrı yoktu anlamadım 5 dk bile sürmedi 😊

İnşallah hepimiz için canım😊 geçen ay klomen ve merional iğne kullandım nasip olmadı. Bu ay ikinci ayım. Klomen ve femara ikisini kullanıyorum bu ayda bugün sonuncuyu içtim 5 günlüktü, pazartesi gidicem bakalım😊
Yok bilecikteyim de Eskişehir’e giderim 👍 inşallah güzel haberlerle gelirsin

[QUOTE="Portakalli cikolat, post: 66841516,

[/QUOTE]
Ben de çarşamba gideceğim🌸 ne kadardır istiyorsun canım

[QUOTE="Portakalli cikolat, post: 66841516,

Ben de çarşamba gideceğim🌸 ne kadardır istiyorsun canım
[/QUOTE]
Güzel haberler al canım, 16 aydır istiyorum ama 2 kaybım oldum 6 ayı korunmakla geçti. 7 8 aydır tam olarak istiyoruz 😊

X