- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.831
Ahahah ay yaa biz çok fenayız inşallah inşallah canımBen sürekli öyle olduğum için ayırt edemiyorum canım inşallah kullandığımız son ay olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah ay yaa biz çok fenayız inşallah inşallah canımBen sürekli öyle olduğum için ayırt edemiyorum canım inşallah kullandığımız son ay olur
Amin çok teşekkür ederim hepimiz inşallahEvet canım pandemiden oek görüşemiyoru z ama görüştüğümüZde mutlaka söylicem inşallah hiçbir etkisi olmadan gebe kalırsın canımm
Bugün çatlatma iğnesi oldum. Bakalım hayırlısı. Zaman nasıl geçecek bilemiyorum. Geri sayım başlasın...
Amin inş canım. Bat 14 şubat. Bana zman da geçmek bilmez.Aa hadi hayırlısı olsun güzel değerlendir. Sabırla bekleyelim ve güzel haberi ver bize dee
Sevgililer gününde 2. Sevgilin sana merhaba dicek inşallah canımmAmin inş canım. Bat 14 şubat. Bana zman da geçmek bilmez.
Canım msjını okuyunca gülümsedim. İnş çok tşk ederimSevgililer gününde 2. Sevgilin sana merhaba dicek inşallah canımm
İnşallah Bu ay daha çok dua ettim daha çok istedim yıkımı zor olacakAyy bnde femera gectm bu ay inşlh hepimz gebe kalrzzzzzz
Bende de var öyle etkiler ilaçtan sanırımKızlar çatlamanın üzerinden 5 gün geçti. Benim ağrılarım baya azaldı ama hala sağ ve solda ince ince ağrım oluyor. Bu ay Femara kullandığım için mi böyle oluyordur? Evet ben yine belirti aramaya başladım
Olabilir canım ilaç nelere kadirmiiş benim 10 günde biten adetim 7 günde bitti yine erken yumurtlama oldu vs vs doktora gidiyor musun bakacak mı yumurta gelişimineSelam kızlar, benim 2 günlük klomen ilacım kaldı yalnız bu akşam benden afedersiniz şeffaf kaygan akıntı geldi.. Adetim cumartesi bitti bugun şu saat itibariyle adetimin 8.günü. Sizler de oldumu ilaç kullanırken kaygan akıntı? Bu kadar erken yumurtlama olur mu sizce?
İlacım salı bitiyor çarşamba gideceğim ama şimdi böyle akıntı olunca bi danışayım dedim ilaçtan mı diyeOlabilir canım ilaç nelere kadirmiiş benim 10 günde biten adetim 7 günde bitti yine erken yumurtlama oldu vs vs doktora gidiyor musun bakacak mı yumurta gelişimine
Bence akıntıya es geçmeyin. Erken yumurtlama olduysa kaçmasın. Değerlendirin bugünleri.İlacım salı bitiyor çarşamba gideceğim ama şimdi böyle akıntı olunca bi danışayım dedim ilaçtan mı diye
Canım bence değerlendir sen, gittiğinde doktor çatlayıp çatlamadığını görür zaten. Sen boş geçmeİlacım salı bitiyor çarşamba gideceğim ama şimdi böyle akıntı olunca bi danışayım dedim ilaçtan mı diye
Bu akıntı çatladı demek mi çatlayacak demek mi?Canım bence değerlendir sen, gittiğinde doktor çatlayıp çatlamadığını görür zaten. Sen boş geçme
Ay onu hiç bilmiyorum canım ben çok nadir yaşadm o akıntıyıBu akıntı çatladı demek mi çatlayacak demek mi?
Yaa çok iyi canım inşallah tutar bu ay sevindimGünaydın kızlar bir tarafımda en büyüğü 19mm olarak 3 yumurtam olmuş diğer tarafımda 17 mmlik 1 tane var. 2 gün daha klomen kullanıp çarşamba sıkışık gel dedi.
Aslında bugün iğne vurulabilirdiö bence dimi? Ama 20 mm olmadan vurmuyo
İnşallah canım bu kadar çabuk ve miktar olarak bu kadar beklemiyordum geçen ay zor büyüttükYaa çok iyi canım inşallah tutar bu ay sevindim