Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç sanmıyorum kızlar adet olcağımızı çünkü dediğiniz ağrı bende de başladı tek tarafta sızı değil adet olcam gibi rahimden aşağıya doğru sızı bu kadar kişi de var adet değil muhtemelen Cookiie Cookiie
Ahh ahh inşllah yaaa inşllahhhh bu kadar insan hep beraber şenlensek hepimiz pozitif alsak ay allahım inşllah olur☺️😇😇😇

Hiç sanmıyorum kızlar adet olcağımızı çünkü dediğiniz ağrı bende de başladı tek tarafta sızı değil adet olcam gibi rahimden aşağıya doğru sızı bu kadar kişi de var adet değil muhtemelen Cookiie Cookiie
İnşallah ya hepimizde o var iğnenin etkisi değilse bebektir inşallah

İşte ben de hep diyorum ki amh iyiyse klomenle niye bir tane büyüdü diye düşünüp duruyorum
PCo olmayanda zaten doğal olanı 1 tane büyümesi PCo hastaları birden fazla yumurtaladığı için birden fazla gelişiyor birden fazla yumurta iyi değil aslında kaliteyi bozuyor bana doktorum böyle anlattı hatta benim hem sağımda hem solumda yumurta. Bu hiç istemediğimiz bir durum dedi kaliteyi etkiliyormuş 1 tane olsun bizim olsun hesabı

PCo olmayanda zaten doğal olanı 1 tane büyümesi PCo hastaları birden fazla yumurtaladığı için birden fazla gelişiyor birden fazla yumurta iyi değil aslında kaliteyi bozuyor bana doktorum böyle anlattı hatta benim hem sağımda hem solumda yumurta. Bu hiç istemediğimiz bir durum dedi kaliteyi etkiliyormuş 1 tane olsun bizim olsun hesabı
Hmm valla ne bilim ilacı ilk defa kullandım sadece 1 tane sağda vardı o da adetimin 10.günü gittim 22x23 olmuştu (çok çabuk büyümüş dedi doktor) kafama takılıyor işte boyutu sağlıksız mı diye 😔

iğneyi vuruldum o gün ama bilemiyorum sonuç ne olur. Çoğu kişi de 2 3 tane yumurta olunca bende de öyle yapar heralde ilaç diyordum.. İnternetten bir doktora sordum, klomenle zaten 1 yumurta gelişmesini isteriz dedi. 🤷‍♀️

Kızlarr az kaldı sabır 4 gün sonra öğreniniz inşallah 💕 bu ay saldım ben ilk zamanlar gögüs ağrısı falan şimdi nerem ağrıyo bilmiyorum bile kendimi dinlemek istemiyorum tek şüphem kimyasal geçirdiğim ay akıntım çok yoğundu bu ay o da yok

Ahh ahh inşllah yaaa inşllahhhh bu kadar insan hep beraber şenlensek hepimiz pozitif alsak ay allahım inşllah olur☺️😇😇😇
O kadar içten amiiin diyorum ki anlatamam canım ❤️❤️
Beni gaza getirip test yaptırmazsan bugünden iyi 😂😂 bu konuda aşırı iyi çalışıyorsun ❤️

Kızlarr az kaldı sabır 4 gün sonra öğreniniz inşallah 💕 bu ay saldım ben ilk zamanlar gögüs ağrısı falan şimdi nerem ağrıyo bilmiyorum bile kendimi dinlemek istemiyorum tek şüphem kimyasal geçirdiğim ay akıntım çok yoğundu bu ay o da yok
Yaa az kaldı valla ama ben hemen yapmak istiyorum nedense beklemek çok zor geliyo üf ya inşallah güzel sonuçlar alalım hepimiz

Şuan göğsünde ağrı var mı canım peki benim için iki dk dinler misin kendini 😂😂

Seninle belirtiler hep aynı bizim sanırım ya regl olcaz ya da tutturduk bu ay😂😂😂
Ay inşallah tutturmuş olalımmm :rolleyes:
Ehh bize böyle şeyllerle gel. Ne o az önce yok mart bilmemne derdin :sopa:

Yaa az kaldı valla ama ben hemen yapmak istiyorum nedense beklemek çok zor geliyo üf ya inşallah güzel sonuçlar alalım hepimiz
İnşallah canım hepimiz sevincimizi paylaşırız kim erken yapacak bakalım testleri pazar günü

Kızlar instagramda izmir çocuk doktoru diye bir sayfayı takip ediyorum. Ya gluteni hayatından kesip o kadar çok hastalığını yenen ve hamile kalanlar varki. Paylaşım yapmış. Bende kessem mi diye düşündüm🙄

İlk zamanlardaki gibi değil Bi baktım da :-)
Hahsh oh bee kafayı yedim burda iğne atıldı normal e dönüyo herşey diye 😂
Ay inşallah tutturmuş olalımmm :rolleyes:

Ehh bize böyle şeyllerle gel. Ne o az önce yok mart bilmemne derdin :sopa:
Tamam bebeğim kendime geldim 😂😂
Kızlar instagramda izmir çocuk doktoru diye bir sayfayı takip ediyorum. Ya gluteni hayatından kesip o kadar çok hastalığını yenen ve hamile kalanlar varki. Paylaşım yapmış. Bende kessem mi diye düşündüm🙄
Benim için aşırı zor ama bu ay olmazsa denerim

Hahsh oh bee kafayı yedim burda iğne atıldı normal e dönüyo herşey diye 😂

İğnenin atılması iyi tabi normale dönsün de asıl belirtileri yaşıyacakmıyız önemli olan o 😁 iğnede ki hormonlarla ağrı sızı birsey ifade etmiyo

X