- 10 Şubat 2021
- 125
- 108
- 27
Tamam canım teşekkür ederimCanim instegramda remzi abalı doktor var ona amh değerini at. Sor cevap veriyor Prof. Kendisi bahçeci tüp bebek merkezinde çalışıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım teşekkür ederimCanim instegramda remzi abalı doktor var ona amh değerini at. Sor cevap veriyor Prof. Kendisi bahçeci tüp bebek merkezinde çalışıyor
Benim amh testi 3.498 di acaba hafif pco demek midir kiYumurta rezervini tabi sayısını gösteriyor 4ten sonrasını tabi tek başına olmamak işe birlikte pco olarak değerlendiriyorlar düşğklüğğnde ise yumurta sayın çok azalmış olarak değerlendiriyorlar
Hayır canım senin gayet iyi değerinBenim amh testi 3.498 di acaba hafif pco demek midir ki
İşte ben de hep diyorum ki amh iyiyse klomenle niye bir tane büyüdü diye düşünüp duruyorumHayır canım senin gayet iyi değerin
Ahh ahh inşllah yaaa inşllahhhh bu kadar insan hep beraber şenlensek hepimiz pozitif alsak ay allahım inşllah olurHiç sanmıyorum kızlar adet olcağımızı çünkü dediğiniz ağrı bende de başladı tek tarafta sızı değil adet olcam gibi rahimden aşağıya doğru sızı bu kadar kişi de var adet değil muhtemelen Cookiie
PCo olmayanda zaten doğal olanı 1 tane büyümesi PCo hastaları birden fazla yumurtaladığı için birden fazla gelişiyor birden fazla yumurta iyi değil aslında kaliteyi bozuyor bana doktorum böyle anlattı hatta benim hem sağımda hem solumda yumurta. Bu hiç istemediğimiz bir durum dedi kaliteyi etkiliyormuş 1 tane olsun bizim olsun hesabıİşte ben de hep diyorum ki amh iyiyse klomenle niye bir tane büyüdü diye düşünüp duruyorum
Hmm valla ne bilim ilacı ilk defa kullandım sadece 1 tane sağda vardı o da adetimin 10.günü gittim 22x23 olmuştu (çok çabuk büyümüş dedi doktor) kafama takılıyor işte boyutu sağlıksız mı diyePCo olmayanda zaten doğal olanı 1 tane büyümesi PCo hastaları birden fazla yumurtaladığı için birden fazla gelişiyor birden fazla yumurta iyi değil aslında kaliteyi bozuyor bana doktorum böyle anlattı hatta benim hem sağımda hem solumda yumurta. Bu hiç istemediğimiz bir durum dedi kaliteyi etkiliyormuş 1 tane olsun bizim olsun hesabı
Kızlarr az kaldı sabır 4 gün sonra öğreniniz inşallah bu ay saldım ben ilk zamanlar gögüs ağrısı falan şimdi nerem ağrıyo bilmiyorum bile kendimi dinlemek istemiyorum tek şüphem kimyasal geçirdiğim ay akıntım çok yoğundu bu ay o da yokHiç sanmıyorum kızlar adet olcağımızı çünkü dediğiniz ağrı bende de başladı tek tarafta sızı değil adet olcam gibi rahimden aşağıya doğru sızı bu kadar kişi de var adet değil muhtemelen Cookiie
İnşallah ya hepimizde o var iğnenin etkisi değilse bebektir inşallah
O kadar içten amiiin diyorum ki anlatamam canımAhh ahh inşllah yaaa inşllahhhh bu kadar insan hep beraber şenlensek hepimiz pozitif alsak ay allahım inşllah olur
Beni gaza getirip test yaptırmazsan bugünden iyi bu konuda aşırı iyi çalışıyorsunHiç sanmıyorum kızlar adet olcağımızı çünkü dediğiniz ağrı bende de başladı tek tarafta sızı değil adet olcam gibi rahimden aşağıya doğru sızı bu kadar kişi de var adet değil muhtemelen Cookiie
İnşallah ya hepimizde o var iğnenin etkisi değilse bebektir inşallah
Yaa az kaldı valla ama ben hemen yapmak istiyorum nedense beklemek çok zor geliyo üf ya inşallah güzel sonuçlar alalım hepimizKızlarr az kaldı sabır 4 gün sonra öğreniniz inşallah bu ay saldım ben ilk zamanlar gögüs ağrısı falan şimdi nerem ağrıyo bilmiyorum bile kendimi dinlemek istemiyorum tek şüphem kimyasal geçirdiğim ay akıntım çok yoğundu bu ay o da yok
Şuan göğsünde ağrı var mı canım peki benim için iki dk dinler misin kendiniKızlarr az kaldı sabır 4 gün sonra öğreniniz inşallah bu ay saldım ben ilk zamanlar gögüs ağrısı falan şimdi nerem ağrıyo bilmiyorum bile kendimi dinlemek istemiyorum tek şüphem kimyasal geçirdiğim ay akıntım çok yoğundu bu ay o da yok
Evet yaaa bende yapmak istiyorum yarın sabahtan alıpp biri beni durdursun ahahhashO kadar içten amiiin diyorum ki anlatamam canım
Beni gaza getirip test yaptırmazsan bugünden iyi bu konuda aşırı iyi çalışıyorsun
Pozitif çıkar bebeğim bekle az kaldı 14 şubatta birlikte yapalım bak 4 gün sonra burası hamileyim yazan dolu olcak İnşallahEvet yaaa bende yapmak istiyorum yarın sabahtan alıpp biri beni durdursun ahahhash
İlk zamanlardaki gibi değil Bi baktım daŞuan göğsünde ağrı var mı canım peki benim için iki dk dinler misin kendini
Ay inşallah tutturmuş olalımmmSeninle belirtiler hep aynı bizim sanırım ya regl olcaz ya da tutturduk bu ay
Ehh bize böyle şeyllerle gel. Ne o az önce yok mart bilmemne derdinHiç sanmıyorum kızlar adet olcağımızı çünkü dediğiniz ağrı bende de başladı tek tarafta sızı değil adet olcam gibi rahimden aşağıya doğru sızı bu kadar kişi de var adet değil muhtemelen Cookiie
İnşallah canım hepimiz sevincimizi paylaşırız kim erken yapacak bakalım testleri pazar günüYaa az kaldı valla ama ben hemen yapmak istiyorum nedense beklemek çok zor geliyo üf ya inşallah güzel sonuçlar alalım hepimiz
Hahsh oh bee kafayı yedim burda iğne atıldı normal e dönüyo herşey diyeİlk zamanlardaki gibi değil Bi baktım da
Tamam bebeğim kendime geldimAy inşallah tutturmuş olalımmm
Ehh bize böyle şeyllerle gel. Ne o az önce yok mart bilmemne derdin
Benim için aşırı zor ama bu ay olmazsa denerimKızlar instagramda izmir çocuk doktoru diye bir sayfayı takip ediyorum. Ya gluteni hayatından kesip o kadar çok hastalığını yenen ve hamile kalanlar varki. Paylaşım yapmış. Bende kessem mi diye düşündüm
Hahsh oh bee kafayı yedim burda iğne atıldı normal e dönüyo herşey diye
İğnenin atılması iyi tabi normale dönsün de asıl belirtileri yaşıyacakmıyız önemli olan o iğnede ki hormonlarla ağrı sızı birsey ifade etmiyo