Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle canım bugün bol bol dua ettim isteyen herkese nasip etsin rabbim

Sen nerede oturuyorsun canım?
Bende olmazsa farklı bir doktora gözüküp en azından şu miyomumu sorayım diyorum engel mi değil mi Tabi inşallah olur da bu ay
İstanbul silivride kuzum. Benim adamın bide illa kadın doktor olcak diye takıntısı var. Yenemedim bi türlü onu. Aslında erkek çok iyi doktorlar var ama işte beni böyle kısıtlayınca

İstanbul silivride kuzum. Benim adamın bide illa kadın doktor olcak diye takıntısı var. Yenemedim bi türlü onu. Aslında erkek çok iyi doktorlar var ama işte beni böyle kısıtlayınca
Anladım canım evet ihtimaller azalıyor o zaman bulursun inşallah ya da İstanbuldan bak yakınsındır büyükçekmeceye falan

Aynen topik sahibimizden umutluyum bende Cookiie

Galba toptan ara vericez martta. Harbiden bi hamile çıkmadı daha aramızdan topiği okuyup üfleyelim bu ne böyle olmaz
Valla okuyalım üfürelim bi yahu
Neyse dur bakalım daha senin pozitif görme ihtimalin var kuzum iyi düşünelim
Pazartesiden sonra bende test yapmaya başlıcam bakalım kuzum nolcak iyi düşünmeye çalışıyorum

Canım solda bir tane güzel.gelismis var gece 11 de çatlatma iğnesi yapılacak sağ tarftada iki tane var ama çok büyük değiller geçen ay bı kaç tane vardı bu ay bir ins güzel olur kuzum sen de durumlar nasıl
Canım az olsun kaliteli olsun. İnşallah olucak bu ay Ben bekliyorum canım 10. Gün bitcek. Regliyi görmezsem pazartesiden sonra teste başlayabilirim Defneninannisi
Kuzum regli gelmedikce umut var bence
Aynen topik sahibimizden umutluyum bende Cookiie
Canım kızlar yaaa sutlaacc sev9 benide umutlandırıyorsunuz şimdi bak ama bende sizden umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…