İnşallah canım yaa iyi düşünmeye çAlışıyorumda ağrılardan korkuyorumTesekkur ederim canim insallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize hayirlisiyla ❤
Çok takılma akinti durumuna bazen yanıltabiliyormus iyi düşünelim iyi olsun
Erken biraz canım. 12-14. Günlerden önce yanıltabilir biraz dhaa bekleKızlar ben şimdi iğneyi geçen hafta cuma vuruldim bugün dayanamadım test yaoixam şimdi bi normal birde erken çift çizgi çıkar iki üç güne değişmezse gebelik olmuş mu oluyo
Bence pazartesi veya salı günü direkt kan testi ver yada test yapacaksan biraz daha beklemeni öneririm en azından 12 gunu tamamla canim mesela benim ilkinde iğnenin etkisi 15. Gunde geçmemişti 7 cikmisti beta . Ovulasyon testiyle takip etmiştim ben hep iki çizgide koyuydu 4 5 gun boyunca hamileyim diyordum ama malesef olmadiKızlar ben şimdi iğneyi geçen hafta cuma vuruldim bugün dayanamadım test yaoixam şimdi bi normal birde erken çift çizgi çıkar iki üç güne değişmezse gebelik olmuş mu oluyo
Gebelik olmadi gecen ay malesef adetimin 3. Gunu bugunHmm çok geçmiş olsun tedavi amacı başkaymış o zaman doktorunun inşallah faydası olmuştur
Hayırlısı olsun hakkında canım o ilaç Rahim içini yeniliyor hormonları düzelinliyor ben 4 sene önce o ilacı kullandığım ay gebe kalmıştım. İnşallah sende bu ay gebelik haberini alırsınGebelik olmadi gecen ay malesef adetimin 3. Gunu bugunbu ay işte ilaçlı yumurta takibi yapılacak.
Ayyy inşallah ya cok mutlu oldum duyduğumaHayırlısı olsun hakkında canım o ilaç Rahim içini yeniliyor hormonları düzelinliyor ben 4 sene önce o ilacı kullandığım ay gebe kalmıştım. İnşallah sende bu ay gebelik haberini alırsın
Evet değişiyor varsaKızlar şimdi bile yaptm tek çizgi cıktı yani iğnenin etkisiyle bile çift çizgi çıkmadı sizce değişir mi benim hiç umudum kalmadı
Ya vallahi bilmiyorum iğne eğer varsa şimdi bile cikmazmiydi neden çıkmadıEvet değişiyor varsa
Hosbuldum , Amin inşallahhayir bu 3. Deneme ilk ikisi aşılama oldu malesef başarısız ilkinde menopur igne kullanmıştım 75 lik 2 yumurtam olusmustu 17 ,19 ve
2. Sinde sadece klomen kullandim 50 lik 3 yumurtam gelişmişti 19, 22 ,23 olarak.
Bende yarın başlıyorum klomene bir gün geriden sizi takip edeyim. belirtilerinizi ağzrılarınızı vs yazarsanız sevinirim. inşallah bu ilaçlar vesile olur. DuamdasınızBende bugün başladım canım hayırlı sonuçlar alırız inşallah
merional iğne ne işe yarıyor acaba
Herkesin bünyesine göre değişiyor canim . Tutunmuşsa da şöyle oluyor ; önce ilac etkisi yok oluyor sonra yavaş yavaş artış oluyor. En sagliklisi beklemen biraz dahaYa vallahi bilmiyorum iğne eğer varsa şimdi bile cikmazmiydi neden çıkmadı
Hayirli olsun canim insallahBende yarın başlıyorum klomene bir gün geriden sizi takip edeyim. belirtilerinizi ağzrılarınızı vs yazarsanız sevinirim. inşallah bu ilaçlar vesile olur. Duamdasınız
çok sevinirim hadi inşallah güzel haberlerleHayirli olsun canim insallahben yazarım belirtilerimi. Simdilik bisey yok gibi cok cok az kasiklarimda sizi var ama oda adetimin 3. Gunu olmasından kaynaklı olabilir diğer doktorlar 5. Gunu baslatiyorlardi ama bunda biraz farklı ilerliyoruz
Demek ki daha çok yeni testi bi kaç gün sonra tekrarla yada direk kan testi verTestler bunlar
Ikinci çizgi var canimKızlar selam,
İğnenin 10.günü geceden beri adet sancılarım var söküldüm sökülcem
İğnenin etkisiyle gebelik testi yapmak istedim silik de olsa görmek için..
Daha adetime 9 gün var çok erken oluyorum
Tamam canım aynen takipte kalalımBende yarın başlıyorum klomene bir gün geriden sizi takip edeyim. belirtilerinizi ağzrılarınızı vs yazarsanız sevinirim. inşallah bu ilaçlar vesile olur. Duamdasınız
Sen nerede oturuyorsun canım?Baktırın canım bence de kafanız rahat olur hiçbişey yoksa bile inşallah bu ay olur aşılamaya gerek kalmaz canım. Ben şimdi bu ay olmazsa doktor arayışına giricem ama ilçe dılşına çıkıcam sanırım zor olcak biraz benim için
Anladım canım hayırlısı olsunHayirli olsun canim insallah olumlu sonuclaniryumurta geliştirici canim oda sanirim doktorum fazla yumurta uyarmak istiyor bende insulin direnci cikti birde gecen aydan beri glifor günlük sabah aksam 1000 lik kullaniyorum ve tiroid ilacı kullaniyorum oda gunde bir bunların yanında birde bana ecoprin verdi doktoruma güveniyorum bakalim neler olacak . Yanında ek olarak b12 d vitamini ve folk asit kullaniyorum duzenli
Canım bugün sabah yine yaptım çıkmdı iğneydi demekki odaDemek ki daha çok yeni testi bi kaç gün sonra tekrarla yada direk kan testi ver
Ağlamak istiyorumCanım bugün sabah yine yaptım çıkmdı iğneydi demekki oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?