Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkur ederim canim insallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize hayirlisiyla ❤

Çok takılma akinti durumuna bazen yanıltabiliyormus iyi düşünelim iyi olsun
İnşallah canım yaa iyi düşünmeye çAlışıyorumda ağrılardan korkuyorum
Kızlar ben şimdi iğneyi geçen hafta cuma vuruldim bugün dayanamadım test yaoixam şimdi bi normal birde erken çift çizgi çıkar iki üç güne değişmezse gebelik olmuş mu oluyo
Erken biraz canım. 12-14. Günlerden önce yanıltabilir biraz dhaa bekle

Kızlar ben şimdi iğneyi geçen hafta cuma vuruldim bugün dayanamadım test yaoixam şimdi bi normal birde erken çift çizgi çıkar iki üç güne değişmezse gebelik olmuş mu oluyo
Bence pazartesi veya salı günü direkt kan testi ver yada test yapacaksan biraz daha beklemeni öneririm en azından 12 gunu tamamla canim mesela benim ilkinde iğnenin etkisi 15. Gunde geçmemişti 7 cikmisti beta . Ovulasyon testiyle takip etmiştim ben hep iki çizgide koyuydu 4 5 gun boyunca hamileyim diyordum ama malesef olmadi

Kizlar ilaclarin yanında zikir takviyeside uygulamak isterseniz bunlari çekebilirsiniz ben bugünü tamamladım insallah Rabbim kim istiyorsa annelik yapabilecek merhameti olan isteyen her kadına nasip eder hayirli saglikli evlat

Eklentiler

• 20210213_173026.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 22
Gebelik olmadi gecen ay malesef adetimin 3. Gunu bugun bu ay işte ilaçlı yumurta takibi yapılacak.
Hayırlısı olsun hakkında canım o ilaç Rahim içini yeniliyor hormonları düzelinliyor ben 4 sene önce o ilacı kullandığım ay gebe kalmıştım. İnşallah sende bu ay gebelik haberini alırsın

Hayırlısı olsun hakkında canım o ilaç Rahim içini yeniliyor hormonları düzelinliyor ben 4 sene önce o ilacı kullandığım ay gebe kalmıştım. İnşallah sende bu ay gebelik haberini alırsın
Ayyy inşallah ya cok mutlu oldum duyduğuma

Kızlar şimdi bile yaptm tek çizgi cıktı yani iğnenin etkisiyle bile çift çizgi çıkmadı sizce değişir mi benim hiç umudum kalmadı

Bende bugün başladım canım hayırlı sonuçlar alırız inşallah
merional iğne ne işe yarıyor acaba
Bende yarın başlıyorum klomene bir gün geriden sizi takip edeyim. belirtilerinizi ağzrılarınızı vs yazarsanız sevinirim. inşallah bu ilaçlar vesile olur. Duamdasınız

Bende yarın başlıyorum klomene bir gün geriden sizi takip edeyim. belirtilerinizi ağzrılarınızı vs yazarsanız sevinirim. inşallah bu ilaçlar vesile olur. Duamdasınız
Hayirli olsun canim insallah ben yazarım belirtilerimi. Simdilik bisey yok gibi cok cok az kasiklarimda sizi var ama oda adetimin 3. Gunu olmasından kaynaklı olabilir diğer doktorlar 5. Gunu baslatiyorlardi ama bunda biraz farklı ilerliyoruz

çok sevinirim hadi inşallah güzel haberlerle Ben mesela 5. Gün yarın o yüzden yarın başlıyorum ama benim ilk klomen kullanışım ilk tedaviye başlama ayım inşallah olur doğal yolla 18 ay bekledim olmadı

Ikinci çizgi var canim

Sen nerede oturuyorsun canım?
Bende olmazsa farklı bir doktora gözüküp en azından şu miyomumu sorayım diyorum engel mi değil mi Tabi inşallah olur da bu ay

Anladım canım hayırlısı olsun
Bende glifor kullanıyorum sabah akşam birdr folik asitime devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…