- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 43
- 35
Hayırlısı bakalım kuzum ins güzel haberler alırız hadi bakalım gelsin pazartesiValla okuyalım üfürelim bi yahu
Pazartesiden sonra bende test yapmaya başlıcam bakalım kuzum nolcak iyi düşünmeye çalışıyorum
Canım solda bir tane güzel.gelismis var gece 11 de çatlatma iğnesi yapılacak sağ tarftada iki tane var ama çok büyük değiller geçen ay bı kaç tane vardı bu ay bir ins güzel olur kuzum sen de durumlar nasıl
Canım az olsun kaliteli olsun. İnşallah olucak bu ayBen bekliyorum canım 10. Gün bitcek. Regliyi görmezsem pazartesiden sonra teste başlayabilirim Defneninannisi
Kuzum regli gelmedikce umut var bence
Canım kızlar yaaasutlaacc sev9 benide umutlandırıyorsunuz şimdi bak ama bende sizden umutluyum
Benim ikinci deneme bakalım ins hayırlı zamnda olur cnm senin de regl gelmedi gelse bile umut hep varAh bebeğim ahh bizden hayır yok gibi sizden olsun bari
Çok mantıklı bişeyler yapalım artık ya bi gebe haberi gelsin inşallah
Cookiie umudumsunuz
Kızlar 13.gün idrarda çıkmayıp hala umut olabilir mi? Rahimde ağrım var belimde de ama bugün sadece iki kez girdi ve çıktı ağrı@byzz1 'e göre yiğeni geliyor bana göre adet
İnşallah şöyle bi son anda gelen müjde mutluluk olsa ev bayram havasına dönse off ya offValla okuyalım üfürelim bi yahu
Pazartesiden sonra bende test yapmaya başlıcam bakalım kuzum nolcak iyi düşünmeye çalışıyorum
Canım solda bir tane güzel.gelismis var gece 11 de çatlatma iğnesi yapılacak sağ tarftada iki tane var ama çok büyük değiller geçen ay bı kaç tane vardı bu ay bir ins güzel olur kuzum sen de durumlar nasıl
Canım az olsun kaliteli olsun. İnşallah olucak bu ayBen bekliyorum canım 10. Gün bitcek. Regliyi görmezsem pazartesiden sonra teste başlayabilirim Defneninannisi
Kuzum regli gelmedikce umut var bence
Canım kızlar yaaasutlaacc sev9 benide umutlandırıyorsunuz şimdi bak ama bende sizden umutluyum
Canım bügün de yaptım tek çizgi yarın yine yapıcam bi umut. Yoktur biliyorum ama bi denerim nasıl olsa aldım testi. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinBen sabah yapıcam canım testi yazarım inşallah sonucu sizler naptınız
İnşallah güzel haberler gelir senden canım benimBenim ikinci deneme bakalım ins hayırlı zamnda olur cnm senin de regl gelmedi gelse bile umut hep var
Kız bi de sağlıkçısın aferin sana parol iç dicem ama onu içecene dua et ağrım dinsin diye daha etkiliDiş ağrm yüzünden 1 kilo ilaç içtim bebe olcaksada yoldan geri dönmüştür benim
Döner o pozitife Allahın izniyle merak etme canım pazartesi kan ver istersen netleştir varsa kesin çıkarİnşallah şöyle bi son anda gelen müjde mutluluk olsa ev bayram havasına dönse off ya off
Canım bügün de yaptım tek çizgi yarın yine yapıcam bi umut. Yoktur biliyorum ama bi denerim nasıl olsa aldım testi. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin
İnşallah güzel haberler gelir senden canım benimrelg gelmedi bel ve karın ağrısı başladı ahh çok istiyorum hamilelik belirtisi çıksa keşke ya
Kız bi de sağlıkçısın aferin sana parol iç dicem ama onu içecene dua et ağrım dinsin diye daha etkili
Ahhh bir dönse yarın ufacık bi çizgi görsem de bi kutu hazırlasam eşime koysam baş ucuna üstüne "sevgililer günü hediyen" yazsam içine bebek patiği ve baba oluyorsun notu koysamDöner o pozitife Allahın izniyle merak etme canım pazartesi kan ver istersen netleştir varsa kesin çıkar
Evet kuzum umudum yok ama bakalım eğer testte pozitifi görürsem cumada kan veririmHayırlısı bakalım kuzum ins güzel haberler alırız hadi bakalım gelsin pazartesi
İnşallah kuzumm dönücek bayram havasına evler bu ay olmazsa öbür ayİnşallah şöyle bi son anda gelen müjde mutluluk olsa ev bayram havasına dönse off ya off
Canım bügün de yaptım tek çizgi yarın yine yapıcam bi umut. Yoktur biliyorum ama bi denerim nasıl olsa aldım testi. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin
İnşallah güzel haberler gelir senden canım benimrelg gelmedi bel ve karın ağrısı başladı ahh çok istiyorum hamilelik belirtisi çıksa keşke ya
Kız bi de sağlıkçısın aferin sana parol iç dicem ama onu içecene dua et ağrım dinsin diye daha etkili
Kuzumm inşallah seninde güzel güzel büyüsünler döllensinler annesine tutunsunn sıkı sıkıAynen sırayla alalım güzel haberleri inşallahCookiie
Sen hiç merak etme inanıyorum ben belki ufacık daha o yüzden tek çizgi çıktı hem daha adet döngülerimize de var. Pozitif olsun diye değil de olursa sağlıklı olsun diye dua et arkadaşım ben geçen ay pozifi gördüm sağlıklı Bi gebelik olmadı düzenli artmadı beta şimdi pozitif görsem bile sevinemem kalp atışını duyana kadar belki de doğurana kadarAhhh bir dönse yarın ufacık bi çizgi görsem de bi kutu hazırlasam eşime koysam baş ucuna üstüne "sevgililer günü hediyen" yazsam içine bebek patiği ve baba oluyorsun notu koysam
Şimdi negatif dedim herkese öyle bi sürpriz olur kii
İnşallah canım benim sizin dualarınız yeter inşallah hepimiz yaşayalım bu hissiİnşallah kuzumm dönücek bayram havasına evler bu ay olmazsa öbür ay
Kuzumm inşallah seninde güzel güzel büyüsünler döllensinler annesine tutunsunn sıkı sıkı
Güzel kalpli arkadaşım çok teşekkür ederim çok doğru sağlıklı olması önemli işte ne bileyim çok istiyo insan. Evet adetime 4-5 gün var o birazcık umut veriyo canım bana daSen hiç merak etme inanıyorum ben belki ufacık daha o yüzden tek çizgi çıktı hem daha adet döngülerimize de var. Pozitif olsun diye değil de olursa sağlıklı olsun diye dua et arkadaşım ben geçen ay pozifi gördüm sağlıklı Bi gebelik olmadı düzenli artmadı beta şimdi pozitif görsem bile sevinemem kalp atışını duyana kadar belki de doğurana kadar
O hasreti çok iyi biliyorum canım zaten bizi burada toplayan birbirimizi anlamayı sağlayan bu hasret değil miİnşallah canım benim sizin dualarınız yeter inşallah hepimiz yaşayalım bu hissi
Güzel kalpli arkadaşım çok teşekkür ederim çok doğru sağlıklı olması önemli işte ne bileyim çok istiyo insan. Evet adetime 4-5 gün var o birazcık umut veriyo canım bana daRabbim sana da sağlıklı evlat nasip etsin yarın bi kutlama yapalım senden güzel haberler gelsin inşallah
Ah dua etmekten başka elimizden bişey gelemiyorki kuzum. İnşallahhİnşallah canım benim sizin dualarınız yeter inşallah hepimiz yaşayalım bu hissi
Güzel kalpli arkadaşım çok teşekkür ederim çok doğru sağlıklı olması önemli işte ne bileyim çok istiyo insan. Evet adetime 4-5 gün var o birazcık umut veriyo canım bana daRabbim sana da sağlıklı evlat nasip etsin yarın bi kutlama yapalım senden güzel haberler gelsin inşallah
Canım beniiim ya inşallah rabbim ol dersen olur tam umutlar bitti derken müjdeler vermeyi nasip etsin rabbimO hasreti çok iyi biliyorum canım zaten bizi burada toplayan birbirimizi anlamayı sağlayan bu hasret değil miRabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. O kırmızılar gelene kadar Bi umut haala var inşallah hepimiz yarın bu topikte birbirimizi mutlu ederiz sevincimizle
Bide senin gibi cimcime Bi kızın olsun emi
Kuzum kaşıntın var mı peki? normalde beyaz süt gibi akıntı oluyor, progestan takviyesi alıyor musun?Eğer olmazsam evet kuzumama bugün yoğun sarı akıntım var ara arada regli ağrım
Kaşıntım yok canım. Evet alıyorumKuzum kaşıntın var mı peki? normalde beyaz süt gibi akıntı oluyor, progestan takviyesi alıyor musun?
Tamam o zaman canım endişelenecek bir durum yok, giderek beyazlaşır o... regl gününde test yaptracak mısın? Ne zaman reglin?Kaşıntım yok canım. Evet alıyorum
Allah büyük canımAh dua etmekten başka elimizden bişey gelemiyorki kuzum. İnşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?