Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim tedaviden önce reglim düzensizdi o yüzden iğneden sonra 14. Günü beklicem regli. Oda çarşambaya denk geliyor. Pazartesiden sonra belki yapmaya başlarımTamam o zaman canım endişelenecek bir durum yok, giderek beyazlaşır o... regl gününde test yaptracak mısın? Ne zaman reglin?
Evet kuzum sende ne durumlarrAllah büyük canım
Ben 11. Güne geçiş yapıcam bikaç saate kuzumKaçıncı gündesiniz kızlar iğnenin
Erken gebelik testi mi canım normal miBen test yaptım yine koskoca bir negatif diğer aya odaklanıcam artık. Hayırlısı
Canım benimde öyle oldu ama yine çizgi görsem havalara uçarım inşallah bu ay sağlıklı gebelikler geçiririz rabbim bi daha boş ümitlendirmesinSen hiç merak etme inanıyorum ben belki ufacık daha o yüzden tek çizgi çıktı hem daha adet döngülerimize de var. Pozitif olsun diye değil de olursa sağlıklı olsun diye dua et arkadaşım ben geçen ay pozifi gördüm sağlıklı Bi gebelik olmadı düzenli artmadı beta şimdi pozitif görsem bile sevinemem kalp atışını duyana kadar belki de doğurana kadar
Çoook güzel canım benim inşallah sağlıkla giydirdiğin günler gelirKızlar ben bunu sipariş verdim. Doğum günü için kutu hazırlamayı planlıyorum ya. Doğum günü yazılılarıda vardı bilerek böyle aldım bu ay olmasada diğer aylarda yaparım diye Eki Görüntüle 2782673
İğneden sonra geçen göğüs hassasiyeti tekrar başladı ne eksik ne fazla aynı iğnedeki gibi. Bel ve kasık ağrısı oluyo ama sürekli değil canım krap şeklinde giriyo çıkıyo. Yumurtalarım değil de ortadan aşağıya doğru kramp giriyor rahime yani. Girince yüksek sesle tepki veriyorum. Baya kötü oluyo bugün sadece iki kez oldu eşim koluma girip oturttu bi yere o derece ani girdiği için de olabilir ama afallıyo olabilirimCanım benim tedaviden önce reglim düzensizdi o yüzden iğneden sonra 14. Günü beklicem regli. Oda çarşambaya denk geliyor. Pazartesiden sonra belki yapmaya başlarım
Evet kuzum sende ne durumlarr
İnşallah bunları sana bebişin yapıyodur kızzzÇoook güzel canım benim inşallah sağlıkla giydirdiğin günler gelir
İğneden sonra geçen göğüs hassasiyeti tekrar başladı ne eksik ne fazla aynı iğnedeki gibi. Bel ve kasık ağrısı oluyo ama sürekli değil canım krap şeklinde giriyo çıkıyo. Yumurtalarım değil de ortadan aşağıya doğru kramp giriyor rahime yani. Girince yüksek sesle tepki veriyorum. Baya kötü oluyo bugün sadece iki kez oldu eşim koluma girip oturttu bi yere o derece ani girdiği için de olabilir ama afallıyo olabilirim
Ahhh inşallah canım ya umut da kalmadı içimde ama sadece iğneyle gelen belirtiler kayboldu ve tekrar başladı ya bazen acaba diyorum. Annem de kaset testte adet geçmeden çıkmaz anca kanda çıkar diyo ama umutlanmak da istemiyorm adet çıkar gelir diyorum. Rabbim neylerse güzel eylerİnşallah bunları sana bebişin yapıyodur kızzz
Benim daimi fikrim regli gelmedikce umut varAhhh inşallah canım ya umut da kalmadı içimde ama sadece iğneyle gelen belirtiler kayboldu ve tekrar başladı ya bazen acaba diyorum. Annem de kaset testte adet geçmeden çıkmaz anca kanda çıkar diyo ama umutlanmak da istemiyorm adet çıkar gelir diyorum. Rabbim neylerse güzel eyler
İnşallah şuraya hamileyim diye gelirim de sizden bi ton laf duyarım kendini üzdün durduk yere diyeBenim daimi fikrim regli gelmedikce umut var
Hadi bakalım ins güzel haberler bende ignemi yaptırdım biraz önce ilkinde yağmur yağıyordu şimdi kar yagiyir 3. Olmasa bariEvet kuzum umudum yok ama bakalım eğer testte pozitifi görürsem cumada kan veririm
Sendemi kendi yapamayanlardansın kuzumHadi bakalım ins güzel haberler bende ignemi yaptırdım biraz önce ilkinde yağmur yağıyordu şimdi kar yagiyir 3. Olmasa bari
Aminn canım benim inşallah görürsün daha çok erken değişebilir benim geçen ay değişti umarım sizlerinde değişir sağlıklı size sıkı sıkı tutunan evlatlarınız olur sabah tekrarla sende sev9 da 14 şubat olan bütün arkadaşlarımız hayırlı haberlerle gelelimCanım benimde öyle oldu ama yine çizgi görsem havalara uçarım inşallah bu ay sağlıklı gebelikler geçiririz rabbim bi daha boş ümitlendirmesin
Evet cnm ama bu sefer hemsireden rica ettik eşime gösterdi umarım bir daha olmaz ama olursada eşim yapacakSendemi kendi yapamayanlardansın kuzum
En iyisini yapmışsınız kuzum. Bidaha gerek kalmaz tabi bu son olsunEvet cnm ama bu sefer hemsireden rica ettik eşime gösterdi umarım bir daha olmaz ama olursada eşim yapacak
İnşallah canım benim tekrarlıycam senin nasıl değişti kaçıncı günde değişti idrarda mı kanda mı nasıl oldu kuzucumAminn canım benim inşallah görürsün daha çok erken değişebilir benim geçen ay değişti umarım sizlerinde değişir sağlıklı size sıkı sıkı tutunan evlatlarınız olur sabah tekrarla sende sev9 da 14 şubat olan bütün arkadaşlarımız hayırlı haberlerle gelelim