• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomeni reçeteli aldım ben canım hep o yüzden reçetesiz satılıyormu bilmiyorum. Femara reçetesiz satılıyor. Benim doktor söyledi öyle aldım sigorta karşılamıyomuş zaten. 120 tlmi neydi ama içinde 30 tane var bikaç ay gider yani ayda 5 tane içtiğimizi hesap edersek 😂

bende iyiyim canım regli bekliyorum 10. Günüm 😬

Teşekkürler canım, sanırım öyle olacak :) içim rahatladı.

Kız onu kim kaybetmiştr ben bulayım :KK51:😂
Hayır regli beklemiyorsun 😂 lütfeeenn ay az kalmış heyecanlı bekleyş ☺️🙏🏻 4gün sonra mı yapacaksın test?

Merhaba kizlar bende bugun basladim klomene 5 gun bunu kullanıp daha sonraki 2 gun 75 lik merional igne kullanacağım insallah çabalarımızin karşılığını aliriz 🤲🤲🤲

Hayır regli beklemiyorsun 😂 lütfeeenn ay az kalmış heyecanlı bekleyş ☺️🙏🏻 4gün sonra mı yapacaksın test?
Eğer olmazsam evet kuzum😬 ama bugün yoğun sarı akıntım var ara arada regli ağrım 😔

Merhaba kizlar bende bugun basladim klomene 5 gun bunu kullanıp daha sonraki 2 gun 75 lik merional igne kullanacağım insallah çabalarımızin karşılığını aliriz 🤲🤲🤲
Hoşgeldin cAnım. Hayırlısı olsun güzel sonuç al. İlk tedavinmi ☺️❤️

Hoşgeldin cAnım. Hayırlısı olsun güzel sonuç al. İlk tedavinmi ☺️❤️
Hosbuldum , Amin inşallah 🥰 hayir bu 3. Deneme ilk ikisi aşılama oldu malesef başarısız ilkinde menopur igne kullanmıştım 75 lik 2 yumurtam olusmustu 17 ,19 ve
2. Sinde sadece klomen kullandim 50 lik 3 yumurtam gelişmişti 19, 22 ,23 olarak.

Bende bugün başladım canım hayırlı sonuçlar alırız inşallah 🥰☺️
merional iğne ne işe yarıyor acaba

Hosbuldum , Amin inşallah 🥰 hayir bu 3. Deneme ilk ikisi aşılama oldu malesef başarısız ilkinde menopur igne kullanmıştım 75 lik 2 yumurtam olusmustu 17 ,19 ve
2. Sinde sadece klomen kullandim 50 lik 3 yumurtam gelişmişti 19, 22 ,23 olarak.
İnşallah bu ay olur kuzum. Bende geçen ay kullanmıştım merional iğne ☺️

Dur bakalım hemen olumsuz düşünme kuzum akıntı normaldir bence ☺️
adet ağrısı hamilelik öncesinde de oluyor inşallah gelmez kırmızılar 🥰
İnşallah canımm bakalım neyse Allahtan artık ikisinede kabulğz 🤷🏼‍♀️🥰

Bende bugün başladım canım hayırlı sonuçlar alırız inşallah 🥰☺️
merional iğne ne işe yarıyor acaba
Hayirli olsun canim insallah olumlu sonuclanir 🥰 yumurta geliştirici canim oda sanirim doktorum fazla yumurta uyarmak istiyor bende insulin direnci cikti birde gecen aydan beri glifor günlük sabah aksam 1000 lik kullaniyorum ve tiroid ilacı kullaniyorum oda gunde bir bunların yanında birde bana ecoprin verdi doktoruma güveniyorum bakalim neler olacak . Yanında ek olarak b12 d vitamini ve folk asit kullaniyorum duzenli 🥰

Elimizden gelen her şeyi yaptık artık
İlave yapabileceğimiz bir şey yok
Dua etmek var Allahtan istemek var
Rabbim isterse nasip eder öyle düşünüyorum ben artık
O yüzden relax ve rahat bırak kendini hırpalama
Elimden geleni yaptım gerisi Allah’a kaldı diyerek telkin yap
Öyle canım elimizden geleni yaptık

Bütün tableti kullandın mı canım beyazı diğer rengi?
Evet hepsini kullandim canim bittikten 4 gun sonrada adetim geldi . Bende pko yok gecen ay doktorum polipten suphelendi histereskopi oldum cok şükür yokmus rahimime çizik atti ve sag tarafta hafif darlık varmis onu duzeltti . Antibiyotikle birlikte kullanmıştım onu bu ay vermez heralde.

Kızlar ben şimdi iğneyi geçen hafta cuma vuruldim bugün dayanamadım test yaoixam şimdi bi normal birde erken çift çizgi çıkar iki üç güne değişmezse gebelik olmuş mu oluyo

Evet hepsini kullandim canim bittikten 4 gun sonrada adetim geldi . Bende pko yok gecen ay doktorum polipten suphelendi histereskopi oldum cok şükür yokmus rahimime çizik atti ve sag tarafta hafif darlık varmis onu duzeltti . Antibiyotikle birlikte kullanmıştım onu bu ay vermez heralde.
Hmm çok geçmiş olsun tedavi amacı başkaymış o zaman doktorunun inşallah faydası olmuştur

Öyle canım aynen ☺️
doktorum bana bu ay eşinin değerlere de bakalım aşılama yaparız olmazsa dedi
Baktırın canım bence de kafanız rahat olur hiçbişey yoksa bile inşallah bu ay olur aşılamaya gerek kalmaz canım☺️. Ben şimdi bu ay olmazsa doktor arayışına giricem ama ilçe dılşına çıkıcam sanırım zor olcak biraz benim için 😔

Back