Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle canım bugün bol bol dua ettim isteyen herkese nasip etsin rabbimİnşallah canım bu mubarek günlerin başlangıcında rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın en yakın zamanda versin hepimize birer sağlıklı bebek dua etmekten başka çaremiz yok artık gerçekten
Ewt herşeyin hayırlısı. Bnde kaybetme korkusuda var. Rabbim bi daha yaşatmasınBenimde bir kaybım var canım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla
Aminn inşallah canım benim inşallah kimsenin kucağı boş kalmasınKesinlikle canım bugün bol bol dua ettim isteyen herkese nasip etsin rabbim
İstanbul silivride kuzum. Benim adamın bide illa kadın doktor olcak diye takıntısı var. Yenemedim bi türlü onu. Aslında erkek çok iyi doktorlar var ama işte beni böyle kısıtlayıncaSen nerede oturuyorsun canım?
Bende olmazsa farklı bir doktora gözüküp en azından şu miyomumu sorayım diyorum engel mi değil mi Tabi inşallah olur da bu ay
O hep oluyor ne yazık ki bir kere yaşayınca Allah tekrar yaşatmasınEwt herşeyin hayırlısı. Bnde kaybetme korkusuda var. Rabbim bi daha yaşatmasın
Valla canım ayın ortası gelsi bir gebiş çıkaramadıkKızlar hiç pozitif sonuçla gelen yok mu bi iyi habere ihtiyacımız var artık
Anladım canım evet ihtimaller azalıyor o zaman bulursun inşallah ya da İstanbuldan bak yakınsındır büyükçekmeceye falanİstanbul silivride kuzum. Benim adamın bide illa kadın doktor olcak diye takıntısı var. Yenemedim bi türlü onu. Aslında erkek çok iyi doktorlar var ama işte beni böyle kısıtlayınca
Öyle yapıcam canımyada ara vericem bi süreAnladım canım evet ihtimaller azalıyor o zaman bulursun inşallah ya da İstanbuldan bak yakınsındır büyükçekmeceye falan
Galba toptan ara vericez martta. Harbiden bi hamile çıkmadı daha aramızdan topiği okuyup üfleyelim bu ne böyle olmazÖyle yapıcam canımyada ara vericem bi süre
Neyse dur bakalım daha senin pozitif görme ihtimalin var kuzum iyi düşünelimÖyle yapıcam canımyada ara vericem bi süre
Dua edelim topiği açıpGalba toptan ara vericez martta. Harbiden bi hamile çıkmadı daha aramızdan topiği okuyup üfleyelim bu ne böyle olmaz
Canım solda bir tane güzel.gelismis var gece 11 de çatlatma iğnesi yapılacak sağ tarftada iki tane var ama çok büyük değiller geçen ay bı kaç tane vardı bu ay bir ins güzel olur kuzum sen de durumlar nasılDefneninannisi canım naptın ne durumda yumoşlar
Hayırlısıyla gelsinler artıkKızlar hiç pozitif sonuçla gelen yok mu bi iyi habere ihtiyacımız var artık
Ah bebeğim ahh bizden hayır yok gibi sizden olsun bariHayırlısıyla gelsinler artık
Çok mantıklı bişeyler yapalım artık ya bi gebe haberi gelsin inşallahDua edelim topiği açıp
Aynen topik sahibimizden umutluyum bende CookiieAh bebeğim ahh bizden hayır yok gibi sizden olsun bari
Çok mantıklı bişeyler yapalım artık ya bi gebe haberi gelsin inşallah
Cookiie umudumsunuz
Kızlar 13.gün idrarda çıkmayıp hala umut olabilir mi? Rahimde ağrım var belimde de ama bugün sadece iki kez girdi ve çıktı ağrı B byzz1 'e göre yiğeni geliyor bana göre adet
Valla okuyalım üfürelim bi yahuGalba toptan ara vericez martta. Harbiden bi hamile çıkmadı daha aramızdan topiği okuyup üfleyelim bu ne böyle olmaz
Pazartesiden sonra bende test yapmaya başlıcam bakalım kuzum nolcak iyi düşünmeye çalışıyorumNeyse dur bakalım daha senin pozitif görme ihtimalin var kuzum iyi düşünelim
Kuzum regli gelmedikce umut var benceAh bebeğim ahh bizden hayır yok gibi sizden olsun bari
Çok mantıklı bişeyler yapalım artık ya bi gebe haberi gelsin inşallah
Cookiie umudumsunuz
Kızlar 13.gün idrarda çıkmayıp hala umut olabilir mi? Rahimde ağrım var belimde de ama bugün sadece iki kez girdi ve çıktı ağrı B byzz1 'e göre yiğeni geliyor bana göre adet
Canım kızlar yaaa sutlaacc sev9 benide umutlandırıyorsunuz şimdi bak ama bende sizden umutluyumAynen topik sahibimizden umutluyum bende Cookiie
Ben sabah yapıcam canım testi yazarım inşallah sonucu sizler naptınızKızlar hiç pozitif sonuçla gelen yok mu bi iyi habere ihtiyacımız var artık