• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkur ederim canim insallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize hayirlisiyla ❤

Çok takılma akinti durumuna bazen yanıltabiliyormus iyi düşünelim iyi olsun 🤲🥰
İnşallah canım yaa iyi düşünmeye çAlışıyorumda ağrılardan korkuyorum☺️
Kızlar ben şimdi iğneyi geçen hafta cuma vuruldim bugün dayanamadım test yaoixam şimdi bi normal birde erken çift çizgi çıkar iki üç güne değişmezse gebelik olmuş mu oluyo
Erken biraz canım. 12-14. Günlerden önce yanıltabilir biraz dhaa bekle

Kızlar ben şimdi iğneyi geçen hafta cuma vuruldim bugün dayanamadım test yaoixam şimdi bi normal birde erken çift çizgi çıkar iki üç güne değişmezse gebelik olmuş mu oluyo
Bence pazartesi veya salı günü direkt kan testi ver yada test yapacaksan biraz daha beklemeni öneririm en azından 12 gunu tamamla canim mesela benim ilkinde iğnenin etkisi 15. Gunde geçmemişti 7 cikmisti beta . Ovulasyon testiyle takip etmiştim ben hep iki çizgide koyuydu 4 5 gun boyunca hamileyim diyordum ama malesef olmadi

Kizlar ilaclarin yanında zikir takviyeside uygulamak isterseniz bunlari çekebilirsiniz 🥰🥰🥰 ben bugünü tamamladım insallah Rabbim kim istiyorsa annelik yapabilecek merhameti olan isteyen her kadına nasip eder hayirli saglikli evlat 🤲

Eklentiler

• 20210213_173026.jpg
    20210213_173026.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 22
Gebelik olmadi gecen ay malesef adetimin 3. Gunu bugun 😅 bu ay işte ilaçlı yumurta takibi yapılacak.
Hayırlısı olsun hakkında canım o ilaç Rahim içini yeniliyor hormonları düzelinliyor ben 4 sene önce o ilacı kullandığım ay gebe kalmıştım. İnşallah sende bu ay gebelik haberini alırsın🙏

Hayırlısı olsun hakkında canım o ilaç Rahim içini yeniliyor hormonları düzelinliyor ben 4 sene önce o ilacı kullandığım ay gebe kalmıştım. İnşallah sende bu ay gebelik haberini alırsın🙏
Ayyy inşallah ya cok mutlu oldum duyduğuma 🥰🤲

Kızlar şimdi bile yaptm tek çizgi cıktı yani iğnenin etkisiyle bile çift çizgi çıkmadı sizce değişir mi benim hiç umudum kalmadı

Hosbuldum , Amin inşallah 🥰 hayir bu 3. Deneme ilk ikisi aşılama oldu malesef başarısız ilkinde menopur igne kullanmıştım 75 lik 2 yumurtam olusmustu 17 ,19 ve
2. Sinde sadece klomen kullandim 50 lik 3 yumurtam gelişmişti 19, 22 ,23 olarak.
Bende bugün başladım canım hayırlı sonuçlar alırız inşallah 🥰☺️
merional iğne ne işe yarıyor acaba
Bende yarın başlıyorum klomene bir gün geriden sizi takip edeyim. belirtilerinizi ağzrılarınızı vs yazarsanız sevinirim. inşallah bu ilaçlar vesile olur. Duamdasınız 🎈

Bende yarın başlıyorum klomene bir gün geriden sizi takip edeyim. belirtilerinizi ağzrılarınızı vs yazarsanız sevinirim. inşallah bu ilaçlar vesile olur. Duamdasınız 🎈
Hayirli olsun canim insallah 🥰🤲 ben yazarım belirtilerimi. Simdilik bisey yok gibi cok cok az kasiklarimda sizi var ama oda adetimin 3. Gunu olmasından kaynaklı olabilir diğer doktorlar 5. Gunu baslatiyorlardi ama bunda biraz farklı ilerliyoruz 🥰

Hayirli olsun canim insallah 🥰🤲 ben yazarım belirtilerimi. Simdilik bisey yok gibi cok cok az kasiklarimda sizi var ama oda adetimin 3. Gunu olmasından kaynaklı olabilir diğer doktorlar 5. Gunu baslatiyorlardi ama bunda biraz farklı ilerliyoruz 🥰
çok sevinirim hadi inşallah güzel haberlerle 🎈🧿Ben mesela 5. Gün yarın o yüzden yarın başlıyorum ama benim ilk klomen kullanışım ilk tedaviye başlama ayım🙈 inşallah olur 🎈 doğal yolla 18 ay bekledim olmadı 😞

Kızlar selam,

İğnenin 10.günü geceden beri adet sancılarım var söküldüm sökülcem 😔

İğnenin etkisiyle gebelik testi yapmak istedim silik de olsa görmek için..

Daha adetime 9 gün var çok erken oluyorum 💔
Ikinci çizgi var canim

Baktırın canım bence de kafanız rahat olur hiçbişey yoksa bile inşallah bu ay olur aşılamaya gerek kalmaz canım☺️. Ben şimdi bu ay olmazsa doktor arayışına giricem ama ilçe dılşına çıkıcam sanırım zor olcak biraz benim için 😔
Sen nerede oturuyorsun canım?
Bende olmazsa farklı bir doktora gözüküp en azından şu miyomumu sorayım diyorum engel mi değil mi☺️ Tabi inşallah olur da bu ay 🤲🏻☺️

Hayirli olsun canim insallah olumlu sonuclanir 🥰 yumurta geliştirici canim oda sanirim doktorum fazla yumurta uyarmak istiyor bende insulin direnci cikti birde gecen aydan beri glifor günlük sabah aksam 1000 lik kullaniyorum ve tiroid ilacı kullaniyorum oda gunde bir bunların yanında birde bana ecoprin verdi doktoruma güveniyorum bakalim neler olacak . Yanında ek olarak b12 d vitamini ve folk asit kullaniyorum duzenli 🥰
Anladım canım hayırlısı olsun 🥰
Bende glifor kullanıyorum sabah akşam birdr folik asitime devam ☺️

Back