- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.180
- 83
Hemde ne sabır ne sabırBugün doktordan çıkarken bir gün buradan mutlu ayrılabilecek miyiz diye sordum. o günler de gelecek :) Anne olacağız ve çok sabırlı anneler olacağız :) sabrı bu süreçte öğrendik.
Bebegim ben tam bilmiyorum da hangi bilgileri yazacam belirtirsen yazayım2 gün aramızBilgilerini yaz istersen listeye ekliyim canım
Ne kadardır istiyosun canım ilk tedavinmiUmut fakirin ekmeği derler ya bizimki de öyle oldu her ay her ay yeniden işte hep umut ediyoruz hep bekliyoruz
14 şubatta bi daha test yaparım ama umudum yok iki günde çift çizgiye dönmezEtkisi gitmiş oluyor yani kızım . Senınkıde kanda cıkıcak ozaman.
Tedavinde Kullandığın ilaçları, kür uyguluyorsan kürü, varsa sağlık sorunun, birde batı canım (iğneden sonra 14. Gün yani)Bebegim ben tam bilmiyorum da hangi bilgileri yazacam belirtirsen yazayım
8 ay oldu tedavısız tedaviye yenı basladım ılk tedavımNe kadardır istiyosun canım ilk tedavinmi
ben de İzmir'deyim bu aradaHemde ne sabır ne sabır
Tedavinde Kullandığın ilaçları, kür uyguluyorsan kürü, varsa sağlık sorunun, birde batı canım (iğneden sonra 14. Gün yani)
femara ve folbıol(folık asıt) kullanıyorum kullanıyorum herhangı bır kur yapamadım pcos sorunum var bat 19 subat :)Tedavinde Kullandığın ilaçları, kür uyguluyorsan kürü, varsa sağlık sorunun, birde batı canım (iğneden sonra 14. Gün yani)
lısteyı ben nasıl gorebılırım pekı2 gün aramızBilgilerini yaz istersen listeye ekliyim canım
Tamam kuzumfemara ve folbıol(folık asıt) kullanıyorum kullanıyorum herhangı bır kur yapamadım pcos sorunum var bat 19 subat :)
1. Sayfada ilk yazımda canımlısteyı ben nasıl gorebılırım pekı
tamam canım tesekkur ederımTamam kuzum
1. Sayfada ilk yazımda canım
Bugün gittim canım doktora 17mm büyümüş yumurtam ben 7 adet kulandım ve bugün catlatma ignemi oldum 36 saat sonra ilişki dedi doktor sonrada gün aşırı sonra da bekleyiş iste inş seninde çabaların bosa çıkmazMerhabalar, bende bu adette baslicam menopur a , femara ile cok istedigimz gibi buyumedi yumurtalar. Sizde durum nedir? İgne ile kac gunfe kac mm oldu? Kontrolünüz nasildi ?İnsallah tutar bu ay size
Bebegim ben bide ovitrelle iğne oldum onu yazmayı unutmuşum2 gün aramızBilgilerini yaz istersen listeye ekliyim canım
ay doğru canım bende bildiğim halde yazmak aklıma gelmedii. ekliyorum hemen :) bu listeyi birbirimize yakın arkadaşları görüp ne gibi belirtiler yaşıyoruz diye konuşabilmek canım :)Bebegim ben bide ovitrelle iğne oldum onu yazmayı unutmuşum
Ahh inşallah nasip olur
Tamam canımay doğru canım bende bildiğim halde yazmak aklıma gelmedii. ekliyorum hemen :) bu listeyi birbirimize yakın arkadaşları görüp ne gibi belirtiler yaşıyoruz diye
Sana şimdi oklavayı göstericemAhh inşallah nasip olurDefneninannisi .
Benim umutlar gerçekten marta kaldı muhtemelen inşallah sizin yüzünüz güler
Aynennn bende göstermek istiyorummm deme öyle sen attın sabah testelri hem bebek olsa bile idrarda çıkması çok erken şuann kanda anca çıkar minicikler dahaaa sıkma canını pozitif çıksada iğneden dicektikSana şimdi oklavayı göstericem
Cok sevindim inşallah bu ayınız tutar, cok güzel büyümüş masallah, bir tane mi oldu yumurta peki igne ile birden cok duydum hep sankiBugün gittim canım doktora 17mm büyümüş yumurtam ben 7 adet kulandım ve bugün catlatma ignemi oldum 36 saat sonra ilişki dedi doktor sonrada gün aşırı sonra da bekleyiş iste inş seninde çabaların bosa çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?