Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tedavinde Kullandığın ilaçları, kür uyguluyorsan kürü, varsa sağlık sorunun, birde batı canım (iğneden sonra 14. Gün yani)

Tedavinde Kullandığın ilaçları, kür uyguluyorsan kürü, varsa sağlık sorunun, birde batı canım (iğneden sonra 14. Gün yani)
femara ve folbıol(folık asıt) kullanıyorum kullanıyorum herhangı bır kur yapamadım pcos sorunum var bat 19 subat :)

Merhabalar, bende bu adette baslicam menopur a , femara ile cok istedigimz gibi buyumedi yumurtalar. Sizde durum nedir? İgne ile kac gunfe kac mm oldu? Kontrolünüz nasildi ?İnsallah tutar bu ay size
Bugün gittim canım doktora 17mm büyümüş yumurtam ben 7 adet kulandım ve bugün catlatma ignemi oldum 36 saat sonra ilişki dedi doktor sonrada gün aşırı sonra da bekleyiş iste inş seninde çabaların bosa çıkmaz

Bebegim ben bide ovitrelle iğne oldum onu yazmayı unutmuşum
ay doğru canım bende bildiğim halde yazmak aklıma gelmedii. ekliyorum hemen :) bu listeyi birbirimize yakın arkadaşları görüp ne gibi belirtiler yaşıyoruz diye konuşabilmek canım :)

Cok sevindim inşallah bu ayınız tutar, cok güzel büyümüş masallah, bir tane mi oldu yumurta peki igne ile birden cok duydum hep sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…