• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar,
Bat 14 şubat ama dün ve bugün gebelik testi yaptım. Dün yaptığım erken gebelik testinde çok çok silik çizgiyi gördüm. Bugün işten gelir gelmez 2 tane yaptım bi erken bi kaset tipi olanlardan negatif😔 sanırım adet olucam kasıl ve bacak ağrım başladı belimde ağrıyo bu ay😢 hayırlısı umutlar marta kaldı

Hahah tamam bebeğim gösterme iyiyim 😂

Doğru söylüyorsun kuzum ama iki günde döner mi çift çizgiye hiç bilmiyorum ki inşallah döner :dua:

Teste başlıyım iğne etkisini göreyim hani azalırsa gebelik yok derim iğneyi gebelik sanıp sevinmem dedim ama iğne etkisi bile kalmamış tek çizgi çıktı iğneden sonra 12.gün döngü olarak 26.gün

Tamam bebeğim sakin olun 😂😂 evet iyiydim zaten ama kalbim kadar temiz tek çizgi görmekten valla içime gına geldi ya

Hayır bari minik bi çizgi olaydı iğne etkisi de olsa azalcak mı artcak mı diye bi heyecan olurdu :kızgın:
Canım ben burda çift çizgi görüyorum ikinciye dikkatli bakarsan var gibi duruyo ben görüyorum valla

Gerçekten mii umut var mı yani benim için hâlâ 😐
Kuzummm moralini sakın bozma iyi yapmışsın bak eminsin iğne etkisi kalmamış birdahi yaptığında silik bile çizgi çıkarsa bil ki hamilelik var. Hem ayrıca ben yazmıştım buraya denk mi gelmedin 10 günden itibaren test yapmıştım ben 12.gün aynı senin gibi tertemiz tek çizgiyi 14.gün tekrar yaptım çok hafif belli belirsiz Bi çizgi çıktı umarım seninde öyle olur stres yapma çıkmadı falan diye etkileme kendini 💕

Rahim filmi yani rahim boşluğunu incelemek için çekilen röntgen de diyebiliriz
Biraz arastirdim çok faydası var diyolar bu ay hamile kalmazsam cektirsemmi acaba yaa doktor 4 5 ay deneriz olmazsa demişti ama boşa zaman kaybı olmaz mı oda erkenden cekiksem daha iyi bence

Biraz arastirdim çok faydası var diyolar bu ay hamile kalmazsam cektirsemmi acaba yaa doktor 4 5 ay deneriz olmazsa demişti ama boşa zaman kaybı olmaz mı oda erkenden cekiksem daha iyi bence
Bende ayni senin gibi araştırdım hgs sonrası hamile kalanlar varmış vs. birkaç gün önce doktoruma söyledim ağrılı ve anestezi ile yapılan bir işlem şimdilik önermiyorum dedi. tedavi işe yaramazsa rahim filmi ve aşılama yaparız dedi. 🤷‍♀️

Bende ayni senin gibi araştırdım hgs sonrası hamile kalanlar varmış vs. birkaç gün önce doktoruma söyledim ağrılı ve anestezi ile yapılan bir işlem şimdilik önermiyorum dedi. tedavi işe yaramazsa rahim filmi ve aşılama yaparız dedi. 🤷‍♀️
Valla kuzum ben bu ay olmazsa cektireyim diyoruz. ağrıysa ağrı her türlüsünü hissediyoruz zaten

Valla kuzum ben bu ay olmazsa cektireyim diyoruz. ağrıysa ağrı her türlüsünü hissediyoruz zaten
Anladım haklısın aslında ben yeni başladım bu ay ilk klomen kullanışım. 2 ay deniyeceğiz olmazsa 3. Ay rahim filmi+ aşılama dedi. kafamıza göre çekemeyiz dedi 😞

Canım ben burda çift çizgi görüyorum ikinciye dikkatli bakarsan var gibi duruyo ben görüyorum valla
Allah Allah canım ben göremedim yaa 🤔🙄 ama bunu çektikten sonra kuruma çizgisi gibi bişey gördüm sanki t yerinde dikkate almadım
Kuzummm moralini sakın bozma iyi yapmışsın bak eminsin iğne etkisi kalmamış birdahi yaptığında silik bile çizgi çıkarsa bil ki hamilelik var. Hem ayrıca ben yazmıştım buraya denk mi gelmedin 10 günden itibaren test yapmıştım ben 12.gün aynı senin gibi tertemiz tek çizgiyi 14.gün tekrar yaptım çok hafif belli belirsiz Bi çizgi çıktı umarım seninde öyle olur stres yapma çıkmadı falan diye etkileme kendini 💕
Ahh inşallah ya alt üst oldum valla hani evet çıksaydı iğneden derdim ama bi umut olucaktı içimde şimdi bi boşluğa düştüm toparlamaya çalışıyorum canım işte modu düşüyo insanın. Tek şaşırdığım göğüs ağrım artıyo iğne etkisi geçmiş o bi umut kaldı içimde belki belirtidir diye :dua:
Çok saol canım beklicez bakalım

Hsg’yi aslında doktorun istemesi lazım. 6 ay veya bir sene sonra kendiliğinden gebelik olmazsa rahime tüplere bakmak için çekiliyor.
Bende 8 aydır doğal olmadı bide pcos var doktor birkaç ay femara deneyelim olmazsa film dedi ama bu ay olmazsa doktora da danışırım uygun görürseniz çekilirim hemen zararı yok faydası var sonuçta

Anladım haklısın aslında ben yeni başladım bu ay ilk klomen kullanışım. 2 ay deniyeceğiz olmazsa 3. Ay rahim filmi+ aşılama dedi. kafamıza göre çekemeyiz dedi 😞
Benim doktorumun anlattığı aşılamaya geçmeden haplarla eğer çocuk olmazsa film o zaman çekilir mi aşılamaya zaten paralı bence indan önce çekilmesi gerek belki tüpler tikali açılacak boşuna aşılamaya için para gidecek bence önce çektir

Tabiki umut var kuzum bak mesela atıyorum benim çatlamaya hazır 2 yumurtam vardı. Bide geriden gelen vardı doktorum o geriden gelenide 2 3 gün sonra çatlar dedi. He olmazda benim için. Olabileceği söylüyoeum. Belki iğne vurunca hemen çatlayan döllenmicekte o 2 3 gün sonra çatlayan döllenicek. E buda otomatikman testte çıkmasını 14. Gün değilde 17. 18.i günlere atıyor ☺️
Ya aslında ben onu sorcaktım size iki gün önce yumurtalarıma akıntımı gördüm ama doktorum geriden gelenler büyüse bile çatlatacak hormon kalmayacak vücutta dedi. İnşallah artık müjdeli bi haber gelir sabırr diyorum susuyorum 🙏

Merhabalar,
Bat 14 şubat ama dün ve bugün gebelik testi yaptım. Dün yaptığım erken gebelik testinde çok çok silik çizgiyi gördüm. Bugün işten gelir gelmez 2 tane yaptım bi erken bi kaset tipi olanlardan negatif😔 sanırım adet olucam kasıl ve bacak ağrım başladı belimde ağrıyo bu ay😢 hayırlısı umutlar marta kaldı
Ben de negatif gördüm canım. İğne etkisi tamamen geçti demek ki bizde. Benim ağrım yok ama göğüslerimde hassasiyet başladı

Benim doktorumun anlattığı aşılamaya geçmeden haplarla eğer çocuk olmazsa film o zaman çekilir mi aşılamaya zaten paralı bence indan önce çekilmesi gerek belki tüpler tikali açılacak boşuna aşılamaya için para gidecek bence önce çektir
belki kastettiği odur ben yanlış anlamışımdır 🤷‍♀️ haklısın 👍

Back