Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Walla kendini sıkma haftasonu yasa girecek bence kaset testler bi beş tane al . Son haftadasın zaten . İçini ferah tut. Negatif de çıksa insanın içi rahatlıyor. Ben sabah negatif gördüm ama ben hamileyim hissediyorum. Eger sende içindekini pıtırcıgını hissediyosan gerisi boş. Sitresden zaten olmuyorsa hepimiz çok sitresliyiz.

Canım 3nde iğne oldum. Kalpli yerler ilişki günleri. Biraz az oldu sanki bizimde bende ondan umutsuzlanıyorum bazen. Genelde gün aşırı diyorlar Eki Görüntüle 2781788

Eklentiler

• 51A67FC6-6565-4470-A020-8A174739F1FB.png
    237,2 KB · Görüntüleme: 33
Şuan anladmki femera son derece etkili bir ilaç doktorlar bu ilaçtan umutlu demekki gebelk oranı yüksek. Buna sevndm gerçekten geçen ay ilk kez kulşanmştm bata 3 gün kaldı bakalım hiç umudum yok ama dua etmekten baska çaremz yok sanırm inşallah bzde anne olablilelm ne kdr çok uğraştık

Valla kuzum bende pozitifim aslında iyi hissediyorum olacak gibi ama yinede endişeliyim mesela şimdi yapsam bi hafta oldu ya çift çizgi çıksa hamile olmuyomuyum iğnenin etkisinden dolayı yanlış mi çıkmış oluyo

Bugün doktordan çıkarken bir gün buradan mutlu ayrılabilecek miyiz diye sordum. o günler de gelecek :) Anne olacağız ve çok sabırlı anneler olacağız :) sabrı bu süreçte öğrendik.

Bakalım hayırlısı inşallah olur yoksa psikolojim iyice kötüye gidecek sanırım
Öyle kendini endeksleme olumsyz düşünme canım en başta. Ama olmazsada kötü olcam deme. Olmazsa öbür ay var. Umudumuzu bırakmıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…