Walla kendini sıkma haftasonu yasa girecek bence kaset testler bi beş tane al . Son haftadasın zaten . İçini ferah tut. Negatif de çıksa insanın içi rahatlıyor. Ben sabah negatif gördüm ama ben hamileyim hissediyorum. Eger sende içindekini pıtırcıgını hissediyosan gerisi boş. Sitresden zaten olmuyorsa hepimiz çok sitresliyiz.canım bana dedıkı sperm 3 gun boyunca canlı kalabılıyımos her ıhtımale karsı sız bugunden ılıskıye gırın dedı bızde gırdık ama benım normalde akıntım olurdu ıgneden sonra kesıldı sumuksu kıvamda beyaz akıntım olurdu hep. o yuzzden korkuyorum bırazda son bı hafta kaldı test yapmam ıcın cok streslıyım
Yap bakalım bizede gönderTemiz kalpli arkadaşım benim çook teşekkür ederim inşallah canım hepimiz yaşarız o mutluluğu bakalım şimdi ilk testi yapmaya gidiyorum iğne etkisi geçmiş mi bakıcam
Kanda çıkar kuzum. Test yaptım tertemiz tek çizgi çıktı normal testlerden yaptımPazar günü kan versem çıkarmı
Etkisi gitmiş oluyor yani kızım . Senınkıde kanda cıkıcak ozaman.Kanda çıkar kuzum. Test yaptım tertemiz tek çizgi çıktı normal testlerden yaptım
Canım kontrol oldunuzmu herhangi bir problem varmı.Insallah canim ama 3 yil oldu korunmuyoruz sıkıldm artik
Canım 3nde iğne oldum. Kalpli yerler ilişki günleri. Biraz az oldu sanki bizimde bende ondan umutsuzlanıyorum bazen. Genelde gün aşırı diyorlar Eki Görüntüle 2781788Kızlar çatlama iğnesini geçen hafta cuma vuruldim doktorum aynı günde ilişki önerdi o günden beri gün aşırı ilişki yapıyoruz. Siz iki hafta boyunca gün aşırı ilişkiye mi girdiniz yoksa bi kaç girio adetimi beklediniz
Şuan anladmki femera son derece etkili bir ilaç doktorlar bu ilaçtan umutlu demekki gebelk oranı yüksek. Buna sevndm gerçekten geçen ay ilk kez kulşanmştm bata 3 gün kaldı bakalım hiç umudum yok ama dua etmekten baska çaremz yok sanırm inşallah bzde anne olablilelm ne kdr çok uğraştıkdoktordan gedim hemen buraya girdim yazmak için :)
Doktor geçen aydan kalan bir folikül olduğunu söyledi asıl büyüyen çatlamıştı ama bir tane kalmış sanırım. Ama ne demek olduğuna dair en ufak bir fikrim yokkan testi yaptı FSH ve Estradiol değerlerine baktı, normalmiş. femarayı geçen ay birer tane almıştım. Şimdi 2 ye çıkardı günlük dozu. Bugün adetin 3. günü, 5. günü başlayıp 5 gün içip , adetin 10. günü tekrar gdicem doktora. Femara ile devam yani.
Yeni ay yeni umutlar...
Ben her ihtimale karşı son haftayı da degerlendiriyim diyorum gün aşırı bi sakıncası olmaz heraldeCanım 3nde iğne oldum. Kalpli yerler ilişki günleri. Biraz az oldu sanki bizimde bende ondan umutsuzlanıyorum bazen. Genelde gün aşırı diyorlar Eki Görüntüle 2781788
Valla kuzum bende pozitifim aslında iyi hissediyorum olacak gibi ama yinede endişeliyim mesela şimdi yapsam bi hafta oldu ya çift çizgi çıksa hamile olmuyomuyum iğnenin etkisinden dolayı yanlış mi çıkmış oluyoWalla kendini sıkma haftasonu yasa girecek bence kaset testler bi beş tane al . Son haftadasın zaten . İçini ferah tut. Negatif de çıksa insanın içi rahatlıyor. Ben sabah negatif gördüm ama ben hamileyim hissediyorum. Eger sende içindekini pıtırcıgını hissediyosan gerisi boş. Sitresden zaten olmuyorsa hepimiz çok sitresliyiz.
Bugün doktordan çıkarken bir gün buradan mutlu ayrılabilecek miyiz diye sordum. o günler de gelecek :) Anne olacağız ve çok sabırlı anneler olacağız :) sabrı bu süreçte öğrendik.Şuan anladmki femera son derece etkili bir ilaç doktorlar bu ilaçtan umutlu demekki gebelk oranı yüksek. Buna sevndm gerçekten geçen ay ilk kez kulşanmştm bata 3 gün kaldı bakalım hiç umudum yok ama dua etmekten baska çaremz yok sanırm inşallah bzde anne olablilelm ne kdr çok uğraştık
Sen ne zaman iğne oldun kan versene çıkar belki o zamanCanım 3nde iğne oldum. Kalpli yerler ilişki günleri. Biraz az oldu sanki bizimde bende ondan umutsuzlanıyorum bazen. Genelde gün aşırı diyorlar Eki Görüntüle 2781788
Yok kuzum zaten gün aşırı değerlendirin diyor doktorlarBen her ihtimale karşı son haftayı da degerlendiriyim diyorum gün aşırı bi sakıncası olmaz heralde
Ben daha 3nde iğne oldum canım 9. Günüm bugün. İğne etkisi anca 11 12. Günlerde geçiyorSen ne zaman iğne oldun kan versene çıkar belki o zaman
Bakalım hayırlısı inşallah olur yoksa psikolojim iyice kötüye gidecek sanırımYok kuzum zaten gün aşırı değerlendirin diyor doktorlar
Bende 5inde iğne oldumBen daha 3nde iğne oldum canım 9. Günüm bugün. İğne etkisi anca 11 12. Günlerde geçiyor
Öyle kendini endeksleme olumsyz düşünme canım en başta. Ama olmazsada kötü olcam deme. Olmazsa öbür ay var. Umudumuzu bırakmıcazBakalım hayırlısı inşallah olur yoksa psikolojim iyice kötüye gidecek sanırım
2 gün aramızBende 5inde iğne oldum
Umut fakirin ekmeği derler ya bizimki de öyle oldu her ay her ay yeniden işte hep umut ediyoruz hep bekliyoruzÖyle kendini endeksleme olumsyz düşünme canım en başta. Ama olmazsada kötü olcam deme. Olmazsa öbür ay var. Umudumuzu bırakmıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?