• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bana dedıkı sperm 3 gun boyunca canlı kalabılıyımos her ıhtımale karsı sız bugunden ılıskıye gırın dedı bızde gırdık ama benım normalde akıntım olurdu ıgneden sonra kesıldı sumuksu kıvamda beyaz akıntım olurdu hep. o yuzzden korkuyorum bırazda son bı hafta kaldı test yapmam ıcın cok streslıyım
Walla kendini sıkma haftasonu yasa girecek bence kaset testler bi beş tane al . Son haftadasın zaten . İçini ferah tut. Negatif de çıksa insanın içi rahatlıyor. Ben sabah negatif gördüm ama ben hamileyim hissediyorum. Eger sende içindekini pıtırcıgını hissediyosan gerisi boş. Sitresden zaten olmuyorsa hepimiz çok sitresliyiz.

Kızlar çatlama iğnesini geçen hafta cuma vuruldim doktorum aynı günde ilişki önerdi o günden beri gün aşırı ilişki yapıyoruz. Siz iki hafta boyunca gün aşırı ilişkiye mi girdiniz yoksa bi kaç girio adetimi beklediniz
Canım 3nde iğne oldum. Kalpli yerler ilişki günleri. Biraz az oldu sanki bizimde bende ondan umutsuzlanıyorum bazen. Genelde gün aşırı diyorlar Eki Görüntüle 2781788

Eklentiler

• 51A67FC6-6565-4470-A020-8A174739F1FB.png
    51A67FC6-6565-4470-A020-8A174739F1FB.png
    237,2 KB · Görüntüleme: 33
doktordan gedim hemen buraya girdim yazmak için :)

Doktor geçen aydan kalan bir folikül olduğunu söyledi asıl büyüyen çatlamıştı ama bir tane kalmış sanırım. Ama ne demek olduğuna dair en ufak bir fikrim yok :KK43: kan testi yaptı FSH ve Estradiol değerlerine baktı, normalmiş. femarayı geçen ay birer tane almıştım. Şimdi 2 ye çıkardı günlük dozu. Bugün adetin 3. günü, 5. günü başlayıp 5 gün içip , adetin 10. günü tekrar gdicem doktora. Femara ile devam yani.

Yeni ay yeni umutlar...
Şuan anladmki femera son derece etkili bir ilaç doktorlar bu ilaçtan umutlu demekki gebelk oranı yüksek. Buna sevndm gerçekten geçen ay ilk kez kulşanmştm bata 3 gün kaldı bakalım hiç umudum yok ama dua etmekten baska çaremz yok sanırm inşallah bzde anne olablilelm ne kdr çok uğraştık

Walla kendini sıkma haftasonu yasa girecek bence kaset testler bi beş tane al . Son haftadasın zaten . İçini ferah tut. Negatif de çıksa insanın içi rahatlıyor. Ben sabah negatif gördüm ama ben hamileyim hissediyorum. Eger sende içindekini pıtırcıgını hissediyosan gerisi boş. Sitresden zaten olmuyorsa hepimiz çok sitresliyiz.
Valla kuzum bende pozitifim aslında iyi hissediyorum olacak gibi ama yinede endişeliyim mesela şimdi yapsam bi hafta oldu ya çift çizgi çıksa hamile olmuyomuyum iğnenin etkisinden dolayı yanlış mi çıkmış oluyo

Şuan anladmki femera son derece etkili bir ilaç doktorlar bu ilaçtan umutlu demekki gebelk oranı yüksek. Buna sevndm gerçekten geçen ay ilk kez kulşanmştm bata 3 gün kaldı bakalım hiç umudum yok ama dua etmekten baska çaremz yok sanırm inşallah bzde anne olablilelm ne kdr çok uğraştık
Bugün doktordan çıkarken bir gün buradan mutlu ayrılabilecek miyiz diye sordum. o günler de gelecek :) Anne olacağız ve çok sabırlı anneler olacağız :) sabrı bu süreçte öğrendik.

Bakalım hayırlısı inşallah olur yoksa psikolojim iyice kötüye gidecek sanırım 😐
Öyle kendini endeksleme olumsyz düşünme canım en başta. Ama olmazsada kötü olcam deme. Olmazsa öbür ay var. Umudumuzu bırakmıcaz☺️

Back