• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar az önce çatlatma iğnesi vurdum ama bir iki damla önden gelsn die ilacı sıktım ama fazla hızlı sıkmşm galiba ilaç biraz dışarı döküldü. Acaba dozunda sıkıntı yaşar mıyım. Acızıkta olsa çatlatır mı yumurtayı
Ben 2 kere vurundum 2sinide hastanede vurdurdum güvenemedim kendime 🙄 hatta hemşire dedi çok kolay gösteriyim istersen bidaha kendin yap dedi. Yok inşallah bidaha yapmam diye bakmadım😂😂
Ben kırmızıları gördüm arkadaşlar. Anlamıyorum neden olmuyor pcos yok değerlerim normal. 1 sene oldu. Hala tık yok
Ah canım geçmiş olsun. Bir zamanı var işte Allahın yazdığının önüne geçemiyoruz 🤷🏼‍♀️
Selan kızlar benimde dün femeram bitti.pazartesi günü kontrolüm var bakalım hayırlısı🥰
Hadi güzelce büyümüş olsun yumoşlar canım🥰
Çok şükür agrım başladı regli agrısı gibi :)
Dur kız ne çok şükür falan diyosun. Dur çağırma sende ☺️

Ben 2 kere vurundum 2sinide hastanede vurdurdum güvenemedim kendime 🙄 hatta hemşire dedi çok kolay gösteriyim istersen bidaha kendin yap dedi. Yok inşallah bidaha yapmam diye bakmadım😂😂

Ah canım geçmiş olsun. Bir zamanı var işte Allahın yazdığının önüne geçemiyoruz 🤷🏼‍♀️

Hadi güzelce büyümüş olsun yumoşlar canım🥰

Dur kız ne çok şükür falan diyosun. Dur çağırma sende ☺️
Benim reglime çok var aşkm :) bu bende bi belirti . Regli olamam yani . Benim regli agrım bile reglimden sadece bi gün önce olur mide bulantısıyla başlar bende. Midem bulanmadan regli olmadıgımı hatırlamıyorum

Benim reglime çok var aşkm :) bu bende bi belirti . Regli olamam yani . Benim regli agrım bile reglimden sadece bi gün önce olur mide bulantısıyla başlar bende. Midem bulanmadan regli olmadıgımı hatırlamıyorum
O zaman bebiş yerleşiyordur o zaman ondan annesne azcık rahatsızlık veriyordur inşallah diyelim kuzumm😍😍

Kızlar çatlama iğnesini geçen hafta cuma vuruldim doktorum aynı günde ilişki önerdi o günden beri gün aşırı ilişki yapıyoruz. Siz iki hafta boyunca gün aşırı ilişkiye mi girdiniz yoksa bi kaç girio adetimi beklediniz

Kızlar günaydın hayırlı Cumalar🤍
Bugün gittim doktora hepiniz çok destek oldunuz çok dua ettiniz Allah razı olsun rabbim sizinde ne muradınız varsa versin kucaklarınızı en kısa zamanda doldursun inşallah🙏🏻🌸
Bir kaç gün önce 4 olan kalınlık 8 olmuş doktor inanamadı tövbe estagfurullah dedi hattaaa 1 yumurtam çatlamış 1 yumurtam bugün ya da yarın çatlayacakmış tüm olması gerekenler mevcut durumda iyi dedi insallahhhh tutar bu sefer insalllahhh🙏🏻🙏🏻
Bat tarihini 2 Mart olarak belirledi doktor onu da bir güncelleme yapabilir miyiz canım Cookiie Cookiie

Bugün gittim doktora hepiniz çok destek oldunuz çok dua ettiniz Allah razı olsun rabbim sizinde ne muradınız varsa versin kucaklarınızı en kısa zamanda doldursun inşallah🙏🏻🌸
Bir kaç gün önce 4 olan kalınlık 8 olmuş doktor inanamadı tövbe estagfurullah dedi hattaaa 1 yumurtam çatlamış 1 yumurtam bugün ya da yarın çatlayacakmış tüm olması gerekenler mevcut durumda iyi dedi insallahhhh tutar bu sefer insalllahhh🙏🏻🙏🏻
Bat tarihini 2 Mart olarak belirledi doktor onu da bir güncelleme yapabilir miyiz canım Cookiie Cookiie
Canımın içiiii çok mutluyum dün N Nin64737 dan güzel haber geldi bugün senden çook şükür rabbime olmazlar oldu ikiniz de doktorları şaşırttınız söylenecek söz kalmadı sadece dualar kaldı olmazlar olduysa bi sebebi var Allah en yakında rahminize tutundursun o dünya güzellerini inşallah 😍😍😍

Canım çok sevindim çok güzel haberler verdin bize hadi sonucuda güzel olsun ❤️ Güncellicem canım❤️

Kızlar çatlama iğnesini geçen hafta cuma vuruldim doktorum aynı günde ilişki önerdi o günden beri gün aşırı ilişki yapıyoruz. Siz iki hafta boyunca gün aşırı ilişkiye mi girdiniz yoksa bi kaç girio adetimi beklediniz
Benım doktorum iğne oldugu akşamı üç gün dedi. Kimisi 36 saat sonra diyor. Ama benım çatlama iğne oldgum gün oldu niye diye sor ?
cevaplıyorum sormuş gibi :)
Şefaf akıntım o gün geldi çatlama iğnesi oldgum akşamı

Ayy banada yazsana dr gidncer bende ilk bu ay femera kullandm bat son 5 gün bbencebndefe kırmızlar gelecek ömden fikrim olur untmaaa
doktordan gedim hemen buraya girdim yazmak için :)

Doktor geçen aydan kalan bir folikül olduğunu söyledi asıl büyüyen çatlamıştı ama bir tane kalmış sanırım. Ama ne demek olduğuna dair en ufak bir fikrim yok :( kan testi yaptı FSH ve Estradiol değerlerine baktı, normalmiş. femarayı geçen ay birer tane almıştım. Şimdi 2 ye çıkardı günlük dozu. Bugün adetin 3. günü, 5. günü başlayıp 5 gün içip , adetin 10. günü tekrar gdicem doktora. Femara ile devam yani.

Yeni ay yeni umutlar...

Benım doktorum iğne oldugu akşamı üç gün dedi. Kimisi 36 saat sonra diyor. Ama benım çatlama iğne oldgum gün oldu niye diye sor ?
cevaplıyorum sormuş gibi :)
Şefaf akıntım o gün geldi çatlama iğnesi oldgum akşamı
canım bana dedıkı sperm 3 gun boyunca canlı kalabılıyımos her ıhtımale karsı sız bugunden ılıskıye gırın dedı bızde gırdık ama benım normalde akıntım olurdu ıgneden sonra kesıldı sumuksu kıvamda beyaz akıntım olurdu hep. o yuzzden korkuyorum bırazda son bı hafta kaldı test yapmam ıcın cok streslıyım

Canımın içiiii çok mutluyum dün N Nin64737 dan güzel haber geldi bugün senden çook şükür rabbime olmazlar oldu ikiniz de doktorları şaşırttınız söylenecek söz kalmadı sadece dualar kaldı olmazlar olduysa bi sebebi var Allah en yakında rahminize tutundursun o dünya güzellerini inşallah 😍😍😍
Yaaaa seniiin güzel kalbini severim canım benim çok büyük destek oldun duacı oldun bana iyi ki kesişmiş yollarımız çok şanslıyım çok!
rabbim pazar günü en güzel mutluluğunu yaşatsın sana çok mutlu ol insallah canım arkadasııım🥰🥰🥰
Canım çok sevindim çok güzel haberler verdin bize hadi sonucuda güzel olsun ❤️ Güncellicem canım❤️
Çok teşekkür ederim canım benim güzel sonuçlar hepimize nasip olsun insalllah♥️🥰

Yaaaa seniiin güzel kalbini severim canım benim çok büyük destek oldun duacı oldun bana iyi ki kesişmiş yollarımız çok şanslıyım çok!
rabbim pazar günü en güzel mutluluğunu yaşatsın sana çok mutlu ol insallah canım arkadasııım🥰🥰🥰

Çok teşekkür ederim canım benim güzel sonuçlar hepimize nasip olsun insalllah♥️🥰
Temiz kalpli arkadaşım benim çook teşekkür ederim inşallah canım hepimiz yaşarız o mutluluğu bakalım şimdi ilk testi yapmaya gidiyorum iğne etkisi geçmiş mi bakıcam 😐

Back