• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
922D7D53-343E-4C2A-A6E3-AFEDCE503852.jpeg

Kızlar benim test yine positif çıktı yaa anlam veremiyorum hadi dün kendim bile gördüm ultrasondan çatlama sıvısını bugün silikleşmesi gerekmiyormuydu ? 😩

İğnenin 6. Günündeyim kızlar 6. Günde iğnenin yan etkilerinden yaşadıklarınız var ise yazar mısınız ☺️

Sana şimdi oklavayı göstericem :sinirli:
Hahah tamam bebeğim gösterme iyiyim 😂
Aynennn bende göstermek istiyorummm deme öyle sen attın sabah testelri hem bebek olsa bile idrarda çıkması çok erken şuann kanda anca çıkar minicikler dahaaa sıkma canını pozitif çıksada iğneden dicektik
Doğru söylüyorsun kuzum ama iki günde döner mi çift çizgiye hiç bilmiyorum ki inşallah döner :dua:
Ne demek marta kaldı umudum naptın test mi yaptınn erkenden acaba
Teste başlıyım iğne etkisini göreyim hani azalırsa gebelik yok derim iğneyi gebelik sanıp sevinmem dedim ama iğne etkisi bile kalmamış tek çizgi çıktı iğneden sonra 12.gün döngü olarak 26.gün
Ya ne demek sen sabah iyiyim demedin mi güzel güzel yazmadin mi şimdi ne oluyor Cookiie Cookiie dediği gibi oklava merdena ile geliyoz
Tamam bebeğim sakin olun 😂😂 evet iyiydim zaten ama kalbim kadar temiz tek çizgi görmekten valla içime gına geldi ya

Hayır bari minik bi çizgi olaydı iğne etkisi de olsa azalcak mı artcak mı diye bi heyecan olurdu :kızgın:

Eklentiler

• IMG20210212152901.jpg
    IMG20210212152901.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 31
Hayırlısı olsun cnm hakkimizda bebislerimiz hayırlı zamnda sağlıklı bir şekilde gelsinler 🤲 ben de ikinci kez klomen kullandım yarın bakalım nenkadar büyümüşler 💞 hepimize dua ediyorum
inşallah tutmuştur canım bu sefer, ilkte evet bende de olmadı.. bekliyoruz bir umutla...

Canım ben görmemişim bu mesajını şimdi gördüm. Hakkımızda hayırlısı olsun. Herzanan herşeye hazırlıklıyız ama hepte umutluyuz tabi. Bu ay güzel olucak🤲🏼 Listeyi güncellicem canım bilgisayara geçemedim bu ara akşam acabilirsem. Ekleyeceğm arkadaşlarda var❤️

biz eşimle Seksenlerin ilk bölümlerinden başladık :)) ilginize çekerse bakın isterseniz.
Bizde çicek taksiyi izliyoruz canım 90. Bölümlerdeyiz her akşam 2 tane. Valla şuanki tv dizileri insanın daha çok moralini bozuyor hep entrika. En güzeli eskiler ☺️
en güzeli eskiler canım haklısın :KK50:
Hayır kuzum letrasan yani famera ile eşdeğer ilaç. Ve iğne kullandım bakalım doktorum iğneden 12 gün sonra kan ver dedi. İlk seferde tutmayan çok sanırım bende ümidimi kaybediyorum. Hiç bir belirti yok.
ilk sefer evet tutmadı bende 2. önerdi drum.
Bi öncekinde yarım gitmiş acemi anneler favorim kız tüp bebek tedavisi görüyo dizide 😂
aa onu bilmiyorum, bir bakayım, eşinle mi izliyorsun?
Canım bat ın 11 martmı 11 şubatmın
11 şubat canım, regl normalde 30 ocaktı geç geldi 11 şubat.

Kızlar, ovitrelle kullandıktan sonra adet kanaması yaşayanlar miktarı nasıldı sorması ayıp.... benimki şuan kırmızı ama çok az...affedersiniz bir ped daha dolmadı dünden...:eek::eek::eek:

inşallah tutmuştur canım bu sefer, ilkte evet bende de olmadı.. bekliyoruz bir umutla...

en güzeli eskiler canım haklısın :KK50:

ilk sefer evet tutmadı bende 2. önerdi drum.

aa onu bilmiyorum, bir bakayım, eşinle mi izliyorsun?

11 şubat canım, regl normalde 30 ocaktı geç geldi 11 şubat.
Yok canım gündüz dizisi hep bebekler anneleri konu alıyo

Kızlar, ovitrelle kullandıktan sonra adet kanaması yaşayanlar miktarı nasıldı sorması ayıp.... benimki şuan kırmızı ama çok az...affedersiniz bir ped daha dolmadı dünden...:eek::eek::eek:
Canım benim.3 gün sürdü ikinci günü ped değiştirdim diğer günler ama leke şeklinde oldu sıkıntı yapma☘️

Yaaaa canimsinn 💞 Rabbim bir nasip etsin heryere yazacam 🤲😂
İnşallahhh canımmm😍🤲🏼
Eki Görüntüle 2781852
Kızlar benim test yine positif çıktı yaa anlam veremiyorum hadi dün kendim bile gördüm ultrasondan çatlama sıvısını bugün silikleşmesi gerekmiyormuydu ? 😩
Canım bence yapma test ultrasonda gördün. Bu testlere ben çok güvenmiyorum nedense🤷🏼‍♀️

Doğru söylüyorsun kuzum ama iki günde döner mi çift çizgiye hiç bilmiyorum ki inşallah döner :dua:

Teste başlıyım iğne etkisini göreyim hani azalırsa gebelik yok derim iğneyi gebelik sanıp sevinmem dedim ama iğne etkisi bile kalmamış tek çizgi çıktı iğneden sonra 12.gün döngü olarak 26.gün

Tamam bebeğim sakin olun 😂😂 evet iyiydim zaten ama kalbim kadar temiz tek çizgi görmekten valla içime gına geldi ya

Hayır bari minik bi çizgi olaydı iğne etkisi de olsa azalcak mı artcak mı diye bi heyecan olurdu :kızgın:

2 gün snra tekrar bakıcaz bebeğimm🤲🏼

Miktarı normaldi ama 2 gün sürmüştü benim canım. Doktorum klomen azaltır demişti

Bir ladygril vardı kızlar aşılama yaptırmıştı etikette bulamadım. Nerelerdee aceep😂

İşte bende öyle yapcam 😂😂

Geçmiş olsun canım inşallah bu sefer hepimiz sağlıklıyı yakalarız. Benimde 2 dış gebeliğim var ☺️ Senide listeye eklerim yarın bilgisayarı açtığımda 😍

Canım ovulasyon testi yanıltabilir ama 🙄

Tabiki eklerim canım, hoşgeldin😍 hayırlı olsun tedavin, bi sağlık sorunun varmı ☺️

Tamam yavru sana mezuniuet kınasınıda topik başkanı olarak ben yakıcam 😂😂😂
Yok kuzum bir sağlık sorunumuz sebepsiz 🥰😘

Cok sevindim inşallah bu ayınız tutar, cok güzel büyümüş masallah, bir tane mi oldu yumurta peki igne ile birden cok duydum hep sanki
Evet canım birkaç tane daha vardı ama onlar tam buyumemis bu ay aşılama olmayacağı içinin onu değerlendirelim dedi doktor ayy ins bu cabalarimiz bosa cikmaz 🙏

Canım idrar testinde benim iğneden sonra 18. Günde anca silik çıkmıştı tabi kimyasaldı ama demem o ki idrarda hemen belli olmuyor herkesin farklı

Gerçekten mii umut var mı yani benim için hâlâ 😐
Tabiki umut var kuzum bak mesela atıyorum benim çatlamaya hazır 2 yumurtam vardı. Bide geriden gelen vardı doktorum o geriden gelenide 2 3 gün sonra çatlar dedi. He olmazda benim için. Olabileceği söylüyoeum. Belki iğne vurunca hemen çatlayan döllenmicekte o 2 3 gün sonra çatlayan döllenicek. E buda otomatikman testte çıkmasını 14. Gün değilde 17. 18.i günlere atıyor ☺️

Back