• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tedavinde Kullandığın ilaçları, kür uyguluyorsan kürü, varsa sağlık sorunun, birde batı canım (iğneden sonra 14. Gün yani) 😍

Tedavinde Kullandığın ilaçları, kür uyguluyorsan kürü, varsa sağlık sorunun, birde batı canım (iğneden sonra 14. Gün yani) 😍
femara ve folbıol(folık asıt) kullanıyorum kullanıyorum herhangı bır kur yapamadım pcos sorunum var bat 19 subat :)

Merhabalar, bende bu adette baslicam menopur a , femara ile cok istedigimz gibi buyumedi yumurtalar. Sizde durum nedir? İgne ile kac gunfe kac mm oldu? Kontrolünüz nasildi ?İnsallah tutar bu ay size🙏
Bugün gittim canım doktora 17mm büyümüş yumurtam ben 7 adet kulandım ve bugün catlatma ignemi oldum 36 saat sonra ilişki dedi doktor sonrada gün aşırı sonra da bekleyiş iste inş seninde çabaların bosa çıkmaz🙏

Bebegim ben bide ovitrelle iğne oldum onu yazmayı unutmuşum 😀
ay doğru canım bende bildiğim halde yazmak aklıma gelmedii. ekliyorum hemen :) bu listeyi birbirimize yakın arkadaşları görüp ne gibi belirtiler yaşıyoruz diye konuşabilmek canım :)

Eklentiler

• D947A37F-B5D2-4A94-98AF-E14047503204.png
    D947A37F-B5D2-4A94-98AF-E14047503204.png
    549,1 KB · Görüntüleme: 28
Bugün gittim canım doktora 17mm büyümüş yumurtam ben 7 adet kulandım ve bugün catlatma ignemi oldum 36 saat sonra ilişki dedi doktor sonrada gün aşırı sonra da bekleyiş iste inş seninde çabaların bosa çıkmaz🙏
Cok sevindim inşallah bu ayınız tutar, cok güzel büyümüş masallah, bir tane mi oldu yumurta peki igne ile birden cok duydum hep sanki

Back