- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Canım 28inde çatlama olduysa bu aralar regli olman gerek. Test yapabilirsen belki sonucu görürsünKızlar günaydın. Ocağın 28inde femeram bitti. Şubat'ın 5inde en son kontrolümde tek yumurta ve 17 mmdi doktor çok iyi çatlamasını bekleyelim dedi ve iğne olmadım. O günün akşamı kasık ağrılarım akıntım başladı. Değerlendirdik. Göğüs ağrım var çok fazla değil ama. Böyle olan var mı çok ümidim vardı bugüne kadar ama bugün bütün ümidim gitti hevesim gitti yine negatif olacak düşüncesine girdim bile
Canım zaten 12. Günde silinip 13 14. Günde tekrar çizgi çıktığını görüyorum hep topiklerdeDünki ile aynı ama dün akşam daha belirgindi sanırım çok bakamadım ya :/
Canım benim ya hayat şartları bazen böyle yapıyor hiç üzülme biyerde sağlıklı olduklarını biliyorsun ya. Çok şükür telefonlar falan var şimdi görüntülü görüşülüyor. Benimde babam 5 senedir kanser tedavisi görüyor çok şükür durumu iyi. Ama Bazen rahatsız olduğunu bildiğim zamanlarda aynı ilçe içinde sanki çok uzağımdaymışlarda ulaşamıyomuşum gibi hissediyorum evde hiç huzurlu duramıyorum. Sağlık en önemlisi sakın moralini bozmaBen İstanbul'da onlar Mersin'de 1 sene oldu yüzyüze gelmeyeli Corona falan derken ne gidebildik ne gelebildiler