- 19 Mart 2020
- 56
- 29
- 3
- Konu Sahibi Happyy mom
-
Rabbim once senelerce bekleip anne olmayi hak edip hayal kuranlara nasip etsin insallahÇok istediğiniz için 5 ay size 5 yıl gibi gelmiş, ama unutmayın gerçekten 5 yıldır 7 yıldır çabalayan insanlar var.. Eşimden nasıl test yapmasını isterim diyorsunuz sizde farkındasınız acele ettiğinizin ve hatta aranızda daha yeni bir evliliğin getirdiği çekingenlik var. Umarım tez zamanda hamile kalırsınız ama inanın bana insan bu yolda sabırlı olmayı da öğreniyor, ve aslında sorun yok denilmesine rağmen sorunların çıktığını da görebiliyor bizzat ben örneğiyim.
Rabbim once senelerce bekleip anne olmayi hak edip hayal kuranlara nasip etsin insallah
Ama esimin dedigi sey senelerce socucgu olmayanlar var tamam bende istiyorum ama en azindan bir sene gecsim diyorBende arkadaşa katılıyorum bu konuyla ilgili eşinde bebek istiyorsa ki dediğine göre evlediginizden beri korunmuyorsunuz buda onunda baba olmak istediğini gösteriyor. Bu konuda ona açık ol onu incitecek sözler değilde daha yapıcı yaklaş al karşına anlat ikimizde yapmamız gerekenleri yapalım sonucu ona göre bekleyelim de . Ben öyle yapmıştım bizimd 3 yıldır çocuğumuz olmuyor bende ilk başlarda senin gibi onu kirkmaktan inciltmekten korkmuştum ama çok yanılmışım benim ağzımdan laf çıkmadan ne gerekiyorsa yapalım dedi. Eminim senin eşinde elinden gelen herşeyi yapicaktir☺ sen böyle düşünüp kendini üzme çünkü bizim için moral çok önemli
AmmmmiiiinnnnnRabbim isteyen herkese tez zamanda versin içinde de sana inşallah
Canım evliliğin hayırlı olsun öncelikle. Bende senin gibi evliliğin ilk anından itibaren çocuk istedim:) böyle aylarca negatif çıktı ağladım, usg kontrollerine girdim 4 defa hiç bileyin yok denemeye devam deyip gönderdiler :) ben sanki yıllardır çocuğum olmuyormuş gibi hasret içindeyim hiç öyle bi kaç aylık mevzu değildi içimdeki evlat aşkı :))Ben kontrolumu oldum vajinal ultrasonla vs hep bakildi sikinti yok dedi doktor
Canım bu konuda doktorlarda öyle diyorlar tahlil yapmak için 1 yıl geçmesini istiyorlar ama insanın içine birkez anne olma hissi düşünce bu öyle kolay kolay kenara atılmıyor. Canım ovulasyon testi denedin mi hiçAma esimin dedigi sey senelerce socucgu olmayanlar var tamam bende istiyorum ama en azindan bir sene gecsim diyor
Tesekkur ederim deneyecegim :))Canım evliliğin hayırlı olsun öncelikle. Bende senin gibi evliliğin ilk anından itibaren çocuk istedim:) böyle aylarca negatif çıktı ağladım, usg kontrollerine girdim 4 defa hiç bileyin yok denemeye devam deyip gönderdiler :) ben sanki yıllardır çocuğum olmuyormuş gibi hasret içindeyim hiç öyle bi kaç aylık mevzu değildi içimdeki evlat aşkı :))
Bir şeyi çok istemek güzel bişey ama stres haline dönüştürmedikçe.
Streste bir kadının mekanizmasını bozan en en en önemli faktör.
Sadece isteyip olmadıkça Allah’a sitem edip küsmek yerine sana bir tavsiyem var nacizane.
her gün sabah ve akşam 10 ar dakika derin nefesler almanı tavsiye ediyorum. Burnundan al burnundan ver. Alırken nefes sesi çıkmasın burnundan, öyle yavaş ,sessiz ve dingin al nefesini. Alırken 4 e kadar say. Sonrada yavaşça yine burnundan ver. Verirkende 8 e kadar say.
yavaş ve dingin olsun. En az 10 dakika.
gözlerin kapalı yaparsan daha güzel olur tabi.
ben başladığım ay hamile kaldım canım.
Çünkü beynim stres ve hayatta kalmak için mücadele, savaş modundan çıktı bu nefes egzersiziyle. Beynim Sakin ve dünyaya bir çocuk getirebileceği bir düzene ve huzura kavuştu.
çok zor birşey değil. Yolda giderkende olur, tv izlerkende olur ( heyecanlı şeyler olmasın o an izlediklerin) ,uyumak için yatağa yattığında da olur veya uyandığından yataktan kalkmadan önce. Sadece 10 dakika bile yeterli.
Bi dene derim :)
Evet aynen. Ben onu doktora sordum gerek yok 10 gun sonra gel test yapalim dediCanım bu konuda doktorlarda öyle diyorlar tahlil yapmak için 1 yıl geçmesini istiyorlar ama insanın içine birkez anne olma hissi düşünce bu öyle kolay kolay kenara atılmıyor. Canım ovulasyon testi denedin mi hiç
Ben 25 esim 29yaş kaç kucukse dertlencek birsey yok
30usti degilseniz stresyapmayin sikinti etmeyin
Ahah@hah cok tatliyaş kaç bilmiyorum ama daha çok yenisin ,
hele bir evliligini tadını çıkarbu şekilde
Ondan da yapiyim bari 5 ay boyunca 20 tane gebelik testi kullandim simdi onada baslarsam esimin vay halineBenim gibi aceleci biri daha
Canım çok klasik olacak ama ben de aynı şeyi diyeceğim stres yapma. 2 ay önce stres yüzünden 15 gün reglim gecikti hormonun biri yükselmiş.
Ovulasyon testi kullanmiyorsan bir de onu dene.
Daha gerçekten yolun çok başındayız karamsar olma
prolaktin hormonudur bneimde 4ay adetum gecikti strestenBenim gibi aceleci biri daha
Canım çok klasik olacak ama ben de aynı şeyi diyeceğim stres yapma. 2 ay önce stres yüzünden 15 gün reglim gecikti hormonun biri yükselmiş.
Ovulasyon testi kullanmiyorsan bir de onu dene.
Daha gerçekten yolun çok başındayız karamsar olma
Ondan da yapiyim bari 5 ay boyunca 20 tane gebelik testi kullandim simdi onada baslarsam esimin vay haline
Alcam birtane. Evet biliyorum gunumu :))İnternette gebelik testi, ovulasyon testi paket halinde uygun fiyata var canım. Yumurtlama gününü bilirsin daha garanti olur
Ahah@hah cok tatli
Ondan da yapiyim bari 5 ay boyunca 20 tane gebelik testi kullandim simdi onada baslarsam esimin vay haline
prolaktin hormonudur bneimde 4ay adetum gecikti stresten
aynne bende doktora gittim ilac veri bana 40acikmsiti benim hepstrestenEvet prolaktin yükselmiş, hamile miyim oldu mu olmadı mı derken 1 gün sapmayan regl 15 gün gelmedi
Sonra hormondan olduğunu öğrenince kafamdan çıkardım hamileliği, kendiliğinden geldi regl.
Daha 5 ay diyorsunuz Allah aşkına bu ne stres olacağı varsa sida olmaz ben öleyim o zaman 6 yıldır olmuyor biraz sakin olmayı deneyin5 AYLIK EVLİYİM. VE ÇOCUKLUKTAN BERİ HAYALİMDİ ANNE OLMAK. HİÇ UNUTMUYORUM İLKOKUL 3. SINIFTA ÖĞRETMEN HERKESE "BÜYÜYÜNCE NE OLACAKSON?" DİYE SORDUĞUNDA BENİM CEVABIM "ANNE OLACAĞIM" OLMUȘTU. BÜTÜN SINIF GÜLMÜȘTÜ. İȘTE O GÜN BUGÜN AMA ANNE OLAMIYORUM. RABBİM KİM NEYİ ÇOK İSTERSE ONUNLA İMTİHAN EDERMİȘ. YA NASİP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?