Gebeliğe Hazırlık UMUTLANMAKTAN YORULDUM!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim once senelerce bekleip anne olmayi hak edip hayal kuranlara nasip etsin insallah

Ama esimin dedigi sey senelerce socucgu olmayanlar var tamam bende istiyorum ama en azindan bir sene gecsim diyor

Ben kontrolumu oldum vajinal ultrasonla vs hep bakildi sikinti yok dedi doktor
Canım evliliğin hayırlı olsun öncelikle. Bende senin gibi evliliğin ilk anından itibaren çocuk istedim:) böyle aylarca negatif çıktı ağladım, usg kontrollerine girdim 4 defa hiç bileyin yok denemeye devam deyip gönderdiler :) ben sanki yıllardır çocuğum olmuyormuş gibi hasret içindeyim hiç öyle bi kaç aylık mevzu değildi içimdeki evlat aşkı :))
Bir şeyi çok istemek güzel bişey ama stres haline dönüştürmedikçe.
Streste bir kadının mekanizmasını bozan en en en önemli faktör.
Sadece isteyip olmadıkça Allah’a sitem edip küsmek yerine sana bir tavsiyem var nacizane.
her gün sabah ve akşam 10 ar dakika derin nefesler almanı tavsiye ediyorum. Burnundan al burnundan ver. Alırken nefes sesi çıkmasın burnundan, öyle yavaş ,sessiz ve dingin al nefesini. Alırken 4 e kadar say. Sonrada yavaşça yine burnundan ver. Verirkende 8 e kadar say.
yavaş ve dingin olsun. En az 10 dakika.
gözlerin kapalı yaparsan daha güzel olur tabi.
ben başladığım ay hamile kaldım canım.
Çünkü beynim stres ve hayatta kalmak için mücadele, savaş modundan çıktı bu nefes egzersiziyle. Beynim Sakin ve dünyaya bir çocuk getirebileceği bir düzene ve huzura kavuştu.çünkü stresli oldukça, üzgün oldukça, kaygılı oldukça beynim diyorduki üreme sistemine’ dur! ‘ şuan hamile kalmak için uygun bir zaman değil!
çok zor birşey değil. Yolda giderkende olur, tv izlerkende olur ( heyecanlı şeyler olmasın o an izlediklerin) ,uyumak için yatağa yattığında da olur veya uyandığından yataktan kalkmadan önce. Sadece 10 dakika bile yeterli.
Beyin dalgaların düşecek, nabzın düşecek, stres seviyen azalacak ve beynin diyecekki tamam şimdi olur. Vücudun gerekli aşamaları kendisi takip edecek.
Bi dene derim :)

Ama esimin dedigi sey senelerce socucgu olmayanlar var tamam bende istiyorum ama en azindan bir sene gecsim diyor
Canım bu konuda doktorlarda öyle diyorlar tahlil yapmak için 1 yıl geçmesini istiyorlar ama insanın içine birkez anne olma hissi düşünce bu öyle kolay kolay kenara atılmıyor. Canım ovulasyon testi denedin mi hiç

Tesekkur ederim deneyecegim :))

Evet aynen. Ben onu doktora sordum gerek yok 10 gun sonra gel test yapalim dedi

yaş kaç bilmiyorum ama daha çok yenisin ,
hele bir evliligini tadını çıkar bu şekilde

Benim gibi aceleci biri daha
Canım çok klasik olacak ama ben de aynı şeyi diyeceğim stres yapma. 2 ay önce stres yüzünden 15 gün reglim gecikti hormonun biri yükselmiş.
Ovulasyon testi kullanmiyorsan bir de onu dene.
Daha gerçekten yolun çok başındayız karamsar olma

Ondan da yapiyim bari 5 ay boyunca 20 tane gebelik testi kullandim simdi onada baslarsam esimin vay haline

prolaktin hormonudur bneimde 4ay adetum gecikti stresten

Ondan da yapiyim bari 5 ay boyunca 20 tane gebelik testi kullandim simdi onada baslarsam esimin vay haline

İnternette gebelik testi, ovulasyon testi paket halinde uygun fiyata var canım. Yumurtlama gününü bilirsin daha garanti olur

Ahah@hah cok tatli

işte bunlar için çok erken gerek yok yaşında çok genç , şimdiden bu kadar kafana takma
futursuzca seviş ,gün tutmayı gün saymayı bırak , adet tarihini not almayı bırak sadece keyfine bak ,

sen gel beni dinle

prolaktin hormonudur bneimde 4ay adetum gecikti stresten

Evet prolaktin yükselmiş, hamile miyim oldu mu olmadı mı derken 1 gün sapmayan regl 15 gün gelmedi
Sonra hormondan olduğunu öğrenince kafamdan çıkardım hamileliği, kendiliğinden geldi regl.

Evet prolaktin yükselmiş, hamile miyim oldu mu olmadı mı derken 1 gün sapmayan regl 15 gün gelmedi
Sonra hormondan olduğunu öğrenince kafamdan çıkardım hamileliği, kendiliğinden geldi regl.
aynne bende doktora gittim ilac veri bana 40acikmsiti benim hepstresten

Daha 5 ay diyorsunuz Allah aşkına bu ne stres olacağı varsa sida olmaz ben öleyim o zaman 6 yıldır olmuyor biraz sakin olmayı deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…