Gebeliğe Hazırlık UMUTLANMAKTAN YORULDUM!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet prolaktin yükselmiş, hamile miyim oldu mu olmadı mı derken 1 gün sapmayan regl 15 gün gelmedi
Sonra hormondan olduğunu öğrenince kafamdan çıkardım hamileliği, kendiliğinden geldi regl.
Lakin bende belirti vs yok. Adetim gecikmeden once bende de yoktu bu ay gebelik falan gecikince iste aklima geldi

Kendini böyle strese sokma ovulasyon testi dene bende senin gibiydim halada oyleyim ama biraz daha bilinçli yok şuan. Doktorlar adetn 14. Günü yumurtmala diyorlar bizde bilmiyoruz ya inandık ama öyle olmuyormuş herkesin değişirmis yumurtlama dönemi onun için en sağlıklısı ovulasyon testi olur canim

Benim suan derdim adetimin 5 aydir ilk defa gecikmesi. 10 gun sonra tekrar kan veriyimi sizce yukselirmi? Tekrar husran yasamak istemiyorum

5 ay 'Anne olamıyorum' demek için çok erken bir zaman. Benim 24 ay çocuğum olmadı. Ama şu an 4buçuk aylık bir evladım var çok şükür.
Bir sorun olup olmadığını araştırın ama önce biraz zaman geçsin.
Eğer sorun varsa bile onlarca tedavi yöntemi var. Benim gibi 2sene sonra kendiliğinden hamile kalanlar var, bence sizin de zamana ihtiyacınız var.

Belirsizlikle yaşamak daha zor canım . Gecikme stresten de olabiliyor. Ama inşallah ondan değildir. Hemen kendini bırakma sakın eğer sonucun hüsran bile olsa daha çok işte rabbim kullarının dualarını geri çevirmez hayırlısı ile işte kuzum inşallah en kısa sürede alırsın bebeğinin haberini

Rabbim bagislasin. Dogrudur ama iste gonul dinlemiyorki

Amin insallah isteyen herkes insallah

Amin insallah isteyen herkes insallah
Amin kuzuum bende bekliyorum 3 yıldır ama hep umudum var olucak diye 3 kez aşılama oldum olmadı şuan 4. İçin tedavi oluyorum. Ve bütün bunlar hiç bir problemimiz yokken oluyor canım. Vaktini bekliyor herşey

Amin kuzuum bende bekliyorum 3 yıldır ama hep umudum var olucak diye 3 kez aşılama oldum olmadı şuan 4. İçin tedavi oluyorum. Ve bütün bunlar hiç bir problemimiz yokken oluyor canım. Vaktini bekliyor herşey
Rabbim tez vakitte hayirli haberler almanizi nasip etsin hemde kisa zamanda insallah

Senelerce bebek bekleyenler var.Umutsuzluğa kapılmayın folik asit kullanın,dengeli beslenin,ovulasyon testi kullanın ve dua edin Allah en yakın zamanda nasip etsin inşallah.Ben de ilk bebeğimi kaybettikten sonra bir daha hamile kalamayacakmışım anne olamayacakmışım gibi gelirdi korunma sürem bitip ilk denemede tutmadığında çok ağlamıştım stres çok etkiliyor

Rabbim sizede nasipnetsin

5ay hakıkaten cok cok erken... kesınlıkle umıtsızlıge kapılma.. olmıcak yıne olmadı bak 5 ay oldu gıbı dusuncelerın aslında farkında olmadan beynıne olumsuz sinyal gönderiyor ve hamıle kalmanı etkılıyor.

Nasibimiz ne zamansa o zaman olur ama aklimi karistiyor 9 gun oldu gecikti hic bu kadar gecikmemisti bi hastalik olmasinda cocukta olmasin artik napim

Nasibimiz ne zamansa o zaman olur ama aklimi karistiyor 9 gun oldu gecikti hic bu kadar gecikmemisti bi hastalik olmasinda cocukta olmasin artik napim
çok çok normal 5 aylık evlısın bedenın hormonların degısıyor. bu tur gecıkmeler olabılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…