• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık UMUTLANMAKTAN YORULDUM!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eșimi bilmiyorum ama bende bir sorun yok nasip
Canım çok istiyorsanız eşinde ürolojiye gidip sperm testi versin.Bizde 9 ay korunmanın ardından bebek istedik .Ben doktora gittim hiç bir şey yok .Aradan 7 ay geçti .eşim gitti meğersem onun değerlerinde düşüklük varmış .Boş yere beklemişiz .

Dua kaderi degistirmiyor ama tabiki tek tesellimiz dua. Rabbimize siginiyoruz. İnșallah Rabbim sana bana butun isteyenlere verir kisa zamanda

Olur mu? Allahuteala ne buyuruyor.

Sadaka veriniz. Zira sadaka ömrü uzatır.
Bu da demek ki bizim hep bildiğimiz doğum ve ölüm günlerimiz ALLahın elindedir. İsterse uzatır isterse kısaltır. ol derse olur. Bizim yaşadığımız materyalist dünyadan çok daha farklı bu olgu. İnan ve dua etmeye devam et. Ben her ay farklı etkiler yaşıyorum. Acaba diyorum hamile miyim. Sonra bakıyorum yine yok. Bazen üzülmüyor muyum üzülüyorum tabiki. Ama nasip bu demek ki 😌 sabır ve dua

yanlıs mı anladım? 5 aylık evlisiniz ve 5 aydır cocugunuz olmuyor diye sınandığınızı mı duşünüyorsunuz? Burada yıllarca ugrasmıs, evlat özlemi çeken insanlar var!!! lütfen o insanların bu ugraslarıyla dalga gecer gibi konusmayınız!!! yıllarca ugrastım ben. Yemediğim hormon kalmadı... Sizin kadar umutsuzluga düşmedim. Rica ediyorum insanları kızdırmayın
Ben kimseyi kizdirmak icin bisey demiyorum kendimle ilgili birsey biliyorumki bunu sorun edihorum bir sorunum olmazsa daha 5 ay olmus dert etmem kimseyle dalga gecmeye calismiyorum ki ben yanlis anladiniz

Elden baska bisey gelmezki zaten baska napim oyle yapcam artik

Moral çok önemli, stres zaten başlı başına hormonları yerle bir etmeye yetiyor. Üstlerde bir arkadaş belirtmiş doktora gidip gebelik istiyorum eşimle bana gereken tahlilleri yapabilirsiniz herşey yolunda mı diye merak ediyorum diyebilirsiniz. İçiniz rahat eder o konuda hiç değilse

Eşinizin kırılacak bi durumu yokla .mesela ben pişmanım .Keşke hemen istediğimiz zaman ilk aydan gitseymişiz ikimizde diye

Canım çok istiyorsanız eşinde ürolojiye gidip sperm testi versin.Bizde 9 ay korunmanın ardından bebek istedik .Ben doktora gittim hiç bir şey yok .Aradan 7 ay geçti .eşim gitti meğersem onun değerlerinde düşüklük varmış .Boş yere beklemişiz .
Ben de 9 aydır deniyorum olmuyor. Eşim de teste hiç yanaşmıyor o çocuk istemiyor sanırım. Istemedigini açık açık söylese yine kafama takmayacağım. Boşverdim artık onun da hevesli olmadığını görünce içimden çabalamak gelmiyor resmen boşa kürek çekiyorum.

Ben kimseyi kizdirmak icin bisey demiyorum kendimle ilgili birsey biliyorumki bunu sorun edihorum bir sorunum olmazsa daha 5 ay olmus dert etmem kimseyle dalga gecmeye calismiyorum ki ben yanlis anladiniz
ozaman sorun ne ise onu da belirtin! eksik bilgi verilince yanlıs anlasılıp tepki verilmesi cok normal. Bir doktora görünün ve tedaviye baslayın. Karamsarlık yine yanıs bir tutum

Ben de 9 aydır deniyorum olmuyor. Eşim de teste hiç yanaşmıyor o çocuk istemiyor sanırım. Istemedigini açık açık söylese yine kafama takmayacağım. Boşverdim artık onun da hevesli olmadığını görünce içimden çabalamak gelmiyor resmen boşa kürek çekiyorum.
Anladim Allah yar ve yardimcin olsun. Zor bir durum. Belki vardir bir bildigi gitme ustune zamana ve duaya birak

ozaman sorun ne ise onu da belirtin! eksik bilgi verilince yanlıs anlasılıp tepki verilmesi cok normal. Bir doktora görünün ve tedaviye baslayın. Karamsarlık yine yanıs bir tutum
Ama gercekten bunu dusunmenize cok uzuldum. Kimseyi kirmak degildi amacim sadece aciz oldugum konuda dertlesmek istedim. Ozur dilerim

Benim eşim de pek çoçuk istemezdi .Yani daha erken diye düşünürdü .Doktor 1 sene dolsun sonra eşin gider deyince onu duyduğu için 1 yıl dolsun öyle giderim derdi.Ama benim içimde hep bir sıkıntı vardı, hissetmiştim açıkçası istediğim an anne olamayacağımı .Çok şükür 7 ay dolunca adet olduğumda karşısında ağlayınca gitme kararı aldı .Şimdi o benden daha çok istiyor bebeği .Doktorun her dediğine harfiyen uyuyor .Tüp bebeğe geçeceğiz zaten ortalık virüsten rahatlasa ...

Benim eşim de pek çoçuk istemezdi .Yani daha erken diye düşünürdü .Doktor 1 sene dolsun sonra eşin gider deyince onu duyduğu için 1 yıl dolsun öyle giderim derdi.Ama benim içimde hep bir sıkıntı vardı, hissetmiştim açıkçası istediğim an anne olamayacağımı .Çok şükür 7 ay dolunca adet olduğumda karşısında ağlayınca gitme kararı aldı .Şimdi o benden daha çok istiyor bebeği .Doktorun her dediğine harfiyen uyuyor .Tüp bebeğe geçeceğiz zaten ortalık virüsten rahatlasa ...
esinde ne sorun varmis cnm

Rabbim en kisa zamanda nasip etsin

Ama gercekten bunu dusunmenize cok uzuldum. Kimseyi kirmak degildi amacim sadece aciz oldugum konuda dertlesmek istedim. Ozur dilerim
bende ozur dilerim amacım kımseyi kırmak değil, ancak burada evlat sahibi olmak için yıllarını vermiş insanlar var. 5 aydır evliyim ve cocugum olmuyor deyip sitem edince insanın kafasıatıyor haliyle. nedir rahatsızlıgınız bilmiyorum ama allah sifa versin bi an once hayalınıze kavusun.

Çok istediğiniz için 5 ay size 5 yıl gibi gelmiş, ama unutmayın gerçekten 5 yıldır 7 yıldır çabalayan insanlar var.. Eşimden nasıl test yapmasını isterim diyorsunuz sizde farkındasınız acele ettiğinizin ve hatta aranızda daha yeni bir evliliğin getirdiği çekingenlik var. Umarım tez zamanda hamile kalırsınız ama inanın bana insan bu yolda sabırlı olmayı da öğreniyor, ve aslında sorun yok denilmesine rağmen sorunların çıktığını da görebiliyor bizzat ben örneğiyim 🙂.

Eşinizin kırılacak bi durumu yokla .mesela ben pişmanım .Keşke hemen istediğimiz zaman ilk aydan gitseymişiz ikimizde diye
Bende arkadaşa katılıyorum bu konuyla ilgili eşinde bebek istiyorsa ki dediğine göre evlediginizden beri korunmuyorsunuz buda onunda baba olmak istediğini gösteriyor. Bu konuda ona açık ol onu incitecek sözler değilde daha yapıcı yaklaş al karşına anlat ikimizde yapmamız gerekenleri yapalım sonucu ona göre bekleyelim de . Ben öyle yapmıştım bizimd 3 yıldır çocuğumuz olmuyor bende ilk başlarda senin gibi onu kirkmaktan inciltmekten korkmuştum ama çok yanılmışım benim ağzımdan laf çıkmadan ne gerekiyorsa yapalım dedi. Eminim senin eşinde elinden gelen herşeyi yapicaktir☺️ sen böyle düşünüp kendini üzme çünkü bizim için moral çok önemli 😁

Back