- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi Happyy mom
-
Canım çok istiyorsanız eşinde ürolojiye gidip sperm testi versin.Bizde 9 ay korunmanın ardından bebek istedik .Ben doktora gittim hiç bir şey yok .Aradan 7 ay geçti .eşim gitti meğersem onun değerlerinde düşüklük varmış .Boş yere beklemişiz .Eșimi bilmiyorum ama bende bir sorun yok nasip
Dua kaderi degistirmiyor ama tabiki tek tesellimiz dua. Rabbimize siginiyoruz. İnșallah Rabbim sana bana butun isteyenlere verir kisa zamanda
deyin bence belkisorunonda bosa beklemis olursun sen tedbiri al takdir rabbimden1 sene gecsin diyolar ama simdi yeniyiz esime gidip sperm testi yaptir nasil deyim kirilir belki
Ben kimseyi kizdirmak icin bisey demiyorum kendimle ilgili birsey biliyorumki bunu sorun edihorum bir sorunum olmazsa daha 5 ay olmus dert etmem kimseyle dalga gecmeye calismiyorum ki ben yanlis anladinizyanlıs mı anladım? 5 aylık evlisiniz ve 5 aydır cocugunuz olmuyor diye sınandığınızı mı duşünüyorsunuz? Burada yıllarca ugrasmıs, evlat özlemi çeken insanlar var!!! lütfen o insanların bu ugraslarıyla dalga gecer gibi konusmayınız!!! yıllarca ugrastım ben. Yemediğim hormon kalmadı... Sizin kadar umutsuzluga düşmedim. Rica ediyorum insanları kızdırmayın
Elden baska bisey gelmezki zaten baska napim oyle yapcam artik
Tabiki oyle ama iște insan nefis. Herkesin bi hayali vardir ya benimkide bu iste. Napim gonul
Oyle yapicaz artik. Bilemeyiz kimin uzun yolu var. Yarinin garantisi yokki.Öyle tabi.. Çok iyi anlıyorum seni. Yaşın daha genç sanırım. Önünde uzun Bi yol var Allahın izniyle. Sabret ve devam et.
Ben de 9 aydır deniyorum olmuyor. Eşim de teste hiç yanaşmıyor o çocuk istemiyor sanırım. Istemedigini açık açık söylese yine kafama takmayacağım. Boşverdim artık onun da hevesli olmadığını görünce içimden çabalamak gelmiyor resmen boşa kürek çekiyorum.Canım çok istiyorsanız eşinde ürolojiye gidip sperm testi versin.Bizde 9 ay korunmanın ardından bebek istedik .Ben doktora gittim hiç bir şey yok .Aradan 7 ay geçti .eşim gitti meğersem onun değerlerinde düşüklük varmış .Boş yere beklemişiz .
ozaman sorun ne ise onu da belirtin! eksik bilgi verilince yanlıs anlasılıp tepki verilmesi cok normal. Bir doktora görünün ve tedaviye baslayın. Karamsarlık yine yanıs bir tutumBen kimseyi kizdirmak icin bisey demiyorum kendimle ilgili birsey biliyorumki bunu sorun edihorum bir sorunum olmazsa daha 5 ay olmus dert etmem kimseyle dalga gecmeye calismiyorum ki ben yanlis anladiniz
Anladim Allah yar ve yardimcin olsun. Zor bir durum. Belki vardir bir bildigi gitme ustune zamana ve duaya birakBen de 9 aydır deniyorum olmuyor. Eşim de teste hiç yanaşmıyor o çocuk istemiyor sanırım. Istemedigini açık açık söylese yine kafama takmayacağım. Boşverdim artık onun da hevesli olmadığını görünce içimden çabalamak gelmiyor resmen boşa kürek çekiyorum.
Ama gercekten bunu dusunmenize cok uzuldum. Kimseyi kirmak degildi amacim sadece aciz oldugum konuda dertlesmek istedim. Ozur dilerimozaman sorun ne ise onu da belirtin! eksik bilgi verilince yanlıs anlasılıp tepki verilmesi cok normal. Bir doktora görünün ve tedaviye baslayın. Karamsarlık yine yanıs bir tutum
Benim eşim de pek çoçuk istemezdi .Yani daha erken diye düşünürdü .Doktor 1 sene dolsun sonra eşin gider deyince onu duyduğu için 1 yıl dolsun öyle giderim derdi.Ama benim içimde hep bir sıkıntı vardı, hissetmiştim açıkçası istediğim an anne olamayacağımı .Çok şükür 7 ay dolunca adet olduğumda karşısında ağlayınca gitme kararı aldı .Şimdi o benden daha çok istiyor bebeği .Doktorun her dediğine harfiyen uyuyor .Tüp bebeğe geçeceğiz zaten ortalık virüsten rahatlasa ...Ben de 9 aydır deniyorum olmuyor. Eşim de teste hiç yanaşmıyor o çocuk istemiyor sanırım. Istemedigini açık açık söylese yine kafama takmayacağım. Boşverdim artık onun da hevesli olmadığını görünce içimden çabalamak gelmiyor resmen boşa kürek çekiyorum.
esinde ne sorun varmis cnmBenim eşim de pek çoçuk istemezdi .Yani daha erken diye düşünürdü .Doktor 1 sene dolsun sonra eşin gider deyince onu duyduğu için 1 yıl dolsun öyle giderim derdi.Ama benim içimde hep bir sıkıntı vardı, hissetmiştim açıkçası istediğim an anne olamayacağımı .Çok şükür 7 ay dolunca adet olduğumda karşısında ağlayınca gitme kararı aldı .Şimdi o benden daha çok istiyor bebeği .Doktorun her dediğine harfiyen uyuyor .Tüp bebeğe geçeceğiz zaten ortalık virüsten rahatlasa ...
Rabbim en kisa zamanda nasip etsinBenim eşim de pek çoçuk istemezdi .Yani daha erken diye düşünürdü .Doktor 1 sene dolsun sonra eşin gider deyince onu duyduğu için 1 yıl dolsun öyle giderim derdi.Ama benim içimde hep bir sıkıntı vardı, hissetmiştim açıkçası istediğim an anne olamayacağımı .Çok şükür 7 ay dolunca adet olduğumda karşısında ağlayınca gitme kararı aldı .Şimdi o benden daha çok istiyor bebeği .Doktorun her dediğine harfiyen uyuyor .Tüp bebeğe geçeceğiz zaten ortalık virüsten rahatlasa ...
Canım sperm sayımız , hızımız herseyimiz çok aşırı düşük.Genetik tahlilleri verdik sonuçları bekliyoruz .O arada tedavi oluyor eşim .Tüp bebekten başka çaresi yok .Besinde ne sorun varmis cnm
bende ozur dilerim amacım kımseyi kırmak değil, ancak burada evlat sahibi olmak için yıllarını vermiş insanlar var. 5 aydır evliyim ve cocugum olmuyor deyip sitem edince insanın kafasıatıyor haliyle. nedir rahatsızlıgınız bilmiyorum ama allah sifa versin bi an once hayalınıze kavusun.Ama gercekten bunu dusunmenize cok uzuldum. Kimseyi kirmak degildi amacim sadece aciz oldugum konuda dertlesmek istedim. Ozur dilerim
Bende arkadaşa katılıyorum bu konuyla ilgili eşinde bebek istiyorsa ki dediğine göre evlediginizden beri korunmuyorsunuz buda onunda baba olmak istediğini gösteriyor. Bu konuda ona açık ol onu incitecek sözler değilde daha yapıcı yaklaş al karşına anlat ikimizde yapmamız gerekenleri yapalım sonucu ona göre bekleyelim de . Ben öyle yapmıştım bizimd 3 yıldır çocuğumuz olmuyor bende ilk başlarda senin gibi onu kirkmaktan inciltmekten korkmuştum ama çok yanılmışım benim ağzımdan laf çıkmadan ne gerekiyorsa yapalım dedi. Eminim senin eşinde elinden gelen herşeyi yapicaktirEşinizin kırılacak bi durumu yokla .mesela ben pişmanım .Keşke hemen istediğimiz zaman ilk aydan gitseymişiz ikimizde diye
Anladimcnm hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahCanım sperm sayımız , hızımız herseyimiz çok aşırı düşük.Genetik tahlilleri verdik sonuçları bekliyoruz .O arada tedavi oluyor eşim .Tüp bebekten başka çaresi yok .B
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?