- 19 Mart 2020
- 56
- 29
- 3
- Konu Sahibi Happyy mom
-
Ben bugüne kadar ne istediysem onunla sınandım. Evet 2 gun once kan verdim adetimin gecikmede 8. Gunu. Kan verdigimde 0.2 cikti. Umutlandim. Yine olmamis. Rabbim hak etmeyene veriyor iste.5 ay bu karamsarlık için fazla gibi geldi bana ama çok istediğin için demek ki. Doktora gittin mı peki muhtemelen gitsen 6 ay dene diyecektir. Inşallah en kısa zamanda kavusursun bebeğine
5 AYLIK EVLİYİM. VE ÇOCUKLUKTAN BERİ HAYALİMDİ ANNE OLMAK. HİÇ UNUTMUYORUM İLKOKUL 3. SINIFTA ÖĞRETMEN HERKESE "BÜYÜYÜNCE NE OLACAKSON?" DİYE SORDUĞUNDA BENİM CEVABIM "ANNE OLACAĞIM" OLMUȘTU. BÜTÜN SINIF GÜLMÜȘTÜ. İȘTE O GÜN BUGÜN AMA ANNE OLAMIYORUM. RABBİM KİM NEYİ ÇOK İSTERSE ONUNLA İMTİHAN EDERMİȘ. YA NASİP
Ben bugüne kadar ne istediysem onunla sınandım. Evet 2 gun once kan verdim adetimin gecikmede 8. Gunu. Kan verdigimde 0.2 cikti. Umutlandim. Yine olmamis. Rabbim hak etmeyene veriyor iste.
Dua kaderi degistirmiyor ama tabiki tek tesellimiz dua. Rabbimize siginiyoruz. İnșallah Rabbim sana bana butun isteyenlere verir kisa zamanda5 ay çok kısa bir süre. Ben neredeyse 3 yıllık evliyim. Nasibi ne zamansa o zaman gelecek dünyaya. Duaya sarıl ve Allah’tan dile. Muhakkak ki doğru zamanda rabbim onu sana yollayacak.
Tabiki oyle ama iște insan nefis. Herkesin bi hayali vardir ya benimkide bu iste. Napim gonulBence öyle düşünmemelisin. Evlat bu dünyada bizim mükafatımız da olabilir imtihanımız da olabilir. Bize şükredip sabredip Allah’tan dilemek düşer.
Cok isteyince olmuyormus oyle diyolar beklemedigin bir vakit hamile kaliniyormusHepimizin istegi anne olmak isteyince olmuyor ben bunu anladim
Surekli onu dusunme illa olsun deme sonucta Allah nasip ettiği zaman olacak en azından 6 ayı doldur doktora git bence bi sorun var mı yok mu ona göre çaresine bakarsın sendeBen bugüne kadar ne istediysem onunla sınandım. Evet 2 gun once kan verdim adetimin gecikmede 8. Gunu. Kan verdigimde 0.2 cikti. Umutlandim. Yine olmamis. Rabbim hak etmeyene veriyor iste.
Ben bugüne kadar ne istediysem onunla sınandım. Evet 2 gun once kan verdim adetimin gecikmede 8. Gunu. Kan verdigimde 0.2 cikti. Umutlandim. Yine olmamis. Rabbim hak etmeyene veriyor iste.
Elden baska bisey gelmezki zaten baska napim oyle yapcam artik5 ay çok erken umutsuzluğa kapılmak için, hepimiz birşeylerle sınanıyoruz 18 ay bekledim ben.. Şuan sizin daha cicim aylarında olmanız gerekirken neden bebeğim olmuyor piskolojisine girip yıpratmayın kendinizi. Doktora gitseniz dahi 1 sene dolmadan sizi ciddiye almayacaktır pozitif olun evliliğinizin tadını çıkarın. Rabbim ne zaman nasip edeceğini biliyor.
Bende ona innaiyorum aynenCok isteyince olmuyormus oyle diyolar beklemedigin bir vakit hamile kaliniyormus
Ben kontrolumu oldum vajinal ultrasonla vs hep bakildi sikinti yok dedi doktorSurekli onu dusunme illa olsun deme sonucta Allah nasip ettiği zaman olacak en azından 6 ayı doldur doktora git bence bi sorun var mı yok mu ona göre çaresine bakarsın sende
Eșimi bilmiyorum ama bende bir sorun yok nasipCanım 5 ay çok erken , bu kadar karamsar olma .Ama için rahat edecekse eşin ve sen hastaneye gidip gerekli tahlilleri yaptırın .Bi sorun yoksa kafanız rahat eder .Ha varsa oma göre tedavinizi olursunuz , kafanda rahat olur en azından
hormontesti yaptir adetin 3.gunuBen kontrolumu oldum vajinal ultrasonla vs hep bakildi sikinti yok dedi doktor
yanlıs mı anladım? 5 aylık evlisiniz ve 5 aydır cocugunuz olmuyor diye sınandığınızı mı duşünüyorsunuz? Burada yıllarca ugrasmıs, evlat özlemi çeken insanlar var!!! lütfen o insanların bu ugraslarıyla dalga gecer gibi konusmayınız!!! yıllarca ugrastım ben. Yemediğim hormon kalmadı... Sizin kadar umutsuzluga düşmedim. Rica ediyorum insanları kızdırmayın5 AYLIK EVLİYİM. VE ÇOCUKLUKTAN BERİ HAYALİMDİ ANNE OLMAK. HİÇ UNUTMUYORUM İLKOKUL 3. SINIFTA ÖĞRETMEN HERKESE "BÜYÜYÜNCE NE OLACAKSON?" DİYE SORDUĞUNDA BENİM CEVABIM "ANNE OLACAĞIM" OLMUȘTU. BÜTÜN SINIF GÜLMÜȘTÜ. İȘTE O GÜN BUGÜN AMA ANNE OLAMIYORUM. RABBİM KİM NEYİ ÇOK İSTERSE ONUNLA İMTİHAN EDERMİȘ. YA NASİP
yaş kaç kucukse dertlencek birsey yokEșimi bilmiyorum ama bende bir sorun yok nasip
1 sene gecsin diyolar ama simdi yeniyiz esime gidip sperm testi yaptir nasil deyim kirilir belkihormontesti yaptir adetin 3.gunu
Esinde sperm testi yaptirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?