Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür canım ne güzel geçmiş hiç üzmemiş annesinü minik sağlıklada gelsin
Hiç hakkını yiyemem oğluşun başından beri hiç yormadı üzmedi inşallah böyle devam eder sen de inşallah güzel haberler alırsın sonra da çok rahat çok keyifli bir hamilelik geçirirsin inşallah

Ay inşallah canım benim. İnşallah dediğin gibi bende nasip olur sonrasıda çok rahat geçer

Mide bulantım var yemeklerden sonra güzel ama çok şükür her hastaneye gidişimde bi heycan oluyor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Selam kuzum, ah o bulantılar umarım fazla ağır geçirmiyosundur. Ben 5 kilo vermiştim yemek yemeyi cidden özlemiştim şimdi tadını çıkara çıkara yiyorum Allah sabır versin. Mutlaka sabahları hemen içini bastıracak şeyler yemeye çalış.

Ben 1 kg almışım bulantıya rağmen

Kuzum naptın nasıl gidiyor
İyiyim canım napayım ilaçlara devam. Biryandan evi toparlamaya çalışıyorum. Cuma kontrolüm var. En son gittiğimde doktor pek beğenmedi rahim kalınlığını. Eğer cuma toparlamış olursa salı günü transfer inşallah. Toparlamadıysa iptal olucak heralde

İnşallah toplamıştır kuzum hayırlı haberlerini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…