Hiç hakkını yiyemem oğluşun başından beri hiç yormadı üzmedi inşallah böyle devam ederÇok şükür canım ne güzel geçmiş hiç üzmemiş annesinü minik sağlıklada gelsin
Ay inşallah canım benim. İnşallah dediğin gibi bende nasip olur sonrasıda çok rahat geçerHiç hakkını yiyemem oğluşun başından beri hiç yormadı üzmedi inşallah böyle devam edersen de inşallah güzel haberler alırsın sonra da çok rahat çok keyifli bir hamilelik geçirirsin inşallah
Çok şükür teyzesi biraz büyümüşüzİnşallah canım maşallah büyümüş senin bebişte
Gittinmi birdaha kontrole falan canımÇok şükür teyzesi biraz büyümüşüz
Cuma günü gittim kuzumGittinmi birdaha kontrole falan canım
Hastaneyi değiştirdin mi canımCuma günü gittim kuzum
Cuma günü kaşık ağrılarım oldu çok korktum Ersoy’a gittim kuzum orda bakıldıCuma günü gittim kuzum
Allah yardımcın olsun kuzum inşallah senin de güzel haberlerini alacağızKızlar bende transfere hazırlanıyorum bugün başladık rahimi hazırlamaya nasipse bir aksilik çıkmazsa 20 gün içinde olur
Sen nasılsın?Bebiş nasıl?Nasıl geçiyor hamilelik?Cuma günü kaşık ağrılarım oldu çok korktum Ersoy’a gittim kuzum orda bakıldı
Mide bulantım var yemeklerden sonra güzel ama çok şükür her hastaneye gidişimde bi heycan oluyorSen nasılsın?Bebiş nasıl?Nasıl geçiyor hamilelik?
Selam kuzum, ah o bulantılarMide bulantım var yemeklerden sonra güzel ama çok şükür her hastaneye gidişimde bi heycan oluyorrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahAllah yardımcın olsun kuzum inşallah senin de güzel haberlerini alacağız
Ben 1 kg almışım bulantıya rağmenSelam kuzum, ah o bulantılarumarım fazla ağır geçirmiyosundur. Ben 5 kilo vermiştim yemek yemeyi cidden özlemiştim şimdi tadını çıkara çıkara yiyorum Allah sabır versin. Mutlaka sabahları hemen içini bastıracak şeyler yemeye çalış.
Kuzum naptın nasıl gidiyorGittinmi birdaha kontrole falan canım
İyiyim canım napayım ilaçlara devam. Biryandan evi toparlamaya çalışıyorum. Cuma kontrolüm var. En son gittiğimde doktor pek beğenmedi rahim kalınlığını. Eğer cuma toparlamış olursa salı günü transfer inşallah. Toparlamadıysa iptal olucak heraldeKuzum naptın nasıl gidiyor
İnşallah toplamıştır kuzum hayırlı haberlerini alırız inşallahİyiyim canım napayım ilaçlara devam. Biryandan evi toparlamaya çalışıyorum. Cuma kontrolüm var. En son gittiğimde doktor pek beğenmedi rahim kalınlığını. Eğer cuma toparlamış olursa salı günü transfer inşallah. Toparlamadıysa iptal olucak heralde
İnşallau canım sağolasın senin masıl gidiyorİnşallah toplamıştır kuzum hayırlı haberlerini alırız inşallah
bu aralar biraz sıkıntılar yaşıyorum yarın 2li tarama testi için hastaneye gidicem inşallahİnşallau canım sağolasın senin masıl gidiyor
Nasıl sıkıntılar canımbu aralar biraz sıkıntılar yaşıyorum yarın 2li tarama testi için hastaneye gidicem inşallah
Kendimi yormuştum lekelenmem oldu birazNasıl sıkıntılar canım