O test atmıştım ya adet günü tekrar yaptım silik çizgi çıktı tahlil verdim 107 çıktıHayırlı olsun canım çok sevindim kaç haftalık bebiş
6+6 haftalık usgye göre sat göre 8+1
Çok iyi canım ben de adetten 1 gün önce 54 ile öğrenmiştim keseyi bebeği gördünüz müO test atmıştım ya adet günü tekrar yaptım silik çizgi çıktı tahlil verdim 107 çıktı
Gördük çok şükür geçen cuma kalp atışını duyduk şuan nokta kadarÇok iyi canım ben de adetten 1 gün önce 54 ile öğrenmiştim keseyi bebeği gördünüz mü
Tekrar hayırlı olsun bebeğin canım bir boğa Burcu olarak annesini hiç yormayacak üzmeyecek bir bebek geliyor diyebilirimGördük çok şükür geçen cuma kalp atışını duyduk şuan nokta kadarayın 13 ünde tekrar gidicem inşallah tahlil istediler onları verdim yarın sonuçları göstercem
İnşallah kuzum hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde ilerler inşallah gebeliğim rabbim gerçekten isteyen herkese nasip etsin inşallah ben yoktur diye yapmıştım testi böyle çıktı çok garipti sizede demiştim yoktur hiç belirtim yok diye zaten hamileliğimi öğrendim belirtiler öyle başladı resmenTekrar hayırlı olsun bebeğin canım bir boğa Burcu olarak annesini hiç yormayacak üzmeyecek bir bebek geliyor diyebiliriminşallah sağlıkla ilerleyen rahat bir hamileliğin olur
AAAAAA anaammm çok sevindimmmmm yaaaİnşallah kuzum hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde ilerler inşallah gebeliğim rabbim gerçekten isteyen herkese nasip etsin inşallah ben yoktur diye yapmıştım testi böyle çıktı çok garipti sizede demiştim yoktur hiç belirtim yok diye zaten hamileliğimi öğrendim belirtiler öyle başladı resmen
Teşekkür ederim bebeğim aminnnn hepiniz dualarımdasınız rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAAAAAA anaammm çok sevindimmmmm yaaarabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canimmmm cok sevindimmm maşallah subhanallahTeşekkür ederim bebeğim aminnnn hepiniz dualarımdasınız rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin kuzum inşallahCanimmmm cok sevindimmm maşallah subhanallahsağ sağlim kucağına al inşallah
Yaaa bu çoook güzel bir haber bu.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❣
Amin inşallahYaaa bu çoook güzel bir haber bu.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❣
Ayyyy güzel haberlerle inşallah bebeğimKızlar bende transfere hazırlanıyorum bugün başladık rahimi hazırlamaya nasipse bir aksilik çıkmazsa 20 gün içinde olur
İnşallah canım maşallah büyümüş senin bebişteAyyyy güzel haberlerle inşallah bebeğim
Güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar bende transfere hazırlanıyorum bugün başladık rahimi hazırlamaya nasipse bir aksilik çıkmazsa 20 gün içinde olur
İnşallah canım dualarınıza talibimGüzel haberlerini bekliyoruz canım
Hiç merak etme canım dualarımda olacaksınİnşallah canım dualarınıza talibim
Sen nasılsın doğum yaklaşmış maşallah
Yatarakmu geçiriyorsun canım. Çok şükür ama buralara kadar gelmişsin artık korkmaHiç merak etme canım dualarımda olacaksın
Ben de şaka maka 31 i bitiriyorum 2 hafta daha dayansak yeter şimdilik sorun yok güzel devam ediyor ama sanki her an bir şey olacakmış duygusu geçmiyor
Yatmama gerek kalmadı Allahtan doktor hatta yürüyüş bile yap dedi yarı yatıyorum yarı ayaktayım ilk hamileliğimde olan durum tekrar etmedi bunda AllahtanYatarakmu geçiriyorsun canım. Çok şükür ama buralara kadar gelmişsin artık korkma
Çok şükür canım ne güzel geçmiş hiç üzmemiş annesinü minik sağlıklada gelsinYatmama gerek kalmadı Allahtan doktor hatta yürüyüş bile yap dedi yarı yatıyorum yarı ayaktayım ilk hamileliğimde olan durum tekrar etmedi bunda Allahtan