Öyle canım inşallah negatif olana kadar regl olmamda şimdiÇok geçmiş olsun canım ortalıkta bir salgın var.Cumaya negatif olur inşallah sen gönlünü ferah tut.Dediğim gibi bunda da bi hayır vardır
Amin inşallahMaşallah sizeZaman nasıl hızlı geçiyor.kusmalarda bir an önce geçer inşallah
İnşallah canım benim olumlu düşünelimÖyle canım inşallah negatif olana kadar regl olmamda şimdi
Bize bol bol dua et kuzumAmin inşallah
Ediyorum ediyorum isteyen herkese özellikle ediyorum kuzum rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eylesin inşallahBize bol bol dua et kuzum
Amin canın inşallah Allah razı olsunEdiyorum ediyorum isteyen herkese özellikle ediyorum kuzum rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eylesin inşallah
Hadi hayırlı haberlerle inşallah kuzumçarşamba doktora gittim kızlar aşılama yapılacak famera verdi reglin 2.günü başlamamı istedi
Canım merak ettim var mı bir gelişmeÖyle canım inşallah negatif olana kadar regl olmamda şimdi
Yok canım malesef transfer oldum ama kaybettim onuda. Bir düre düşünmüyorum hiçbirşeyCanım merak ettim var mı bir gelişme
Hayırlısı olsun canım inşallah en doğru zamanda en güzeli em hayırlısı seni bulacaktırYok canım malesef transfer oldum ama kaybettim onuda. Bir düre düşünmüyorum hiçbirşey
canım cok buyuk gecmıs olsun senın hangı genınde pıhtılasma var ?Bak sana ne dicem
Ben ilk iki gebelikte hiç kalbini duymadık
7.8 haftalarda kürtaj
Sonra genetik test yapıldı pıhtılaşma çıktı kadın doğumcu aha işte sorun bu dedi ama başka Bi sorun çıktı
Rezervim bitmek üzre çıktı
Klomen kullandırdı 3 gün ilişki gebe kaldım
Hemen coraspirin oksapar başladı
6.haftada kalbini duyduk eşim ve ben nasıl ağlıyoruz
Dr diyo kaçışın yok bu defa bu bebeği doğruvaksn
Biz dedik sorun pıhtılaşmaymış tamm oldu derin Bi oh
3 hafta sonra kontrol bir şok daha bebeğin gelişimi kalbini duyduğumuz haftada kalmış kalbi durmuş
4.de araştırmadoğım şey yapmadığım kür kalmadı
Yok iğne dozu mu az geldi yok benim vücudum mu öldürüyor
Dozu artırdık prednol da kullandk sonuç yine aynı
Sağolasıncanım cok buyuk gecmıs olsun senın hangı genınde pıhtılasma var ?
bende 1kımyasal-1 dıs geebelık yasadım ..
sonra tup bebek denedık oda mol gebelık-uzum gebelıgı oldu..buna kromoozm kaynaklı dedı doktorum ..
neyse ben pıhtılasma testı zaten kımyasal sonrası yaptırmıstım..
mhtfr A1298C homozıgot ve fatkör V: heterezigot çıktı ..
ama tup bebek doktoru bana ıgne yada aspırın vermedı gerek yok dedı..
neyse ben mol gebelık ıcın baska hastanede kurtaj oldum, cumartesı gunu doktorum pıhtılasma testıme baktı ve senın gene kalmadan aspırın kaldıktan sonrada ıgne kullanman lazım dedı
acaba benımde mı senelerdır hamıle kalamama sebebbım, kımyasalım ve dıs gebelıgım bu yuden
çok sagol canım ,Sağolasın
Sana da geçmiş olsun
Doktorunu bulmak gerçekten önemli
Ben bulamadm
Artık hamile de kalamıyorum
Mtrhf C677t heterezigot
Pai 4g 4g homozigot
Belki de dediği gibi gebe kalmadan önce ilaç kullanmalısın
Aminn hepimiz içinçok sagol canım ,
Ahh ahhh,
ınsallah kalırsın kuzum ya, Rabbımın mucızesı sonsuzdur..
Allahım hepımızı ıyı ınsanlarla karsılasıtırsın ve saglıklı gebelıkler versın,hayırla ınsallahh...
21 ile 35 gün arasında olması normal adet döngüsü olarak kabul edilir hamile kalabilirsin bu sorun doğurmaz.Kizlar ben araniza yeni katildim. Baya uzun zaman önce acilmiş bu konu yazmak istedim benim adet dönemimle beraber toplam 24 gün sürüyor yani 17 gün temiz kalabiliyorum aranizda böyle olupta hamile olan yada benim gibi olan var mi doktora gittim hormon testlerim normal ama 6 aydir hic korunmadigimiz halde hamile olmadim. Kafam cok karisik