Yok tekrarlamadım adet günümü bekliyorumİnşallah az kalmış tekrarladın mı fark var mı
Oo maşallah ismiyle yaşasın teoman beyO kadar kız hissettim ama tutmadı erkek bebiş isim de Teoman olacak
Çok hatırlamıyorum canım ne desem yalan olacak
Canım naptın testi tekrar ettinmi.Yok tekrarlamadım adet günümü bekliyorum
Yok aşkısı eşime dedim eczane kapanmamışsa alcak sabah yada bu akşam yaparım tekrar yok ama eminim aklım kalmasın ona göre sigarayı bırakcamCanım naptın testi tekrar ettinmi.
Hogwarts ben
Hiç belli olmaz canım sen yinede öyle çok içme sigarayı yap testini yarınmı regl gününYok aşkısı eşime dedim eczane kapanmamışsa alcak sabah yada bu akşam yaparım tekrar yok ama eminim aklım kalmasın ona göre sigarayı bırakcam
Merhaba canım evet oldum ameliyat. Regl bekliyorum tekrardan rahim filmi çekilicemCookiie selam kuzumm, nasilsin ? Sende son durumlar ne ? En son ameliyat olacaksın diye okumuştum ?
Geçmiş olsun kuzum nasılsınMerhaba canım evet oldum ameliyat. Regl bekliyorum tekrardan rahim filmi çekilicem
İyiyim çok şükür canım bir sıkıntım yok ilk günler biraz ağrım vardı gecti. İnşallah filmden iyi sonuç alırsam daha iyi olucam. Filme göre tekrar ameliyat gerekebilirmiş çübküGeçmiş olsun kuzum nasılsın
Sen daha önce rahim filmi çekilmemişmiydin kuzumİyiyim çok şükür canım bir sıkıntım yok ilk günler biraz ağrım vardı gecti. İnşallah filmden iyi sonuç alırsam daha iyi olucam. Filme göre tekrar ameliyat gerekebilirmiş çübkü
Çekildim canım ameliyattan sonra tekrar istedi doktor bir kusur falan kaldımı diye kaldıysa ameliyatı tekrarlıycakSen daha önce rahim filmi çekilmemişmiydin kuzum
İnşallah kalmamıştır kuzum haber ver olur muÇekildim canım ameliyattan sonra tekrar istedi doktor bir kusur falan kaldımı diye kaldıysa ameliyatı tekrarlıycak
İnşallah canım veririmntabiİnşallah kalmamıştır kuzum haber ver olur mu
Kızlar nasılsınız ?İnşallah canım veririmntabi
İyiyim canım sen nasılsınKızlar nasılsınız ?
Merhaba tüpünüz açıldıktan kaç ay sonra hamile kaldınız acaba açılan tüple mi hamile kaldınızben Klomen kullanıyorum, femaraya benzer. 3. ay denemesi bu ay, haftaya test yapıcam. doktor tavsiye etmeden bu sitede HSG çektirenlerden esinlenip ben de tüp kontrolü yaptırdım, bir tüpüm kapalı çıktı. Bence haplardan önce HSG yaptırmanda fayda var.. Bol şans sana :)
Hayırlı olsun canım çok sevindim kaç haftalık bebiş
6+6 haftalık usgye göre sat göre 8+1Hayırlı olsun canım çok sevindim kaç haftalık bebiş