Az kaldı zaten canım normalmi düşünüyorsun sezeryanmı. Ay doğduktan sonrada uykular olmucakBen gece yatmadan vajinal gündüz hap olarak alıyorum allahım evde Leyla Leyla dolaşıyorum 2-3 saatbaşta sadece gece yatarken kullanıyordum o zaman güzel mis gibi uyku çekiyordum şu an zaten gece uykuları saçma sapan bir şeye dönüştü
Normal doğumu gözüm çok kesmiyor ya Sezeryan düşünüyorum daha hiç konuşmadık doktorla herhalde 3 hafta sonra konuşuruz doğum sonrası süreç bakalım artık bir boğa olarak uyumak tembellik yapmak hayat felsefem tembelliğimden 30 a kadar çocuk düşünmedimAz kaldı zaten canım normalmi düşünüyorsun sezeryanmı. Ay doğduktan sonrada uykular olmucak
O zaman 4 haftaya gelir canım sezeryan istersen Allahın izniyleNormal doğumu gözüm çok kesmiyor ya Sezeryan düşünüyorum daha hiç konuşmadık doktorla herhalde 3 hafta sonra konuşuruz doğum sonrası süreç bakalım artık bir boğa olarak uyumak tembellik yapmak hayat felsefem tembelliğimden 30 a kadar çocuk düşünmedim
Ay amin canım inşallahMide bulantım var yemeklerden sonra güzel ama çok şükür her hastaneye gidişimde bi heycan oluyorrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım sen ne durumdasın ne yapıyorsunAy amin canım inşallah
Merhaba kızlar ben dün hamilelik belirtisi gördüm ve yine salak gibi umutlandım kadın doğuma gittim ultrasonda yumurta tembelliği var dedi folidoce verdi sizce hamile kalmaya engel mi hap hızlandırır mı işe yarayan var mı dün ağlamaktan perişan oldumCanım sen ne durumdasın ne yapıyorsun
Folidoce folikasit. Yumurtayı hızlandorırmı bilmiyorumMerhaba kızlar ben dün hamilelik belirtisi gördüm ve yine salak gibi umutlandım kadın doğuma gittim ultrasonda yumurta tembelliği var dedi folidoce verdi sizce hamile kalmaya engel mi hap hızlandırır mı işe yarayan var mı dün ağlamaktan perişan oldum
Enfeksiyon falan olmuş olabilirmisiniz yada üşütmüşKızlar günaydınn reglim cumartesi bitti bugun sağ kasığım ağrıyor neden olabilir yumurtlama olucagını sanmıyorum henüz yeni bitti
Son zamanlar olduğu için hem biraz zorluyor hem de heyecanlı geçiyor
Şükür kuzum bizde bugün cinsiyeti öğrendik arel bey geliyor inşallah sen naptın haberler sende inşallah
Hayırlı olsun canım oğlunŞükür kuzum bizde bugün cinsiyeti öğrendik arel bey geliyor inşallah sen naptın haberler sende inşallah
Oyy maşallah gelmiş ya kız ne heyecanlıdor şimdiSon zamanlar olduğu için hem biraz zorluyor hem de heyecanlı geçiyoryarın gün alacağız canım büyük ihtimalle haftaya olacak doğum sen neler yapıyorsun var mı bir gelişme
Oy maşallah oğluşuna canımŞükür kuzum bizde bugün cinsiyeti öğrendik arel bey geliyor inşallah sen naptın haberler sende inşallah
üşüttüm galibaaEnfeksiyon falan olmuş olabilirmisiniz yada üşütmüş
Amin kuzum inşallahHayırlı olsun canım oğlun
Oy maşallah oğluşuna canımbende bir haber yok hala canım
Söktücü kullandım 15 gün oldu biteli daha gelen giden yok yarın doktor çağırdı bakalım nerde bu regl bakcakAmin kuzum inşallah
ne zaman netlik kazanacak ne yaptın kuzum
İnşallah bir an önce olursun da ona göre başlarlar canımOyy maşallah gelmiş ya kız ne heyecanlıdor şimdi
Ben tarlusala rağmen adet olmadım hala yarın muayeneye gitcem bakalım