Oyy maşallah canım ya ne heyecanlı şimdi hazırlanmaya başlarsınİnşallah bir an önce olursun da ona göre başlarlar canım
Biz de günümüzü aldık 8 Aralık perşembe günü olacak doğum
Birde ne regl me bebek göremeyenler varRegl ile geçen 15 aykoştum da geldim kızlarrrr
Bir de reglleri düzenli olup bebek göremeyenler varBirde ne regl me bebek göremeyenler var
Hoşgeldinn
Allah hepimizin yardımcısı olsunBir de reglleri düzenli olup bebek göremeyenler var
Bir kez femara kullandim tutmadi rahim filmi cektirecegim canimAllah hepimizin yardımcısı olsunbir tedavi falan görüyormusun
Çektir canım filmi mutlaka bence deBir kez femara kullandim tutmadi rahim filmi cektirecegim canim
Ben de en son üniversite hastanesine doktora gitmiştim aşılama dedi burda yapılmıyormuş Ankara şehir hastanesini önerdi ama özel doktor araştırıyorum bu ay içersinde bi doktora karar verip başlayacağızCanım sen ne durumdasın ne yapıyorsun
Hayırlı olsun canımŞükür kuzum bizde bugün cinsiyeti öğrendik arel bey geliyor inşallah sen naptın haberler sende inşallah
Aşılamayamı canımBen de en son üniversite hastanesine doktora gitmiştim aşılama dedi burda yapılmıyormuş Ankara şehir hastanesini önerdi ama özel doktor araştırıyorum bu ay içersinde bi doktora karar verip başlayacağız
Teşekkür ederim kuzum inşallah sizdende yakında güzel haberler alırızHayırlı olsun canım
Evet canım yarın 13.30 da randevum var bakalım ne diyecek doktor. sen de durumlar nasıl peki kuzucumAşılamayamı canım
Amin inşallah kuzum.nasılsın nasıl gidiyor hamişlik?Teşekkür ederim kuzum inşallah sizdende yakında güzel haberler alırız
İniallah güzel geçsin canım güzel haberlerini bekliyoruzEvet canım yarın 13.30 da randevum var bakalım ne diyecek doktor. sen de durumlar nasıl peki kuzucum
İniallah güzel geçsin canım güzel haberlerini bekliyoruz
Benim bugün transferim olcaktı normalde ama dün son dakika covid testim pozitif çıktı o yüzden iptal edildi
İnşallah bebişimİniallah güzel geçsin canım güzel haberlerini bekliyoruz
Benim bugün transferim olcaktı normalde ama dün son dakika covid testim pozitif çıktı o yüzden iptal edildi
Sağolasın canım. 1 hafta önce griptim ben kontrolde de 1 gün ertelemişti doktorum transferi gripsen eğer düzelirsin dedi. Düzelmiştim de hiç tahmin etmiyordum Ama son gün hastane prosedürü covid testi istiyor. Ve testte pozitif çıktım. Yani öyleysem bile geçirmiştim aslında hastalığın 8 veya 9. Gününde test vermiş oldum ona rağmen pozitif çıktı bende şaşırdım ama vardır herşeyde bir hayır diyorum şimdi karantina sürecindeyim işte 5 günmüş cuma bitmiş oluyor cumartesi tekrar test vericem inşallah negatif çıkarda o aralarda da regl olursam yeniden başlıcazİnşallah bebişimHer şeyde vardır bi hayır kuzum geç olsun güç olmasın.Çok geçmiş olsun önemli olan senin sağlığın . Nasılsın oyan peki ?
Çok şükür kuzum 21 haftalık olduk işte bizde kilo akımıyla iştah ve kusmayla yola devamAmin inşallah kuzum.nasılsın nasıl gidiyor hamişlik?
Çok geçmiş olsun canım ortalıkta bir salgın var.Cumaya negatif olur inşallah sen gönlünü ferah tut.Dediğim gibi bunda da bi hayır vardırSağolasın canım. 1 hafta önce griptim ben kontrolde de 1 gün ertelemişti doktorum transferi gripsen eğer düzelirsin dedi. Düzelmiştim de hiç tahmin etmiyordum Ama son gün hastane prosedürü covid testi istiyor. Ve testte pozitif çıktım. Yani öyleysem bile geçirmiştim aslında hastalığın 8 veya 9. Gününde test vermiş oldum ona rağmen pozitif çıktı bende şaşırdım ama vardır herşeyde bir hayır diyorum şimdi karantina sürecindeyim işte 5 günmüş cuma bitmiş oluyor cumartesi tekrar test vericem inşallah negatif çıkarda o aralarda da regl olursam yeniden başlıcaz
Maşallah sizeÇok şükür kuzum 21 haftalık olduk işte bizde kilo akımıyla iştah ve kusmayla yola devam