Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılamayamı canım

Evet canım yarın 13.30 da randevum var bakalım ne diyecek doktor. sen de durumlar nasıl peki kuzucum
İniallah güzel geçsin canım güzel haberlerini bekliyoruz
Benim bugün transferim olcaktı normalde ama dün son dakika covid testim pozitif çıktı o yüzden iptal edildi

İniallah güzel geçsin canım güzel haberlerini bekliyoruz
Benim bugün transferim olcaktı normalde ama dün son dakika covid testim pozitif çıktı o yüzden iptal edildi
İnşallah bebişim Her şeyde vardır bi hayır kuzum geç olsun güç olmasın.Çok geçmiş olsun önemli olan senin sağlığın . Nasılsın oyan peki ?

İnşallah bebişim Her şeyde vardır bi hayır kuzum geç olsun güç olmasın.Çok geçmiş olsun önemli olan senin sağlığın . Nasılsın oyan peki ?
Sağolasın canım. 1 hafta önce griptim ben kontrolde de 1 gün ertelemişti doktorum transferi gripsen eğer düzelirsin dedi. Düzelmiştim de hiç tahmin etmiyordum Ama son gün hastane prosedürü covid testi istiyor. Ve testte pozitif çıktım. Yani öyleysem bile geçirmiştim aslında hastalığın 8 veya 9. Gününde test vermiş oldum ona rağmen pozitif çıktı bende şaşırdım ama vardır herşeyde bir hayır diyorum şimdi karantina sürecindeyim işte 5 günmüş cuma bitmiş oluyor cumartesi tekrar test vericem inşallah negatif çıkarda o aralarda da regl olursam yeniden başlıcaz

Çok geçmiş olsun canım ortalıkta bir salgın var.Cumaya negatif olur inşallah sen gönlünü ferah tut.Dediğim gibi bunda da bi hayır vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…