Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendimi yormuştum lekelenmem oldu biraz ama şükür düzeldi
Benim de lekelenme gibi geliyordu 8. Haftaya kadar açık kahveydi rengi ilaç kullanamıştım sonra kesilmişti ama olabiliyor canım progestan mı verdi

Progestan yoldaşım oldu benim 13. Haftadan beri kullanıyorum günde 2 kez kullanıyorum dört gözle bırakacağım günü bekliyorum ama iyiki var
200lüğü çok seviyorum. Çok güzel yapıyordu beni içip hemen uykuya

Reçetesiz veriyorlar mı onu y benim bitmek üzere yazdırmamı gerek yoksa
Veriliyor canım ama tabi daha yüksek fiyatlı oluyor. Sağlık ocağı yazıyormuş diye bir duydum ama emin değilim

İnşallah canım sağolasın. Tam transfer gününü aldık ilaçlar yazıldı. Hiç olmayan şey yumurtlayacağım tuttu
Hay Allah nasıl bir şans bu ama vardır bunda bir hayır canım az daha bekleyeceksiniz

200lüğü çok seviyorum. Çok güzel yapıyordu beni içip hemen uykuya
Ben gece yatmadan vajinal gündüz hap olarak alıyorum allahım evde Leyla Leyla dolaşıyorum 2-3 saat başta sadece gece yatarken kullanıyordum o zaman güzel mis gibi uyku çekiyordum şu an zaten gece uykuları saçma sapan bir şeye dönüştü

Hay Allah nasıl bir şans bu ama vardır bunda bir hayır canım az daha bekleyeceksiniz
Evet evet canım. Zaten söylemiştim rahim az kalınlaşmıştı. O gün muayeneye giderken hep dua ettim. Olmayacak birşeyse olmasın ne hayırlısıysa o olsun diye. Ben diyorum embriyom boşa gideceğine 1 ay ertelensin birşey olmaz. İnşallah önümüzdeki ay daha güzel sonuç alırız canım. Hep bir hayır olduğunu düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…