- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Aa yorma sakın canım kendini yat dinlen doktoruna söyledinmiKendimi yormuştum lekelenmem oldu biraz ama şükür düzeldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa yorma sakın canım kendini yat dinlen doktoruna söyledinmiKendimi yormuştum lekelenmem oldu biraz ama şükür düzeldi
Evet tedavi uyguladılarAa yorma sakın canım kendini yat dinlen doktoruna söyledinmi
Tamam canım sıkıntı olmamış çok şükür ki dikkat et yine senEvet tedavi uyguladılar
Ediyorum kuzum ama korktum baya yaTamam canım sıkıntı olmamış çok şükür ki dikkat et yine sen
Rabbim tekrarını yaşatmason canım stres yapma dikkatte et birdaha olmaz inşallahEdiyorum kuzum ama korktum baya ya
Amin Allah kimseye yaşatmasınRabbim tekrarını yaşatmason canım stres yapma dikkatte et birdaha olmaz inşallah
Benim de lekelenme gibi geliyordu 8. Haftaya kadar açık kahveydi rengi ilaç kullanamıştım sonra kesilmişti ama olabiliyor canım progestan mı verdiKendimi yormuştum lekelenmem oldu biraz ama şükür düzeldi
Sen bugün gideceksin değil mi canım hayırlı haberlerini bekliyoruz buraya da yazRabbim tekrarını yaşatmason canım stres yapma dikkatte et birdaha olmaz inşallah
Canım benim cumartesi iptal oldu transfer birdaha ki aya inşallahSen bugün gideceksin değil mi canım hayırlı haberlerini bekliyoruz buraya da yaz
Hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay güzel haberler gelirCanım benim cumartesi iptal oldu transfer birdaha ki aya inşallah
Aynen kuzum Progestan verdiBenim de lekelenme gibi geliyordu 8. Haftaya kadar açık kahveydi rengi ilaç kullanamıştım sonra kesilmişti ama olabiliyor canım progestan mı verdi
Aynen kuzum Progestan verdi
Progestan yoldaşım oldu benim 13. Haftadan beri kullanıyorum günde 2 kez kullanıyorum dört gözle bırakacağım günü bekliyorum ama iyiki varAynen kuzum Progestan verdi
İnşallah canım sağolasın. Tam transfer gününü aldık ilaçlar yazıldı. Hiç olmayan şey yumurtlayacağım tuttuHayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay güzel haberler gelir
Reçetesiz veriyorlar mı onu y benim bitmek üzere yazdırmamı gerek yoksaProgestan yoldaşım oldu benim 13. Haftadan beri kullanıyorum günde 2 kez kullanıyorum dört gözle bırakacağım günü bekliyorum ama iyiki var
200lüğü çok seviyorum. Çok güzel yapıyordu beni içip hemen uykuyaProgestan yoldaşım oldu benim 13. Haftadan beri kullanıyorum günde 2 kez kullanıyorum dört gözle bırakacağım günü bekliyorum ama iyiki var
Veriliyor canım ama tabi daha yüksek fiyatlı oluyor. Sağlık ocağı yazıyormuş diye bir duydum ama emin değilimReçetesiz veriyorlar mı onu y benim bitmek üzere yazdırmamı gerek yoksa
Hay Allah nasıl bir şans bu ama vardır bunda bir hayır canım az daha bekleyeceksinizİnşallah canım sağolasın. Tam transfer gününü aldık ilaçlar yazıldı. Hiç olmayan şey yumurtlayacağım tuttu
Reçetesiz 120 lira herhalde reçeteyle 20 lira sağlık ocağında yazdır canım boşuna fazladan vermeReçetesiz veriyorlar mı onu y benim bitmek üzere yazdırmamı gerek yoksa
Ben gece yatmadan vajinal gündüz hap olarak alıyorum allahım evde Leyla Leyla dolaşıyorum 2-3 saat başta sadece gece yatarken kullanıyordum o zaman güzel mis gibi uyku çekiyordum şu an zaten gece uykuları saçma sapan bir şeye dönüştü200lüğü çok seviyorum. Çok güzel yapıyordu beni içip hemen uykuya
Evet evet canım. Zaten söylemiştim rahim az kalınlaşmıştı. O gün muayeneye giderken hep dua ettim. Olmayacak birşeyse olmasın ne hayırlısıysa o olsun diye. Ben diyorum embriyom boşa gideceğine 1 ay ertelensin birşey olmaz. İnşallah önümüzdeki ay daha güzel sonuç alırız canım. Hep bir hayır olduğunu düşündümHay Allah nasıl bir şans bu ama vardır bunda bir hayır canım az daha bekleyeceksiniz