Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzucum klomen ya da femara kullanıp çatlatma iğnesi yaptırıcam

Kaçıncı gün gideyim aşkım 3 mü yine. Sıkıldım akışa bırakmaktan en azından çabalamak istiyorum
Kaçıncı günündesin bebeğim 2 3 fark etmez git öyle için daha rahat olur

Yarın tam gelirse tatlım pazartesi yada salı git daha benim de gelmedi
Tamam kuzum gidicem tedaviye başlat diycem ayrıca adet bitişi anestezili rahim filmi çektiricem olmuyo artık böyle canıma yetti valla. Olur heralde artık hem film hem ilaç daha ne yapayım

Tamam kuzum gidicem tedaviye başlat diycem ayrıca adet bitişi anestezili rahim filmi çektiricem olmuyo artık böyle canıma yetti valla. Olur heralde artık hem film hem ilaç daha ne yapayım
Aynen aşkım inşallah artık olsun

Canım rahim filmini özelde yaptır benden tavsiye devlette yaptıran arkadaşlarım çok canım yandı dedi bide eşinde sorun varsa direk tüp bebeğe git sperm testi sonucuyla ben direk tüp bebeğe gittim bana eşinde sorun yok aşılama denenecek 2 kere olmazsa tüp bebek dediler

Rahim filmi çekilen ay tedavi uygulanmaz diye bi şart yok dimi kuzucum
Ben doktora adetim düzensiz klomen kullansam en azından yumurtlama günümü bilirim olur mu dedim. Rahim filmi çektiğimiz ay herhangi bir şey uygulamıyoruz. Ov. Testiyle takip et demişti. Olmazsa sonraki ay klomen yaparız demişti. Benim düzenli bir döngüm olsaydı ben 6 ay kadar ilaçsız denerdim. 50 60 gün olunca insan çatlıyor artik. Bir ay daha beklesen daha iyi olmaz mi canim? Sende herhangi bir engel yok sonuçta. Ama tabi rahim filmi çektirelim kafam rahatlasın diyorsan o başka tabi. Bence şu klomen femara falan kullanılmadan önce kesinlikle rahim filmi çekilmeli. Hakkinda hayırlısı olsun InsaAllah. Tez zamanda kavus yavruna

Rahim filmi çekilen ay tedavi uygulanmaz diye bi şart yok dimi kuzucum
Canım yaa her doktor farklı davranıyor bu konularda kimi doktor hiç deneme bile yumurtalar radyasyon aldı diyor kimisi şansın yüksek değerlendir bu ayı diyor. O yüzden doktorunla konuş en başta bunları. Birde bence filmi özelde hatta bulunduğun yerde yakınında c kollu röntgen cihası varsa orda çektir canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…