Gerk yok bence drek git sen tatlımKızlar bu ay tekrar yumurta takibi yaptırmak istiyorum
Yok kuzucum klomen ya da femara kullanıp çatlatma iğnesi yaptırıcamOvülasyon testi değil demii kuzum benim tam bir bilgim yok
Kaçıncı gün gideyim aşkım 3 mü yine. Sıkıldım akışa bırakmaktan en azından çabalamak istiyorumGerk yok bence drek git sen tatlım
Evet 3. Günü git tatlımYok kuzucum klomen ya da femara kullanıp çatlatma iğnesi yaptırıcam
Kaçıncı gün gideyim aşkım 3 mü yine. Sıkıldım akışa bırakmaktan en azından çabalamak istiyorum
Canım kanla emin ol önce gebelik olmadığına ondan sonra adet smktürücü masaj deneYok canım kanda değil 2 gün önce idrar testi yapmıştım negatif
Benim doktor hiçbir zamaan yaptırmadı canım tahlilKızlar bu ay tekrar yumurta takibi yaptırmak istiyorum tekrar hormon tahlili gerekiyor mu?
Kaçıncı günündesin bebeğim 2 3 fark etmez git öyle için daha rahat olurYok kuzucum klomen ya da femara kullanıp çatlatma iğnesi yaptırıcam
Kaçıncı gün gideyim aşkım 3 mü yine. Sıkıldım akışa bırakmaktan en azından çabalamak istiyorum
Yarın 1.günü olcak muhtemelen kuzum daha gelemediKaçıncı günündesin bebeğim 2 3 fark etmez git öyle için daha rahat olur
Tamam bebeğim daha iyiCanım kanla emin ol önce gebelik olmadığına ondan sonra adet smktürücü masaj dene
Benim doktor hiçbir zamaan yaptırmadı canım tahlil
Tamam kuşumEvet 3. Günü git tatlım
Yarın tam gelirse tatlım pazartesi yada salı git daha benim de gelmediYarın 1.günü olcak muhtemelen kuzum daha gelemedi
Tamam bebeğim daha iyi
Tamam kuşum
Tamam kuzum gidicem tedaviye başlat diycem ayrıca adet bitişi anestezili rahim filmi çektiricem olmuyo artık böyle canıma yetti valla. Olur heralde artık hem film hem ilaç daha ne yapayımYarın tam gelirse tatlım pazartesi yada salı git daha benim de gelmedi
Aynen aşkım inşallah artık olsunTamam kuzum gidicem tedaviye başlat diycem ayrıca adet bitişi anestezili rahim filmi çektiricem olmuyo artık böyle canıma yetti valla. Olur heralde artık hem film hem ilaç daha ne yapayım
Inşallah canım benim aşılama olcaksa iğneye de başlarsınBen pazartesi kan vermeye gidicem kızlar bakalım neler olcak
Rahim filmi çekilen ay tedavi uygulanmaz diye bi şart yok dimi kuzucumAynen aşkım inşallah artık olsun
Aşılamaya başlıcak galiba bakalımInşallah canım benim aşılama olcaksa iğneye de başlarsın
Ben de burdaki devlet hastanesine mi gitsem diyorum tüp bebek bölümü feln var ama rahîm filmi anestezi olmadan yapılıyomuş bu da beni baya korkutuyo. Anestezili yaptırmam lazım yine olmazsa aşılamayı devlette istiyorum ben deAşılamaya başlıcak galiba bakalım
Canım rahim filmini özelde yaptır benden tavsiye devlette yaptıran arkadaşlarım çok canım yandı dedi bide eşinde sorun varsa direk tüp bebeğe git sperm testi sonucuyla ben direk tüp bebeğe gittim bana eşinde sorun yok aşılama denenecek 2 kere olmazsa tüp bebek dedilerBen de burdaki devlet hastanesine mi gitsem diyorum tüp bebek bölümü feln var ama rahîm filmi anestezi olmadan yapılıyomuş bu da beni baya korkutuyo. Anestezili yaptırmam lazım yine olmazsa aşılamayı devlette istiyorum ben de
Ben doktora adetim düzensiz klomen kullansam en azından yumurtlama günümü bilirim olur mu dedim. Rahim filmi çektiğimiz ay herhangi bir şey uygulamıyoruz. Ov. Testiyle takip et demişti. Olmazsa sonraki ay klomen yaparız demişti. Benim düzenli bir döngüm olsaydı ben 6 ay kadar ilaçsız denerdim. 50 60 gün olunca insan çatlıyor artik. Bir ay daha beklesen daha iyi olmaz mi canim? Sende herhangi bir engel yok sonuçta. Ama tabi rahim filmi çektirelim kafam rahatlasın diyorsan o başka tabi. Bence şu klomen femara falan kullanılmadan önce kesinlikle rahim filmi çekilmeli. Hakkinda hayırlısı olsun InsaAllah. Tez zamanda kavus yavrunaRahim filmi çekilen ay tedavi uygulanmaz diye bi şart yok dimi kuzucum
Tatlım öyle bi bilgim yok ama benim doktorum şansın yüksek oluyo demistiRahim filmi çekilen ay tedavi uygulanmaz diye bi şart yok dimi kuzucum
Inşallah tatlımAşılamaya başlıcak galiba bakalım
Canım yaa her doktor farklı davranıyor bu konularda kimi doktor hiç deneme bile yumurtalar radyasyon aldı diyor kimisi şansın yüksek değerlendir bu ayı diyor. O yüzden doktorunla konuş en başta bunları. Birde bence filmi özelde hatta bulunduğun yerde yakınında c kollu röntgen cihası varsa orda çektir canımmRahim filmi çekilen ay tedavi uygulanmaz diye bi şart yok dimi kuzucum
HormonlarınA baktırcaksın dimi canımmBen pazartesi kan vermeye gidicem kızlar bakalım neler olcak