Şuan anestezi ile çeken tek var canım o da nasıl çekiyo bilmiyorumCanım yaa her doktor farklı davranıyor bu konularda kimi doktor hiç deneme bile yumurtalar radyasyon aldı diyor kimisi şansın yüksek değerlendir bu ayı diyor. O yüzden doktorunla konuş en başta bunları. Birde bence filmi özelde hatta bulunduğun yerde yakınında c kollu röntgen cihası varsa orda çektir canımm
İşte şans yüksekken bi de düzenli takip edebilsem yani fazla yumurta oluşsa mis gibi olcakTatlım öyle bi bilgim yok ama benim doktorum şansın yüksek oluyo demisti
Beklemekten sıkıldım artık canım, aminn inşallah teşekkür ederimBen doktora adetim düzensiz klomen kullansam en azından yumurtlama günümü bilirim olur mu dedim. Rahim filmi çektiğimiz ay herhangi bir şey uygulamıyoruz. Ov. Testiyle takip et demişti. Olmazsa sonraki ay klomen yaparız demişti. Benim düzenli bir döngüm olsaydı ben 6 ay kadar ilaçsız denerdim. 50 60 gün olunca insan çatlıyor artik. Bir ay daha beklesen daha iyi olmaz mi canim? Sende herhangi bir engel yok sonuçta. Ama tabi rahim filmi çektirelim kafam rahatlasın diyorsan o başka tabi. Bence şu klomen femara falan kullanılmadan önce kesinlikle rahim filmi çekilmeli. Hakkinda hayırlısı olsun InsaAllah. Tez zamanda kavus yavruna
Sorun var ama tüp bebeklik değil canım basit bişey anca aşılama yapılır yani muhtemelen düzelmiştir bile ilaç kullandıCanım rahim filmini özelde yaptır benden tavsiye devlette yaptıran arkadaşlarım çok canım yandı dedi bide eşinde sorun varsa direk tüp bebeğe git sperm testi sonucuyla ben direk tüp bebeğe gittim bana eşinde sorun yok aşılama denenecek 2 kere olmazsa tüp bebek dediler
O zaman anestezi ile çekil canım ben normali nasıl bilmiyorum ama çekilen arkadaşlar çok zor olduğunu söylüyorlarŞuan anestezi ile çeken tek var canım o da nasıl çekiyo bilmiyorum
İşte şans yüksekken bi de düzenli takip edebilsem yani fazla yumurta oluşsa mis gibi olcak
Beklemekten sıkıldım artık canım, aminn inşallah teşekkür ederim
Öyle yapıcam canım ötekine cesaret edememO zaman anestezi ile çekil canım ben normali nasıl bilmiyorum ama çekilen arkadaşlar çok zor olduğunu söylüyorlar
İnşallah vesilen olsun bu ay güzel haberin olsun canımÖyle yapıcam canım ötekine cesaret edemem
Hiç sanmıyorum canım olmayacağına eminim de filmi çektirip üstüme düşen her şeyi bitirmiş olmak istiyorum sadeceİnşallah vesilen olsun bu ay güzel haberin olsun canım
Hiç belli olmaz canım en umutsuz olduğumuz anda umutlarımızı yeşerten Allah varHiç sanmıyorum canım olmayacağına eminim de filmi çektirip üstüme düşen her şeyi bitirmiş olmak istiyorum sadece
E bu adet bitimiyle onu yaptır canım sonra kendi doktorunla devam et. Doktoruna söyle böy böyle bişey varmış onu öektiricem deExem foam yöntemi varmış kızlar. Ağrısız radyasyonsuz ultrasonda görüntüleniyomuş ve daha iyi bi sıvı kullanılıp yapışıklık varsa açılıyomuş. Bi muayenehanede yapılıyo şuan bulunduğum yerde ama yumurta takibi için uzak o doktor. Kendi doktorumla ilaç başlayıp adet bitişi de o yöntemle tüpleri görüntületicem radyasyon almadan anestezi almadanYine kendi çözümümü buldum şükür
Öyle tabi Allah büyük ne diyelim canımHiç belli olmaz canım en umutsuz olduğumuz anda umutlarımızı yeşerten Allah var
Adetin 3.günü kendi doktoruma gidicem femara iğne ne verirsen ver aşılama öncesi son çıkışım bu diycem. Ayrıca adet bitince tüpleri kontrol ettiricem. O tüplere çok takıktı radyasyon almıcağım için de ilaç kullanabilicem önce ilaç başlıcam adet bitimi tüplere baktırıcam. Bu artık benim için aşılama ya da tüp öncesi son çıkış son gayretimi toplayışımE bu adet bitimiyle onu yaptır canım sonra kendi doktorunla devam et. Doktoruna söyle böy böyle bişey varmış onu öektiricem de
Femara iste bana kalırsa canım. Hadi bu ay geliverdin mucizenÖyle tabi Allah büyük ne diyelim canım
Adetin 3.günü kendi doktoruma gidicem femara iğne ne verirsen ver aşılama öncesi son çıkışım bu diycem. Ayrıca adet bitince tüpleri kontrol ettiricem. O tüplere çok takıktı radyasyon almıcağım için de ilaç kullanabilicem önce ilaç başlıcam adet bitimi tüplere baktırıcam. Bu artık benim için aşılama ya da tüp öncesi son çıkış son gayretimi toplayışım
İnşallah canımFemara iste bana kalırsa canım. Hadi bu ay geliverdin mucizen
Tabiki olabilir. Bilmediğin tüplerde yapışıklıl hafif tıkanıklık vardır belki o engel olur hamileliğe filmle açılır canımDüzenli adet olan biri ilaç kullanmadan sadece rahim filmi ile de hamilelik ihtimali artar mı acaba? Eşim ilaç kullanıyoken bi katkısı olmuş olur mu sizce. Bu ay sadece onu yapayım olmazsa yüklenmiyim kendime çok
Bakalım inşallah artık fayda görürüzTabiki olabilir. Bilmediğin tüplerde yapışıklıl hafif tıkanıklık vardır belki o engel olur hamileliğe filmle açılır canım
Benim o ay tam zamanında regl olmuştu canım gün aşırı adet olna kadar degerlendircen yada dr ye söyleyip tedavisiz takip yaptıran zaten sende mumhane parası aliyo iki defa daha yumurta takibini yapivercekŞuan anestezi ile çeken tek var canım o da nasıl çekiyo bilmiyorum
İşte şans yüksekken bi de düzenli takip edebilsem yani fazla yumurta oluşsa mis gibi olcak
Beklemekten sıkıldım artık canım, aminn inşallah teşekkür ederim
Öyle birşey varsa süpermiş tatlım bir daha beklemektenseExem foam yöntemi varmış kızlar. Ağrısız radyasyonsuz ultrasonda görüntüleniyomuş ve daha iyi bi sıvı kullanılıp yapışıklık varsa açılıyomuş. Bi muayenehanede yapılıyo şuan bulunduğum yerde ama yumurta takibi için uzak o doktor. Kendi doktorumla ilaç başlayıp adet bitişi de o yöntemle tüpleri görüntületicem radyasyon almadan anestezi almadanYine kendi çözümümü buldum şükür
Evet varmış ama olmazsa ve aşılama olursa devlet tekrar rahim filmi ister mi onu bilmiyorum kuzumÖyle birşey varsa süpermiş tatlım bir daha beklemektense
Olmazsa öyle yapıcam bakalım ilaçsız takip etsin en azından ama ikisi bir olsa keşke yaBenim o ay tam zamanında regl olmuştu canım gün aşırı adet olna kadar degerlendircen yada dr ye söyleyip tedavisiz takip yaptıran zaten sende mumhane parası aliyo iki defa daha yumurta takibini yapivercek
Günaydın kuzu, ben rahim filmi çekildiğim ay hiç bişey kullandırtmadı doktorDüzenli adet olan biri ilaç kullanmadan sadece rahim filmi ile de hamilelik ihtimali artar mı acaba? Eşim ilaç kullanıyoken bi katkısı olmuş olur mu sizce. Bu ay sadece onu yapayım olmazsa yüklenmiyim kendime çok
Doğru kuzucum teşekkür ederimGünaydın kuzu, ben rahim filmi çekildiğim ay hiç bişey kullandırtmadı doktor
Filmeden sonra 3- 6 ay arası şansın yüksek demişti
Ve korunma falanda vermemişti bi sonraki ay için
Değerlendirin demişti özellikle hatta
Hoş benim olmadı da
Filmeden sonra çok umutlu konusuyolar, bence ilaç şansını film zamanı kullanma, sonuçta ilaçları sınırsız kullanma hakkımız yok hep hormon hep zarar