Baya oldu canım gecikeli dimiSlm canlar hala regl gelmedi dün gelcek gibi kaşık ağrısı vardı ama bugün yok
Bugün ikinci gün tatlım inşallah çok gecikmez yoksa aşılama öbur aya kalcakBaya oldu canım gecikeli dimi
Pazartesiye kadar bekleyip bi kan vereyim diyorum elimde test yok zaten testten de bisey anlamıyorum dünki yaptığımda sabah negatifti akşam yine silik bi çizgi oluşmuş yapmicam bi dahaİnşallah canım yaa bi testle emin olup söktürücü mSajmı yapsan
Öyle yap kuzum o halde en garantisiPazartesiye kadar bekleyip bi kan vereyim diyorum elimde test yok zaten testten de bisey anlamıyorum dünki yaptığımda sabah negatifti akşam yine silik bi çizgi oluşmuş yapmicam bi daha
İyim kuzucumm aynı devam ev arıyoruz ev satıldı kuzum bu dönemde ev bulmak çok zormuş.Sen nasılsın kuzummTiniminimavihanim canımm nasılsınn
Aa nasıl bir yer düşünüyorsunuz canımm yine yüksek katmıİyim kuzucumm aynı devam ev arıyoruz ev satıldı kuzum bu dönemde ev bulmak çok zormuş.Sen nasılsın kuzumm
Burası hep öyle bebeğim taşınmaktan nefret ediyorummmAa nasıl bir yer düşünüyorsunuz canımm yine yüksek katmı
Bende iyiyim napıyım sıcaklardan bi oraya yatıyorum bi buraya
Çok iyi anlıyorum seni çalışırken zor oluyor bende çalışıyorum izin isteyince gözlerine batıyorsunSanmam kuzum umutsuzum çalışıyorum kovulacam korkusuda var sürekli izin alcam çünkü strese girdim valla
Çekindim canım hiç bişi anlamadım dediğin gibi kanamam fazla normal midir bilemiyorum ?Beni çekimden sonra yatağa almışlardı. Yarim saat falan yattım. Iyice ayılınca da çıktım. O sırada sonucunda çıkıyor. Doktor bilgilendiriyor. Sonrasında gidiyorsun
Taşınmak çok zor canım ya ben 3 aylık evliyken taşındık daha evliliğe adapte olamadan birde Aralıkta kış kıyamet çok zorlanmıştım çok iyi anlıyorum aeniBurası hep öyle bebeğim taşınmaktan nefret ediyorummmsıcaklık Hamişlere İki katı zor vallahi kuzum
Aynen öyle kuzum ama bebek daha önemli benim içinÇok iyi anlıyorum seni çalışırken zor oluyor bende çalışıyorum izin isteyince gözlerine batıyorsun
Tabiki onlarında anlayış göstermesi lazımAynen öyle kuzum ama bebek daha önemli benim için
Aynen kuzumÖyle yap kuzum o halde en garantisi
Hadi gözün aydın canimmÇekindim canım hiç bişi anlamadım dediğin gibi kanamam fazla normal midir bilemiyorum ?
Bende hiç kanama olmadı sadece çektirdikten 10 gün sonra adet oldumHadi gözün aydın canimmbenim de kanamam fazlaydi. 5 gün falan sürmüştü doktor normal dedi. Sonuçlar temiz çıktı dimi
Ufak tefek yapışıklık olduğu için bu kadar kanama olduğunu düşünüyorum ben. Benim kuzenim de cektirmisti hiç kanaması olmamışti ve hsg den 1 sene sonra falan hamile kalabilmişti. Belki kanaması olanlarda kan pıhtısı falan tıkanıklık olusturduysa ve sıvıyı kuvvetli verdilerse ondan kanama yoğun olabilir. Benimki de adet gibi geldi. Sonradan lekelenme oldu. Ya da kişiden kişiye değişiyor bu kanama olayıBende hiç kanama olmadı sadece çektirdikten 10 gün sonra adet oldum
Benim temiz çıktı şükür hiç yapışıklık veya tıkalılık yoktuUfak tefek yapışıklık olduğu için bu kadar kanama olduğunu düşünüyorum ben. Benim kuzenim de cektirmisti hiç kanaması olmamışti ve hsg den 1 sene sonra falan hamile kalabilmişti. Belki kanaması olanlarda kan pıhtısı falan tıkanıklık olusturduysa ve sıvıyı kuvvetli verdilerse ondan kanama yoğun olabilir. Benimki de adet gibi geldi. Sonradan lekelenme oldu. Ya da kişiden kişiye değişiyor bu kanama olayı
Sağol canım benim temiz çıktı çok şükür her şey yolundaymış.Lavobaya gidiyorum su gibi geliyor pıhtı şeklindede geliyor.Çekilen arkadaşlarım lekelenme şeklinde oldu deyince korktumHadi gözün aydın canimmbenim de kanamam fazlaydi. 5 gün falan sürmüştü doktor normal dedi. Sonuçlar temiz çıktı dimi