Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm canlar hala regl gelmedi dün gelcek gibi kaşık ağrısı vardı ama bugün yok

İnşallah canım yaa bi testle emin olup söktürücü mSajmı yapsan

İnşallah canım yaa bi testle emin olup söktürücü mSajmı yapsan
Pazartesiye kadar bekleyip bi kan vereyim diyorum elimde test yok zaten testten de bisey anlamıyorum dünki yaptığımda sabah negatifti akşam yine silik bi çizgi oluşmuş yapmicam bi daha

Pazartesiye kadar bekleyip bi kan vereyim diyorum elimde test yok zaten testten de bisey anlamıyorum dünki yaptığımda sabah negatifti akşam yine silik bi çizgi oluşmuş yapmicam bi daha
Öyle yap kuzum o halde en garantisi

İyim kuzucumm aynı devam ev arıyoruz ev satıldı kuzum bu dönemde ev bulmak çok zormuş.Sen nasılsın kuzumm
Aa nasıl bir yer düşünüyorsunuz canımm yine yüksek katmı
Bende iyiyim napıyım sıcaklardan bi oraya yatıyorum bi buraya

Beni çekimden sonra yatağa almışlardı. Yarim saat falan yattım. Iyice ayılınca da çıktım. O sırada sonucunda çıkıyor. Doktor bilgilendiriyor. Sonrasında gidiyorsun
Çekindim canım hiç bişi anlamadım dediğin gibi kanamam fazla normal midir bilemiyorum ?

Burası hep öyle bebeğim taşınmaktan nefret ediyorummm sıcaklık Hamişlere İki katı zor vallahi kuzum
Taşınmak çok zor canım ya ben 3 aylık evliyken taşındık daha evliliğe adapte olamadan birde Aralıkta kış kıyamet çok zorlanmıştım çok iyi anlıyorum aeni
Valla bilmiyorumki ondanmıdır nedir ama eve klimamı artık ne olursa almadan olmucak

Bende hiç kanama olmadı sadece çektirdikten 10 gün sonra adet oldum
Ufak tefek yapışıklık olduğu için bu kadar kanama olduğunu düşünüyorum ben. Benim kuzenim de cektirmisti hiç kanaması olmamışti ve hsg den 1 sene sonra falan hamile kalabilmişti. Belki kanaması olanlarda kan pıhtısı falan tıkanıklık olusturduysa ve sıvıyı kuvvetli verdilerse ondan kanama yoğun olabilir. Benimki de adet gibi geldi. Sonradan lekelenme oldu. Ya da kişiden kişiye değişiyor bu kanama olayı

Benim temiz çıktı şükür hiç yapışıklık veya tıkalılık yoktu

Hadi gözün aydın canimm benim de kanamam fazlaydi. 5 gün falan sürmüştü doktor normal dedi. Sonuçlar temiz çıktı dimi
Sağol canım benim temiz çıktı çok şükür her şey yolundaymış.Lavobaya gidiyorum su gibi geliyor pıhtı şeklindede geliyor.Çekilen arkadaşlarım lekelenme şeklinde oldu deyince korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…