- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 28
Şuan anestezi ile çeken tek var canım o da nasıl çekiyo bilmiyorumCanım yaa her doktor farklı davranıyor bu konularda kimi doktor hiç deneme bile yumurtalar radyasyon aldı diyor kimisi şansın yüksek değerlendir bu ayı diyor. O yüzden doktorunla konuş en başta bunları. Birde bence filmi özelde hatta bulunduğun yerde yakınında c kollu röntgen cihası varsa orda çektir canımm
İşte şans yüksekken bi de düzenli takip edebilsem yani fazla yumurta oluşsa mis gibi olcakTatlım öyle bi bilgim yok ama benim doktorum şansın yüksek oluyo demisti
Beklemekten sıkıldım artık canım, aminn inşallah teşekkür ederimBen doktora adetim düzensiz klomen kullansam en azından yumurtlama günümü bilirim olur mu dedim. Rahim filmi çektiğimiz ay herhangi bir şey uygulamıyoruz. Ov. Testiyle takip et demişti. Olmazsa sonraki ay klomen yaparız demişti. Benim düzenli bir döngüm olsaydı ben 6 ay kadar ilaçsız denerdim. 50 60 gün olunca insan çatlıyor artik. Bir ay daha beklesen daha iyi olmaz mi canim? Sende herhangi bir engel yok sonuçta. Ama tabi rahim filmi çektirelim kafam rahatlasın diyorsan o başka tabi. Bence şu klomen femara falan kullanılmadan önce kesinlikle rahim filmi çekilmeli. Hakkinda hayırlısı olsun InsaAllah. Tez zamanda kavus yavruna