- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
Çok geçmiş olsun canım haber et bize de inşallah kırık falan değildir sen gene de boş geçirme ayağım ağrıyo diye vakti gelince değerlendirDoğru kuzucum teşekkür ederim
Son bilgi: Kızlar parmağımı sakatladım kırılmış bile olabilir rahim filmi değil ayak filmi çekilcek muhtemelenAdet de oldum üstüne basıp doktora gidemiceğim için bu ay yine doğal devam. Belki de hayır vardır Allah bilir
Boş geçirmem kuzum da tedaviye gidip gelemem muhtemelen morardı parmak hastaneye gidicem birazdan teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım haber et bize de inşallah kırık falan değildir sen gene de boş geçirme ayağım ağrıyo diye vakti gelince değerlendirİnşallahh bu ay olur da hiç gerek kalmaz rahim filmine
Bir kere çektiğinde uzun süre geçmeden istemez canımEvet varmış ama olmazsa ve aşılama olursa devlet tekrar rahim filmi ister mi onu bilmiyorum kuzum
Olmazsa öyle yapıcam bakalım ilaçsız takip etsin en azından ama ikisi bir olsa keşke ya
O Zaman git aşkım bakalım nolcakSorun var ama tüp bebeklik değil canım basit bişey anca aşılama yapılır yani muhtemelen düzelmiştir bile ilaç kullandı
Çok geçmiş olsun bebeğimDoğru kuzucum teşekkür ederim
Son bilgi: Kızlar parmağımı sakatladım kırılmış bile olabilir rahim filmi değil ayak filmi çekilcek muhtemelenAdet de oldum üstüne basıp doktora gidemiceğim için bu ay yine doğal devam. Belki de hayır vardır Allah bilir
Geçmiş olsun kuzumDoğru kuzucum teşekkür ederim
Teşekkür ederim aşkımGeçmiş olsun kuzum
Saol bitanem sargıya alındı ayağımÇok geçmiş olsun bebeğim
Ee kırık mi ezilme miTeşekkür ederim aşkım
Saol bitanem sargıya alındı ayağım
Kırık yok şükür. Ezilme kuzucum darbeye bağlı kılcal damar kanaması olmuş içe doğruEe kırık mi ezilme mi
Çok geçmiş olsun bebeğim nasıl geçerdin kız düğünde çok mu oynadınKırık yok şükür. Ezilme kuzucum darbeye bağlı kılcal damar kanaması olmuş içe doğru
Sabah oldu kafam o kadar doluydu ki önümü göremedim. Sehpaya çok kötü çarptım canım parmağımıÇok geçmiş olsun bebeğim nasıl geçerdin kız düğünde çok mu oynadın
Geçmiş olsun canım onun ağrısında olur epey buz koy sürekliKırık yok şükür. Ezilme kuzucum darbeye bağlı kılcal damar kanaması olmuş içe doğru
Inşallah hemen iyileşir tatlımSabah oldu kafam o kadar doluydu ki önümü göremedim. Sehpaya çok kötü çarptım canım parmağımı
Inşallah iyi sonuçlar la dönersin canımSelam bebiklerim kan verdim ve ultrason çekildim yarında öğleden sonra doktora randevu aldım yarın ne dicek bakalım
Amin kuzum inşallahInşallah iyi sonuçlar la dönersin canım
Güzel haberler gelir inşallahSelam bebiklerim kan verdim ve ultrason çekildim yarında öğleden sonra doktora randevu aldım yarın ne dicek bakalım
İnşallah aşkoGüzel haberler gelir inşallah
Teşekkür ederim bebeğimGeçmiş olsun canım onun ağrısında olur epey buz koy sürekli
İnşallah aşkım bişey sorcam erkek doktora gittin mi hiç yumurta takibini karından yapabiliyolar mı acabaInşallah hemen iyileşir tatlım
Ben gittim erkek doktora sıkışık gidiyorsun ultrasonla karından bakıyorTeşekkür ederim bebeğim
İnşallah aşkım bişey sorcam erkek doktora gittin mi hiç yumurta takibini karından yapabiliyolar mı acaba