Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ufak tefek yapışıklık olduğu için bu kadar kanama olduğunu düşünüyorum ben. Benim kuzenim de cektirmisti hiç kanaması olmamışti ve hsg den 1 sene sonra falan hamile kalabilmişti. Belki kanaması olanlarda kan pıhtısı falan tıkanıklık olusturduysa ve sıvıyı kuvvetli verdilerse ondan kanama yoğun olabilir. Benimki de adet gibi geldi. Sonradan lekelenme oldu. Ya da kişiden kişiye değişiyor bu kanama olayı 😊
Muhtemelen öyle bugün bekleyim yarın çok yoğun olursa giderim hastaneye

Benim temiz çıktı şükür hiç yapışıklık veya tıkalılık yoktu
Doktorum bana da sorun yok tüplerin açık dedi. Ama makinaların da tespit edemediği sadece laporoskopiyle tespit edilebilecek olan çok ufak yapışıklık veya tıkanıklık olabiliyor. Varsa da bu sıvıyla açılıyor dedi. Zaten normal tıkanıklık olda bu sıvıyla açılmaz. Onun için operasyon gerekir. Bu şekilde anlatmıştı bana.
Sağol canım benim temiz çıktı çok şükür her şey yolundaymış.Lavobaya gidiyorum su gibi geliyor pıhtı şeklindede geliyor.Çekilen arkadaşlarım lekelenme şeklinde oldu deyince korktum
Korkma canım. Diyorum ya ben adet gibi gordum ped kullandım yani. Bence bizde ufak tıkanıklık vardı sıvıyla açıldı. O yüzden bu şekilde kanama oldu. Çok iyi degerlendir. Bu ay ve önümüzdeki bir kaç ay olasılık çok yüksek. Boş geçme 😉

Doktorum bana da sorun yok tüplerin açık dedi. Ama makinaların da tespit edemediği sadece laporoskopiyle tespit edilebilecek olan çok ufak yapışıklık veya tıkanıklık olabiliyor. Varsa da bu sıvıyla açılıyor dedi. Zaten normal tıkanıklık olda bu sıvıyla açılmaz. Onun için operasyon gerekir. Bu şekilde anlatmıştı bana.

Korkma canım. Diyorum ya ben adet gibi gordum ped kullandım yani. Bence bizde ufak tıkanıklık vardı sıvıyla açıldı. O yüzden bu şekilde kanama oldu. Çok iyi degerlendir. Bu ay ve önümüzdeki bir kaç ay olasılık çok yüksek. Boş geçme 😉
İnşallah açılmıştır canım.Doktor hamile kalma şansın artar değerlendir dedi rabbim nasip eder inşallah🙏 Her şey temiz çıktı ya rahatladım omuzlarımda bi yük gibi taşımışım acaba sorusunu

Kızlar bişey danışcam size🤷‍♀️
Bugün doktora gittim reglimin 3. Günü
Doktorum bu aydan çok ümitliydim hatta yüzde doksan dokuz olur gibi düşünüyodum sana söylememiştim ümitlendirmemek için dedi
Sonuç olarak olmadı
Bugünde ilaç falan vermedi, bu ay bi bekleyelim dedi
Bide baska bi doktora yönlendirdi
Ama ben acaba klomen kullansam mı diyorum geçen sefer ki gibi🤭
Kendi başımada iş yapmak istemiyorum ama en azından onu kullanınca yumurtanın büyüdüğünden emin olmustum geçen ay bari

Hmm anladım kuzum bende ağrı falanda olmadı sadece bi kaç saat sonra biraz oldu o kadar

Doktorum bu aydan çok ümitliydim hatta yüzde doksan dokuz olur gibi düşünüyodum sana söylememiştim ümitlendirmemek için dedi
Sonuç olarak olmadı
Kendi başımada iş yapmak istemiyorum ama en azından onu kullanınca yumurtanın büyüdüğünden emin olmustum geçen ay bari
Tatlım dr nin bir bildiği vardır onu dinle bence yinede sen bilirsin de %99 dediyse bisey biliyoki söylüyor

Sonuç olarak olmadı

Bana kalırsa kendi başınıza kullanmayın ne gibi sonuçlar alacağınız belli değil kontrol altında olmanız lazım yumurta boyutları çatlaması takip edilmeli bence. Zaten klomen vb ilaçlar Bi kaç ay devam ediyormuş etkisi öyle duymuştum sanırım o yüzden bu ay dinlendiriyor

Bana kalırsa kendi başınıza kullanmayın ne gibi sonuçlar alacağınız belli değil kontrol altında olmanız lazım yumurta boyutları çatlaması takip edilmeli bence. Zaten klomen vb ilaçlar Bi kaç ay devam ediyormuş etkisi öyle duymuştum sanırım o yüzden bu ay dinlendiriyor
Aynen kuzu vazgeçtim bide kullanırım, büyür çatlatmaz falan
Durduk yere başıma iş almim hiç
Bende okumustum etkisinim devam ettiğini, bakalım bu ayda böyle olsun
Biraz acele ediyorum işte hemen olsun diye, yanlış tabide 🤦‍♀️
Bakarsın bişey kullanmaya bile gerek kalmadan olur 🤷‍♀️=)

Kizlar adet söktürücü için bişey tavsiye edermisiniz??? Ben çatlicam artık söktürücüden bu yana 14üncü gün daha yok adet filan🤕 gögüslerim hiç bu kadar ağrımamıştı gece doğru durust yatamiyorummm yaa 😭😭😭

Kizlar adet söktürücü için bişey tavsiye edermisiniz??? Ben çatlicam artık söktürücüden bu yana 14üncü gün daha yok adet filan🤕 gögüslerim hiç bu kadar ağrımamıştı gece doğru durust yatamiyorummm yaa 😭😭😭
Gün-de 3 4 defa kekik iç canım 2 3 güne sokturuyo o

Kızlar bu ay tekrar yumurta takibi yaptırmak istiyorum tekrar hormon tahlili gerekiyor mu?

X