Muhtemelen öyle bugün bekleyim yarın çok yoğun olursa giderim hastaneyeUfak tefek yapışıklık olduğu için bu kadar kanama olduğunu düşünüyorum ben. Benim kuzenim de cektirmisti hiç kanaması olmamışti ve hsg den 1 sene sonra falan hamile kalabilmişti. Belki kanaması olanlarda kan pıhtısı falan tıkanıklık olusturduysa ve sıvıyı kuvvetli verdilerse ondan kanama yoğun olabilir. Benimki de adet gibi geldi. Sonradan lekelenme oldu. Ya da kişiden kişiye değişiyor bu kanama olayı
Doktorum bana da sorun yok tüplerin açık dedi. Ama makinaların da tespit edemediği sadece laporoskopiyle tespit edilebilecek olan çok ufak yapışıklık veya tıkanıklık olabiliyor. Varsa da bu sıvıyla açılıyor dedi. Zaten normal tıkanıklık olda bu sıvıyla açılmaz. Onun için operasyon gerekir. Bu şekilde anlatmıştı bana.Benim temiz çıktı şükür hiç yapışıklık veya tıkalılık yoktu
Korkma canım. Diyorum ya ben adet gibi gordum ped kullandım yani. Bence bizde ufak tıkanıklık vardı sıvıyla açıldı. O yüzden bu şekilde kanama oldu. Çok iyi degerlendir. Bu ay ve önümüzdeki bir kaç ay olasılık çok yüksek. Boş geçmeSağol canım benim temiz çıktı çok şükür her şey yolundaymış.Lavobaya gidiyorum su gibi geliyor pıhtı şeklindede geliyor.Çekilen arkadaşlarım lekelenme şeklinde oldu deyince korktum
İnşallah açılmıştır canım.Doktor hamile kalma şansın artar değerlendir dedi rabbim nasip eder inşallahDoktorum bana da sorun yok tüplerin açık dedi. Ama makinaların da tespit edemediği sadece laporoskopiyle tespit edilebilecek olan çok ufak yapışıklık veya tıkanıklık olabiliyor. Varsa da bu sıvıyla açılıyor dedi. Zaten normal tıkanıklık olda bu sıvıyla açılmaz. Onun için operasyon gerekir. Bu şekilde anlatmıştı bana.
Korkma canım. Diyorum ya ben adet gibi gordum ped kullandım yani. Bence bizde ufak tıkanıklık vardı sıvıyla açıldı. O yüzden bu şekilde kanama oldu. Çok iyi degerlendir. Bu ay ve önümüzdeki bir kaç ay olasılık çok yüksek. Boş geçme
Aynen canım. Şimdi daha rahat ilerlersin InsaAllahİnşallah açılmıştır canım.Doktor hamile kalma şansın artar değerlendir dedi rabbim nasip eder inşallahHer şey temiz çıktı ya rahatladım omuzlarımda bi yük gibi taşımışım acaba sorusunu
Hmm anladım kuzum bende ağrı falanda olmadı sadece bi kaç saat sonra biraz oldu o kadarDoktorum bana da sorun yok tüplerin açık dedi. Ama makinaların da tespit edemediği sadece laporoskopiyle tespit edilebilecek olan çok ufak yapışıklık veya tıkanıklık olabiliyor. Varsa da bu sıvıyla açılıyor dedi. Zaten normal tıkanıklık olda bu sıvıyla açılmaz. Onun için operasyon gerekir. Bu şekilde anlatmıştı bana.
Korkma canım. Diyorum ya ben adet gibi gordum ped kullandım yani. Bence bizde ufak tıkanıklık vardı sıvıyla açıldı. O yüzden bu şekilde kanama oldu. Çok iyi degerlendir. Bu ay ve önümüzdeki bir kaç ay olasılık çok yüksek. Boş geçme
Tatlım dr nin bir bildiği vardır onu dinle bence yinede sen bilirsin de %99 dediyse bisey biliyoki söylüyorKızlar bişey danışcam size
Bugün doktora gittim reglimin 3. Günü
Doktorum bu aydan çok ümitliydim hatta yüzde doksan dokuz olur gibi düşünüyodum sana söylememiştim ümitlendirmemek için dedi
Sonuç olarak olmadı
Bugünde ilaç falan vermedi, bu ay bi bekleyelim dedi
Bide baska bi doktora yönlendirdi
Ama ben acaba klomen kullansam mı diyorum geçen sefer ki gibi
Kendi başımada iş yapmak istemiyorum ama en azından onu kullanınca yumurtanın büyüdüğünden emin olmustum geçen ay bari
Kızlar bişey danışcam size
Bugün doktora gittim reglimin 3. Günü
Doktorum bu aydan çok ümitliydim hatta yüzde doksan dokuz olur gibi düşünüyodum sana söylememiştim ümitlendirmemek için dedi
Sonuç olarak olmadı
Bugünde ilaç falan vermedi, bu ay bi bekleyelim dedi
Bide baska bi doktora yönlendirdi
Ama ben acaba klomen kullansam mı diyorum geçen sefer ki gibi
Kendi başımada iş yapmak istemiyorum ama en azından onu kullanınca yumurtanın büyüdüğünden emin olmustum geçen ay bari
Tatlım dr nin bir bildiği vardır onu dinle bence yinede sen bilirsin de %99 dediyse bisey biliyoki söylüyor
Aynen kuzu vazgeçtim bide kullanırım, büyür çatlatmaz falanBana kalırsa kendi başınıza kullanmayın ne gibi sonuçlar alacağınız belli değil kontrol altında olmanız lazım yumurta boyutları çatlaması takip edilmeli bence. Zaten klomen vb ilaçlar Bi kaç ay devam ediyormuş etkisi öyle duymuştum sanırım o yüzden bu ay dinlendiriyor
Aynen kuzum inşallah bu sefer biseyler olurKullanmıcam kuzu vazgeçtim
Yönlendirdiği doktora bi gidelim de ona göre bakarım artık
Yok canım kanda değil 2 gün önce idrar testi yapmıştım negatifEn fazla 10 gün sonra oluyor diye biliyordum gebelik testi yaptırdın mı kanda canım ?
Gün-de 3 4 defa kekik iç canım 2 3 güne sokturuyo oKizlar adet söktürücü için bişey tavsiye edermisiniz??? Ben çatlicam artık söktürücüden bu yana 14üncü gün daha yok adet filangögüslerim hiç bu kadar ağrımamıştı gece doğru durust yatamiyorummm yaa
Doktoruna danıştın mı canım belki bi kutu daha kullanman gerekirYok canım kanda değil 2 gün önce idrar testi yapmıştı
negatif
Canım kanda da baktır ve adet söktürücü masajı da kesinlıkle deneYok canım kanda değil 2 gün önce idrar testi yapmıştım negatif
Ovülasyon testi değil demii kuzum benim tam bir bilgim yokKızlar bu ay tekrar yumurta takibi yaptırmak istiyorum tekrar hormon tahlili gerekiyor mu?