Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hakkinda hayirlisi olsun canim bak ne guzel doktor tedavine baslamis bide diyetisyene basvur hamileyken bile zayiflama imkanin var bebegin ve senin icin en saglikli yollari dene kuzum allahim tes vakitte kavustursun seni bebegine

Hakkinda hayirlisi olsun canim bak ne guzel doktor tedavine baslamis bide diyetisyene basvur hamileyken bile zayiflama imkanin var bebegin ve senin icin en saglikli yollari dene kuzum allahim tes vakitte kavustursun seni bebegine
kendi çaabmla vermeye çalışıyorum ama hamile kalırsam mutlaka gidicem :)) sağol canım sen hamileydin di mi ?

Kızlar test yaptım negatif çıktı malesef. Tutunma değilmiş gelen kahverengi akıntı adet habercisiymiş bu hafta içinde gelicek demek ki İnşallah siz mutlu haberi alırsınız
Canım senin bat ne zamnki hemen karalari bagladin lekenin devami gelmediyse tutunmada olabilir

Merhaba kızlar
Adet oldum bugün
Sayısız test yaptım hep negatifti. Umutlar diğer aya kaldı.

Bilemedim ki ilk defa bı doktor bu kadar ilgilendi benle ve umut veriyor bana çünkü bütün testlerini yaptırdım rahim filmimi cektirdim sorun yok Allah'a bin şükür esimdede sorun yok
Canım ilaçtanda olabilir gerci hormın var ilaçlarda cünkü
Cok iyi yapmissin insan daha keyifli örüyor böyle şeyleri
Evet kuzum

sabahtan bu yana bütün mesajlarınızı okudum hepiniz çok cana yakınsınız hemen üye ol eda ve yaz dedim
Canım benim çok iyi yapmışsın bizde burada hep kafamızı dağıtıyoruz valla şahsen ben cevremde hiç kimseye söylemiyorum hiçbişeyi. Kimseye güvenemiyorum. Ama insan biyerde tıkanıyor paylaşmak istiyor. Burası çok iyi geliyor o yüzden. Birbirimizi bizden başka iyi anlayan olamaz benimde doktorum kiloya hiç takmadı canım. Bende zirve 96ları gördüm. Ondan sonra dikkat etmeye başladım. 2 ay tedavi gördüm doktorum kilo vermemi dillendirdi ama tedavi etmem demedi. 2 ay sonunda olumsuz sonuc alınca başka bir doktor deniyim dedim. Bu doktor öncelikle yaşın genç önümüzde uzun yol var önce kilo ver sonra başlayalım tedaviye dedi. Kilolu hamile kalırsan gebeliğin zor geçer şekerin falann çıkar dedi. 75 ol gel dedi. 87ye kadar indim daha da inmeye çalışıyorum. Ama pkoyum zor oluyor kilo vermek. Kendimde denemeye devam ediyorum. Regli olunca önümüzdeki ayda clife gibi takviyeler alıcam bakalım. 1 2 ay daha sıkıp dişimi en azından 80 görsem yine gidicem doktora. Ama herkeste aynı etki olmuyor. Bak pnaarozeer di yalnış hatırlamıyorsam biraz kilosu vardı oda ilk tedavide hamile kaldı doktorun dediklerini yap. Biraz beslenmeni düzenle inşallah olucak
Merhaba kızlar
Adet oldum bugün
Sayısız test yaptım hep negatifti. Umutlar diğer aya kaldı.
canım gelecek ay inşallah olucakk

Kızlar test yaptım negatif çıktı malesef. Tutunma değilmiş gelen kahverengi akıntı adet habercisiymiş bu hafta içinde gelicek demek ki İnşallah siz mutlu haberi alırsınız
Daha çok erken kuzu ya test için

Hoşgeldin canım her zaman bi umut vardır

Canım senin bat ne zamnki hemen karalari bagladin lekenin devami gelmediyse tutunmada olabilir
10 mart yumurtlama oldu canım muhtemelen bat 4-5 gün sonra. Zaten hiçbi belirti yok
Daha çok erken kuzu ya test için
Kahverengi akıntı adet öncesi geliyo bazen benim bebeğim. 10 marttan 14 gün sonra olsa normal başlaması

Yaaaa çok tatlısın canım benim umut oluyor bana böyle oldukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…