- 19 Mart 2021
- 1.042
- 702
- 30
İnşallah canım benimYumurtan olmasa böyle çıkmaz demekki büyüyo yumurtaların
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benimYumurtan olmasa böyle çıkmaz demekki büyüyo yumurtaların
Inşallah canım dediğim çıkarsa zaten tam kisin ortasında doğacak yavrum bil bol yap giyerSağol bebeğimm nasip olurda giyer inşallah
Daha bir hafta var dolmasına tatlım hemen karamsarlığa bağlama10 mart yumurtlama oldu canım muhtemelen bat 4-5 gün sonra. Zaten hiçbi belirti yok
Kahverengi akıntı adet öncesi geliyo bazen benim bebeğim. 10 marttan 14 gün sonra olsa normal başlaması
Ayyy sen ne diyorsun yaa içimi kıpır kıpır ettin bi dur heleInşallah canım dediğim çıkarsa zaten tam kisin ortasında doğacak yavrum bil bol yap giyer
Bi ışık olsa cidden bi umut dicem Gerçi geçen ay o kadar kandırdı ki beni belirtiler o ışık olsa da ben ilgilenmem yemem artıkDaha bir hafta var dolmasına tatlım hemen karamsarlığa bağlama
4 gun oncesimi geliyor baya erkenmis bi kere gelip duruyomu yani daha dogrusu lekelenmen devam ediyomu10 mart yumurtlama oldu canım muhtemelen bat 4-5 gün sonra. Zaten hiçbi belirti yok
Kahverengi akıntı adet öncesi geliyo bazen benim bebeğim. 10 marttan 14 gün sonra olsa normal başlaması
ilahi sevda yaaBi ışık olsa cidden bi umut dicem Gerçi geçen ay o kadar kandırdı ki beni belirtiler o ışık olsa da ben ilgilenmem yemem artık
Hayırlısıyla inşallah şu mutlu haberleri alskta hamiş topikleri de yapsak şurda tatlimAyyy sen ne diyorsun yaa içimi kıpır kıpır ettin bi dur hele
Benim de geçen ay mide bulantısı vardı yemin ederim her yediğim öğünü kusmuştum meme hassasiyeti vardı sürekli uyuyor ve ağlıyordum adet oldum gününde bu ay hiç belirtim yokken test yaptım hayali çizgi çıktı bilmiyorum çok mu baktım ben mi çizgi görmeye başladım bu ay düşünmiycem umutlanmıycam dedim şimdide diyorum ki umutlanmadığım için kesin hanileyim şimdi de bu kafayı yiyeceğimBi ışık olsa cidden bi umut dicem Gerçi geçen ay o kadar kandırdı ki beni belirtiler o ışık olsa da ben ilgilenmem yemem artık
İnşallah inşaşlah canımm Senin varmı regle daha bişeyler hissediyomusunHayırlısıyla inşallah şu mutlu haberleri alskta hamiş topikleri de yapsak şurda tatlim
Ben gördüm kaç gün var bataBenim de geçen ay mide bulantısı vardı yemin ederim her yediğim öğünü kusmuştum meme hassasiyeti vardı sürekli uyuyor ve ağlıyordum adet oldum gününde bu ay hiç belirtim yokken test yaptım hayali çizgi çıktı bilmiyorum çok mu baktım ben mi çizgi görmeye başladım bu ay düşünmiycem umutlanmıycam dedim şimdide diyorum ki umutlanmadığım için kesin hanileyim şimdi de bu kafayı yiyeceğim
Yarın bat ama çok silik yani şaşı oldum resmenBen gördüm kaç gün var bata
Canim benim regli 17 deydi iste yumurtlama olmus o gün doktorla gorustum degerlendir dedi degerlendirdim bekliyorum olursada olmazsada ay sonunda olcak iste valla hic birsey hissetmiyom sadece cok yorgunum ve hic bisey yapasim yokİnşallah inşaşlah canımm Senin varmı regle daha bişeyler hissediyomusun
Valla bende goruyorum canim vardir insallah hayirli olsun kan testi ver hemen kesinlessinBenim de geçen ay mide bulantısı vardı yemin ederim her yediğim öğünü kusmuştum meme hassasiyeti vardı sürekli uyuyor ve ağlıyordum adet oldum gününde bu ay hiç belirtim yokken test yaptım hayali çizgi çıktı bilmiyorum çok mu baktım ben mi çizgi görmeye başladım bu ay düşünmiycem umutlanmıycam dedim şimdide diyorum ki umutlanmadığım için kesin hanileyim şimdi de bu kafayı yiyeceğim
İnşallah bebek vardirda yorgunluğunun sebebi budurCanim benim regli 17 deydi iste yumurtlama olmus o gün doktorla gorustum degerlendir dedi degerlendirdim bekliyorum olursada olmazsada ay sonunda olcak iste valla hic birsey hissetmiyom sadece cok yorgunum ve hic bisey yapasim yok
Bende gördüm inşallah vardırBenim de geçen ay mide bulantısı vardı yemin ederim her yediğim öğünü kusmuştum meme hassasiyeti vardı sürekli uyuyor ve ağlıyordum adet oldum gününde bu ay hiç belirtim yokken test yaptım hayali çizgi çıktı bilmiyorum çok mu baktım ben mi çizgi görmeye başladım bu ay düşünmiycem umutlanmıycam dedim şimdide diyorum ki umutlanmadığım için kesin hanileyim şimdi de bu kafayı yiyeceğim
İnşallah hayurlısı olur teşekkür ederim inşallah Allah biç kimsemin kucağınj boş bırakmasınValla bende goruyorum canim vardir insallah hayirli olsun kan testi ver hemen kesinlessin
İnşallah çok teşekkürlerBende gördüm inşallah vardır
Bence kan testi yaptırYarın bat ama çok silik yani şaşı oldum resmen