Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 mart yumurtlama oldu canım muhtemelen bat 4-5 gün sonra. Zaten hiçbi belirti yok

Kahverengi akıntı adet öncesi geliyo bazen benim bebeğim. 10 marttan 14 gün sonra olsa normal başlaması
Daha bir hafta var dolmasına tatlım hemen karamsarlığa bağlama

Ben evlendigimden beri 10 farklı doktora gitmisimdir devletteki lerden nefret ettim zaten doğru düzgün cevap bile vermiyorlar ozeldede ilk defa bu doktorum iyi çıktı oda yeni gelmiş zaten diğerleri ne simir testi ne başka bişey yaptı bu simir yaptı yumurta takibi yaptı moral verdi

10 mart yumurtlama oldu canım muhtemelen bat 4-5 gün sonra. Zaten hiçbi belirti yok

Kahverengi akıntı adet öncesi geliyo bazen benim bebeğim. 10 marttan 14 gün sonra olsa normal başlaması
4 gun oncesimi geliyor baya erkenmis bi kere gelip duruyomu yani daha dogrusu lekelenmen devam ediyomu

Bi ışık olsa cidden bi umut dicem Gerçi geçen ay o kadar kandırdı ki beni belirtiler o ışık olsa da ben ilgilenmem yemem artık
Benim de geçen ay mide bulantısı vardı yemin ederim her yediğim öğünü kusmuştum meme hassasiyeti vardı sürekli uyuyor ve ağlıyordum adet oldum gününde bu ay hiç belirtim yokken test yaptım hayali çizgi çıktı bilmiyorum çok mu baktım ben mi çizgi görmeye başladım bu ay düşünmiycem umutlanmıycam dedim şimdide diyorum ki umutlanmadığım için kesin hanileyim şimdi de bu kafayı yiyeceğim

Eklentiler

• 034A7E35-2D5A-4D66-A60F-01D9738D6136.jpeg
    70 KB · Görüntüleme: 29
  • FDBB51FA-B0B1-4EFD-A911-98926F319555.jpeg
    65,6 KB · Görüntüleme: 24
Ben gördüm kaç gün var bata

İnşallah inşaşlah canımm Senin varmı regle daha bişeyler hissediyomusun
Canim benim regli 17 deydi iste yumurtlama olmus o gün doktorla gorustum degerlendir dedi degerlendirdim bekliyorum olursada olmazsada ay sonunda olcak iste valla hic birsey hissetmiyom sadece cok yorgunum ve hic bisey yapasim yok

Valla bende goruyorum canim vardir insallah hayirli olsun kan testi ver hemen kesinlessin

Canim benim regli 17 deydi iste yumurtlama olmus o gün doktorla gorustum degerlendir dedi degerlendirdim bekliyorum olursada olmazsada ay sonunda olcak iste valla hic birsey hissetmiyom sadece cok yorgunum ve hic bisey yapasim yok
İnşallah bebek vardirda yorgunluğunun sebebi budur

Bende gördüm inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…